Een industrieel of strak design legbordstelling, waar kies jij voor?

Welke stelling past het beste in mijn omgeving, welk laadvermogen heb ik nodig en wat voor materialen wil ik opslaan? We helpen u graag bij uw keuze. Ontdek welke stelling u nodig hebt en stel deze direct online samen.

Gepubliceerd op 29 oktober 2020 Laatst gewijzigd 7 maart 2024

 

Wat is een legbordstelling?

Legbordstelling, ook wel stellingkast, archiefkast of vaak opslagstelling genoemd. Deze stellingen verkopen wij veel. Zowel aan ondernemers als  particulieren. Standaard leveren we legbordstellingen met legborden, staanders, stalen dragers en kunststof topdoppen.

 

Een stelling met legborden gebruikt u voor de opslag of opberging van lichte en compacte materialen. De opslagkasten zijn in combinatie met stapelbakken of magazijnbakken ideaal voor het opslaan van goederen.

 

Bij Kruizinga leveren we van ons eigen huismerk twee type legbordstellingen. Legbordstelling 55 en Legbordstelling 856. Wat zijn de kenmerken van deze stellingen, waar worden ze meestal voor ingezet en wat zijn de verschillen? Naast een korte uitleg geven we ook voorbeelden zodat u weet welke stelling u nodig heeft.

 

Legbordstelling type 55

Zie voorbeeld van de legbordstelling 55 van Kruizinga.nl!

 

Strak design

Onze huismerk legbordstelling type 55 is van hoogwaardige verzinkt staal. Het heeft per etage een laadvermogen vanaf 50 kg. De legbord stelling is geschikt voor winkelinrichting, archief of kantoor. Monteer de stelling grotendeels met het het klem-klik-klaar systeem. Alleen de de X- of H-schoren even schroeven. 

Bij deze legbordstelling zijn van tal van accessoires leverbaar. Denk aan stapelbakken, muurbeugels en vakverdeling. De stellingen zeer flexibel inzetbaar. Zo gebruikt men de stelling ook regelmatig als vakkenkast, kledingrek of archiefkast.

Strak design - Klem-klik-klaar systeem - Zelf te configureren - Vele accessoires

 

Legbordstelling type 856

Zie legbordstelling 856 van Kruizinga.nl!

 

Industrieel ontwerp

De Legbordstelling 856 heeft een industriëel design. Gemaakt van hoogwaardige kwaliteit staal. De stelling beschikt over een laadvermogen vanaf 175 kg per etage. En is zeer geschikt voor magazijninrichting, werkplaats en garage. Door het industriele design wordt deze stelling vaak gebruikt in winkels.

 

De legbordstelling breidt u makkelijk uit essentiële accessoires. Denk hierbij aan een vakverdeling, inlegbakken of identificatielabels. U monteert de stelling makkelijk en snel met de klem-klik-klaar systeem. 

Industrieel - Klem-klik-klaar systeem - Zelf te configureren - Essentiële accessoires

 


Bepaal in 3 stappen welke legbordstelling bij u past

Het kiezen van de juiste legbordstelling is afhankelijk van een aantal praktische factoren. Maar voordat u opzoek gaat naar de geschikte stelling, kijkt u eerst naar de uiteindelijke plek en opstelling van de stelling. Neem hierbij ook de afmeting en het gewicht van de op te bergen materialen mee. 

 

1. Wat voor een materialen wil ik in de stelling opslaan?

 

Bepaal wat u op wilt slaan. Belangrijkste factor is het laadvermogen per etage en de grootte van de materialen.

 

U heeft meerdere mogelijkheden in laadvermogen en diepte van de stelling. Laadvermogen kan bijvoorbeeld variëren van 90kg tot 280kg en de diepte van 300 mm tot 1000 mm. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk dan onze stellingconfigurator!

 

Heeft u behoefte aan een flexibel opslag-indeling? Zowel onze type 55 stelling als onze type 856 stelling zijn flexibel inzetbaar en daarnaast uit te bouwen en te verdelen.

 

2. Waar wil ik de stelling plaatsen?


U bent eruit. U weet de afmeting, het laadvermogen en u weet hoe u de stelling wilt opbouwen. De volgende vraag is waar u de stelling gaat neerzetten. Gaat u bijvoorbeeld levensmiddelen opslaan? Of wilt u een strak design voor in uw woonwinkel?

 

De uitkomst hiervan is bepalend voor de keuze van een stelling. Kijk nog even bij bovengenoemde informatie om te bepalen welke stelling het beste bij uw doel past.

 

3. Wat voor een stelling-accessoires heb ik nodig?


U weet nu welke stelling u nodig heeft, waar u deze neerzet en welke stelling daar het beste bij past. Optimaliseer de stelling tot slot met de accessoires voor een hoger gebruiksgemak. Gebruik bijvoorbeeld een meurbeugel of voetbeugel voor optimale stabiliteit. Een stapelbak of magazijnbak voor het efficiënt opslaan van de goederen. Identificatielabels voor overzicht of een zijpaneel, vakverdeling of kledingstang voor een ander type stelling.


Stel uw eigen legbordstelling samen

Bent u overtuigd en heeft u alles uitgestippeld? Stel dan direct zelf uw legbordstelling 55 of 856 samen. Eenvoudig en snel. Of het nu voor een magazijn, werkplaats, garage, opslag, winkel, garderobe of archief moet zijn. U ziet in de stellingconfigurator direct de juiste prijs. Alles is uit voorraad leverbaar. Nu met 15% korting

 

Naast onze Kruizinga huismerk legbordstellingen 55 en 856 verkopen wij ook stellingen voor specifieke doeleinden zoals grootvakstellingen, palletstellingen, bandenstellingen, draagarmstellingen of een combinatieset stelling met bakken

 

Zelf je stelling configureren bij Kruizinga.nl!

 

 


Dit vindt u misschien ook interessant