Een industriële of strakke design legbordstelling, waar kies jij voor?

29 oktober 2020

Welke stelling past het beste binnen mijn omgeving, wat voor een laadvermogen etages heb ik nodig, wat voor een soort materialen wil ik gaan opslaan, waar wil ik de stelling opslaan en welke accessoires kunnen me het gebruikersgemak verbeteren. Al deze vragen worden beantwoord in deze blog! We helpen je graag mee bij het beslissen welke legbordstelling het beste bij jou past en hoe je hem zelf het beste kan configureren met onze stellingconfigurator!

Wat is een legbordstelling?

Legbordstelling, ook wel stellingkast, archiefkast of vaak opslagstelling genoemd. Is bij Kruizinga.nl een veelverkocht product, we bieden deze vaak aan zowel ondernemers en particulieren. Standaard worden onze legbordstellingen geleverd me legborden, staanders, dragers gemaakt van staal en kunststof topdoppen. De stellingen worden vaak toegepast bij de opslag of opberging van lichte en compacte materialen. Zo worden de opslagkasten ook vaak gecombineerd met stapelbakken of magazijnbakken, voor het opslaan van de goederen. We leveren bij Kruizinga.nl twee type legbordstellingen aan. Dit is onze legbordstelling 55 en onze legbordstelling 856. Maar wat kenmerken deze soorten stellingen en waar worden ze vaak voor ingezet? In deze blog zullen we de verschillen onderbouwen, voorbeelden laten zien en een korte uitleg geven bij het aanschaffen van jouw stelling!

 

Legbordstelling type 55

Zie voorbeeld van de legbordstelling 55 van Kruizinga.nl!

Onze Kruizinga.nl huismerk legborgstelling type 55, welke zelf te configureren is met de stellingconfigurator, is van hoogwaardige kwaliteit, heeft een laadvermogen vanaf 50kg per etage en is zeer geschikt voor winkelinrichting, archief of kantoor. De stelling is dankzij het klem-klik-klaar systeem zeer eenvoudig te monteren. Gemaakt van hoogwaardig verzinkt staal en met tal van beschikbare accessoires zoals stapelbakken, muurbeugels, identificatielabels, zijwanden of vakverdeling zeer flexibel inzetbaar. Zo wordt de stelling ook vaak gebruikt als vakkenkast, kledingrek of archiefkast!

Strak design - Klem-klik-klaar systeem - Zelf te configureren - Vele accessoires

Legbordstelling type 856

Zie legbordstelling 856 van Kruizinga.nl!

Legbordstelling 856 is een industriële legborgstelling van hoogwaardige kwaliteit staal, beschikt over een laadvermogen vanaf 175kg per etage en is zeer geschikt voor magazijninrichting, werkplaats of garage. De stelling is gemakkelijk zonder schroeven of speciaal gereedschap in elkaar te zetten en dankzij de klem-klik-klaar systeem zeer eenvoudig te monteren. De hoogwaardige kwaliteit stelling is in vergelijking met de type 55 stelling met een beperkt aantal accessoires samen te stellen, wel zijn de essentiële accessoires leverbaar! Denk hierbij aan een vakverdeling, inlegbakken of identificatielabels.

Industrieel - Klem-klik-klaar systeem - Zelf te configureren - Beperkte accessoires

 


Bepaal in 3 stappen wat voor een legbordstelling bij jou past

Het kiezen van de juiste legbordstelling is afhankelijk van een aantal praktische factoren. Voordat je opzoek gaat naar jouw geschikte stelling, kan je het beste kijken naar de spullen en de uiteindelijke plek waar de stelling komt te staan. Hierbij is het ook erg van belang om te weten wat voor een afmeting materialen je wilt opbergen en wat hier het gewicht van is. 

 

1. Wat voor een materialen wil ik in de stelling opslaan?

Zoals net genoemd is de eerste stap in het beslissen wat voor een stelling geschikt is, om te weten wat je wilt gaan opslaan. Belangrijkste factor is de laadvermogen per etage en de grootte van je materialen. Je hebt verschillende mogelijkheden in de laadvermogens en dieptes van de stelling. Laadvermogen kan bijvoorbeeld variëren van 90kg tot 280kg en de diepte van 300 mm tot 1000 mm. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk dan onze stellingconfigurator! Naast net genoemde factoren is er ook vaak behoefte aan een flexibele opslag-indeling. Zowel onze type 55 stelling als onze type 856 stelling zijn flexibel inzetbaar en daarnaast eventueel uit te bouwen of te verdelen.

 

2. Waar wil ik de stelling plaatsen?

Je bent eruit wat voor een stelling afmeting je nodig hebt, wat voor een laadvermogen deze moet hebben en hoe ik hem wil opbouwen. De volgende vraag die je jezelf moet afvragen is waar je de stelling gaat neerzetten. Ga je bijvoorbeeld levensmiddelen opslaan? Is je stelling puur ter opslag? Of wil je een strak design hebben in je woonwinkel? Eerder legde we al kort uit welke stelling waar het meeste wordt gebruikt. Benieuwd? Zie dan bovengenoemde informatie!

 

3. Wat voor een stelling-accessoires heb ik nodig?
Je weet nu wat voor een stelling je nodig hebt, waar je hem wilt neerzetten en welke stelling daar het beste geschikt voor is. Tot slot kun je met behulp van accessoires jouw geschikte stelling optimaliseren of het gebruikersgemak eenvoudiger maken. Zo kun je o.a. gebruik maken van een meurbeugel of voetbeugel voor de optimale stabiliteit, een stapelbak of magazijnbak voor het opslaan van je goederen, identificatielabels voor overzicht of een zijpaneel, vakverdeling of kledingstang oor een ander type stelling.


Stel zelf je eigen legbordstelling samen

Ben je overtuigd en klaar? Stel dan zelf je stelling samen! Of het nu voor een magazijn, werkplaats, garage, opslag, winkel, garderobe of archief moet zijn. Kruizinga.nl biedt jouw graag de geschikte (maatwerk) oplossing met onze stellingconfigurator! je ziet direct de juiste prijs en alles is uit voorraad leverbaar!

 

Wist je dat we naast onze legbordstelling 55 en 856 ook andere soorten stellingen verkopen? Denk hierbij aan grootvakstellingen, palletstellingen, bandenstellingen, draagarmstellingen of een combinatieset stelling met bakken.

Zelf je stelling configureren bij Kruizinga.nl!

 

Lees meer..

De voordelen van gebruikte producten

7 juli 2022

Lees het volledige bericht

Kruizinga.nl voorkeursleverancier van Xenos

5 juli 2022

Lees het volledige bericht

Hoe werkt circulariteit?

24 mei 2022

Lees het volledige bericht