Geld besparen? Huur jouw opslag- en transportmiddelen!

22 juli 2020

Wat doe je als je als bedrijf onverwachts ruimte tekortkomt of een piekmoment ervaart in de hoeveelheid goederen? Kies jij ervoor om nieuwe logistieke middelen aan te schaffen? Of kies jij voor het alternatief huren? Waarom zou je als bedrijf huren? Wat zijn de mogelijkheden en wat voor een rol heeft Kruizinga.nl bij het verhuren van opslag- en transportmiddelen binnen de markt.

Het tekort aan geld, ruimte en tijd

Bedrijven proberen op steeds meer verschillende slimme manieren geld, tijd en ruimte te besparen. Zo kiezen ze er bijvoorbeeld voor om mensen vanuit huis te laten werken, zodat het personeel minder tijd kwijt is aan reizen. Ook binnen de logistiek valt er geld, tijd en ruimte te besparen. Dit kan bijvoorbeeld gedaan worden door op een andere manier te leren kijken naar opslag- en transportmiddelen. Zo zijn er tal van mogelijkheden binnen deze branche. Een mogelijkheid dat naar ons idee meer onder de aanbracht moet worden gebracht, is de mogelijkheid om te huren.

 

Opslag- en transportmiddelen zijn middelen die ingezet worden bij logistieke processen zoals het vervoeren van goederen en het opslaan van goederen in het magazijn. Bij Kruizinga.nl proberen we om altijd vanuit het perspectief van onze klanten nieuwe situaties te bekijken. Zo besloten we een aantal jaar geleden om meer te focussen op het verhuren van opslag- en transportmiddelen. Het aanschaffen van een container of andere opslagmiddelen kan immers prijzig zijn. Desondanks dat Kruizinga.nl de beste en goedkoopste probeert te zijn binnen de branche, is het aanschaffen van een product altijd duurder dan het tijdelijk huren van een product. 

 

Verschillende redenen om opslag- en transportmiddelen te huren

Er zijn verschillende redenen te noemen om opslag- en transportmiddelen te huren in plaats van aan te schaffen. Zo kan het zijn dat je als bedrijf of onderneming gaat verhuizen naar een andere locatie, waardoor je tijdelijk een andere opslagruimte nodig hebt of transportmateriaal nodig hebt om deze goederen te vervoeren. Daarnaast kan het ook zijn dat je als bedrijf te veel hebt ingekocht, waardoor het magazijn tijdelijk zeer onoverzichtelijk is. In dit geval is het ook mogelijk om voor een bepaalde periode bij Kruizinga.nl te huren. Om meer te weten over met welke middelen je jouw magazijn kan (her)inrichten, kan je een kijkje nemen op: https://www.kruizinga.nl/herinrichting+magazijn/

 

Vroeger besteedden veel bedrijven geld vooral aan het aanschaffen van nieuwe producten, maar in de tijd van tegenwoordig wordt het steeds normaler om duurzamer om te gaan met goederen. Het huren van producten wordt naar ons idee nog te weinig gedaan, ook al biedt dit veel kansen. Hiervoor hebben we een korte opsomming gemaakt van de voordelen van huren van opslag- en transportmiddelen bij Kruizinga.nl.

 

Snel in huis door te huren bij Kruizinga.nl

Wanneer je een product snel nodig hebt, proberen wij bij Kruizinga.nl zo goed mogelijk met jou mee te denken. Zo is het soms zelfs na overleg mogelijk dat het product dezelfde dag nog opgehaald kan worden of de dag erna geleverd kan worden.

 

Geen onnodige aanschaf van materialen
Veel mensen denken dat het administratieve proces bij huren veel tijd in beslag neemt. Dit kan tevens een reden zijn dat bedrijven ervoor kiezen om een product te kopen. Binnen de logistieke branche komt het vaak voor dat een opslag- of transportmiddel alleen tijdelijk nodig is, waardoor het zonde is als het product voor het volle bedrag wordt aangeschaft. Het zorgt er namelijk uiteindelijk voor dat

 

Grote voorraden
Kruizinga.nl onderscheidt zich van concurrenten door altijd grote voorraden te hebben. Op deze manier is Kruizinga.nl flexibel in het leveren van producten. Ook resulteert het hebben van grote voorraden in de mogelijkheden om veel verschillende soorten producten ter beschikking te stellen voor ‘huren’.

 

Hoe ziet het proces van huren bij Kruizinga.nl eruit?

Nu er al veel verschillende voordelen zijn genoemd bij het huren van logistieke producten, is het natuurlijk interessant om te weten hoe proces ‘huren’ er nu daadwerkelijk aan toe gaat bij Kruizinga.nl.

 

Huren in 3 eenvoudige stappen!
 

Voeg artikelen toe aan offerte

Voeg artikelen toe aan offerte

Kies aantal en periode

Kies aantal en periode

Binnen 24u antwoord

Binnen 24u antwoord!


Bekijk ons complete verhuuraanbod!.

Neemt u liever direct contact met ons, dat kan uiteraard ook!

Bel ons op 088 533 15 55

Lees meer..

De voordelen van gebruikte producten

7 juli 2022

Lees het volledige bericht

Kruizinga.nl voorkeursleverancier van Xenos

5 juli 2022

Lees het volledige bericht

Hoe werkt circulariteit?

24 mei 2022

Lees het volledige bericht