Buitenasbak Afval en reiniging

buitenasbak-afval-en-reiniging.png

Asbakken voor buiten nodig? Koop ze bij Kruizinga.nl!

Asbakken voor buiten zijn belangrijk om de omgeving schoon te houden van sigarettenpeuken. Deze asbakken bieden werknemers of voorbijgangers de mogelijkheid om hun sigarettenpeuken in uit te drukken en vervolgens deze hierin achter te laten. Op deze manier blijven de buitenruimtes schoon. Asbakken voor buiten komen voor in vrijwel alle sectoren. Denk bijvoorbeeld aan scholengemeenschappen, ziekenhuizen, gemeenten en op bus- en treinstations.

 

Er zijn verschillende soorten buitenasbakken denk hierbij aan, wandasbak, as- en papierbak combinatie en buitenasbak op voet. voor elke sector een geschikte buitenasbak.

 

Een buiten asbak kan zowel als nieuw of als gebruikt aangeschaft worden bij Kruizinga.nl. Dit geeft u als klant de gelegenheid om mee te werken op het gebied van circulariteit.

 

Wilt u meer weten over welke type afvalbakken buiten voorkomen en in welke situaties je de verschillende type kan gebruiken? Zie dan onderstaande informatie!

4 artikelen
Sorteer op:
29,95
36,24 incl. BTW
Meer informatie
Vanaf 34,20 incl. bezorgen
Bezorging binnen 2 a 3 weken
7,95
9,62 incl. BTW
Meer informatie
Vanaf 8,38 incl. bezorgen
Bezorging binnen 2 a 3 weken
Nieuw
Toebehoren ingraafpaal voor afvalbak L: 266, B: 30, H: 1100 (mm)
58,95
71,33 incl. BTW
Meer informatie
Vanaf 59,95 incl. bezorgen
Bezorging binnen 2 a 3 weken
Nieuw
Toebehoren gewicht voor asbak op voet L: 280, B: 280, H: 10 (mm)
67,45
81,61 incl. BTW
Meer informatie
Vanaf 69,70 incl. bezorgen
Bezorging binnen 2 a 3 weken

Aantal per pagina:

Op voorraad
Bezorging binnen 8 werkdagen
Bezorging binnen 2 a 3 weken
Bezorging binnen 3 a 4 weken
Bezorging binnen 4 a 6 weken
Bezorging na overleg

Welke type asbakken voor buiten kunt u gebruiken? En in welke situaties kunnen deze het best ingezet worden?

Bij Kruizinga.nl hebben we een breed assortiment aan buitenasbakken. Zo hebben we een asbak voor buiten die alleen ingezet kan worden als asbak, maar hebben we ook diverse afvalbakken die enerzijds als asbak ingezet kunnen worden en anderzijds als prullenbak. Als klant is het dus belangrijk om te bepalen waar u de buitenasbak wil plaatsen en voor welk doeleinde deze dient. 


As- en papierbak

Een as- en papierbak wordt, zoals de naam zelf al zegt, ingezet voor het opslaan van as- en papier van sigarettenpeuken. Bij Kruizinga.nl verkopen we modellen die rond of rechthoekig zijn. Een ronde rookpaal komt het vaakst buiten voor. Bij Kruizinga.nl kan dit model 0-20 liter afval opslaan, maar we verkopen ook een grotere variant die 21-40 liter afval kan opslaan. In de vierkante of rechthoekige modellen kan er vaak meer afval worden opgeslagen. Ook hebben we een bijzonder model van de as- en papierbak in het assortiment zitten. Zo hebben we naast de staande modellen, ook een model die bevestigd kan worden aan de muur. Door als organisatie te kiezen voor een asbak met wandbevestiging kunt u ruimte creëren.


Asbak op voet

Een asbak op voet, ook wel staande asbak genoemd, zijn vaak langwerpige palen die speciaal ontworpen zijn voor alleen het verzamelen van sigarettenpeuken. Deze meeste asbakken hiervan kenmerken zich door een slot. Dit betekent dat de eigenaar van deze staande asbakken de mogelijkheid heeft om de asbakken te legen. Doordat deze palen klein zijn, vallen ze minder op, wat een luxere uitstraling geeft aan de omgeving.


Wandasbak


Zoals eerder al genoemd biedt een wandasbak de perfecte oplossing om ruimte te besparen. Bij Kruizinga.nl hebben we een groot assortiment hierin in verschillende soorten vormen. Van cilindervormig tot rechthoekig. Het voordeel van de cilinder- en ronde vormen is dat deze weinig plaats innemen door de originele vorm en de praktische opening. Bij dit product wordt er ook een sticker meegeleverd. Als werknemer kunt u zelf beslissen of u deze erop plakt.

 

Daarnaast kunnen deze verschillende vormen wandasbakken ook variëren in de hoeveelheid sigarettenpeuken die deze kunnen opnemen. De ronde vormen kunnen vaak 300 sigaretten opslaan (dit is ongeveer gelijk aan 0.5 liter inhoud), terwijl een rechthoekige vorm rond de 1800 peuken kan opslaan (dit is ongeveer gelijk aan 3.0 liter inhoud). Wanneer uw bedrijf of organisatie erg veel werknemers heeft en weinig rookplekken, is het verstandig om een asbak aan te schaffen die meer liter inhoud kan hebben.


Waarom u een asbak voor buiten moet kopen bij Kruizinga.nl

Kruizinga.nl is al jarenlang een expert op het gebied van opslag- en transportmiddelen. Afval en reiniging speelt ook een belangrijke rol hierin. Het grote voordeel dat Kruizinga.nl biedt is dat wij vaak zeer snel uw gewenste materiaal kan leveren. Op het gebied van buitenasbakken kunnen wij ook toebehoren leveren als een voet (voor de staande asbakken voor buiten), een zandzak (om tabaksgeuren te neutraliseren) en een ingraafpaal om een asbak aan te bevestigen.