Bekijk ons assortiment in de 3D Experience

Betaalmethoden

Bestelt u bij ons voor de eerste keer, dan wordt bij ons 'betaling vooraf' gehanteerd. Bent u bekend bij ons, dan kunt u ons verzoeken deze betalingsconditie aan te passen naar ‘betaling achteraf’. Wij zullen dan uw financiële gegevens controleren en beoordelen of uw financiële gegevens ons voldoende zekerheid bieden de betalingsconditie aan te passen. Sommige gebruikte producten kunnen buiten deze regeling vallen. U ontvangt van ons een factuur met een beschrijving van de geleverde of afgehaalde producten met daarop de geaccepteerde betalingstermijn. Als extra service bieden we de mogelijkheid aan via iDEAL te betalen. De betaling kan worden verricht op de vermelde bankrekeningen op de factuur. Wilt u gebruik maken van Kruizinga Lease neemt u dan contact op met onze verkoopafdeling. Wij informeren u graag over de mogelijkheden en voorwaarden.

- Bankoverschrijving; uw bestelling wordt verzonden nadat uw betaling is bijgeschreven. Dit kan zowel middels een iDEAL betaling als een normale overboeking.  
- Kruizinga Lease  
- Contant bij afhalen; u betaalt aan de receptie, contant of middels PIN.

Let op! Als u ervoor kiest om een product af te halen dan dient u eerst een bestelling via onze website of telefonisch aan te maken.iDEALiDEAL is een Nederlandse standaard voor het verrichten van internetbetalingen. Snel, simpel en veilig betalen via de bekende interface van internetbankieren zonder extra kosten. Het grote voordeel is dat uw betaling via iDeal direct bij ons binnen is en uw order direct verwerkt kan worden! Houdt uw bankpas en eventuele identificatiemethode tijdens het bestellen bij de hand. 

U kunt iDEAL direct gebruiken als u internetbankiert bij ABN AMRO, ASN Bank, Knab, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers. iDEAL betalingen kunnen alleen van en naar Nederlandse betaalrekeningen plaatsvinden. Hoe werkt iDeal?

Nadat u de order heeft bevestigd ontvangt u van ons een e-mail met betaalmogelijkheden, u kiest hier voor vooruitbetalen met iDeal. Vul uw gegevens in en selecteer uw eigen bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar de site van uw bank, waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en Kruizinga.nl wordt direct geïnformeerd dat de bestelling is betaald.Bankoverschrijving

Indien u uw order wenst te betalen door middel van een overboeking dan kunt u dit doen door het totaalbedrag over te maken op de rekening van Kruizinga.nl onder vermelding van uw ordernummer. Als u bij uw bestelling kiest voor vooruitbetaling, houd dan rekening met een verwerk periode van één tot drie werkdagen. Bankgegevens

BTW nummer
NL800250850B01

Nederland, Deventer
ABN-AMRO: 63.15.31.025
IBAN: NL52ABNA0631531025
BIC: ABNANL2A

België, Antwerpen
ABN-AMRO: 719400037430    
IBAN: BE15719400037430    
BIC: ABNABE2A    

Duitsland, Frankfurt
ABN-AMRO: 3000006133
IBAN: DE18503240003000006133    
BIC: FTSBDEFA BLZ: 50324000    

Frankrijk
Banque Neuflize OBC
RIB: Code banque 30788 Code guichet 00900 Numéro de compte 08524480001 Clé RIB 65
IBAN: FR76 3078 8009 0008 5244 8000 165
BIC: NSMBFRPP XXX

Printversie (pdf)Afhalen in Wapenveld

Kruizinga.nl biedt de mogelijkheid om uw bestelling in Wapenveld af te halen. U kunt dit aangeven bij het aanmaken van uw order. U kunt het bedrag contant of middels PIN voldoen. 

LET OP!! Uw internet bestelling ligt pas voor u klaar om afgehaald te worden wanneer u van ons per email bericht heeft ontvangen dat uw order klaar ligt om afgehaald te worden. 

Openingstijden Cocrecom Webdesign