Geld besparen? Huur uw opslag- en transportmiddelen!

Wat doe u als uw bedrijf onverwachts ruimte tekort komt of u een piekmoment in de hoeveelheid goederen heeft? Koopt u dan de nieuwe logistieke middelen? Of kiest u voor het alternatief huren? Waarom zou u als bedrijf huren? Wat zijn de mogelijkheden en wat voor een rol speelt Kruizinga bij het verhuren van opslag- en transportmiddelen binnen de markt?

Gepubliceerd op 22 juli 2020 Laatst gewijzigd 7 maart 2024

Het tekort aan geld, ruimte en tijd

Bedrijven proberen op steeds meer verschillende slimme manieren geld, tijd en ruimte te besparen. Bij steeds meer bedrijven werken de mensen vanuit huis. Als bedrijf bespaart u hiermee op reizen en huisvesting. En uw mensen zijn minder tijd kwijt aan reizen.

 

Ook binnen de logistiek valt er geld, tijd en ruimte te besparen. Dit kan bijvoorbeelddoor op een andere manier te kijken naar opslag- en transportmiddelen. Zo ontstaan er tal van mogelijkheden binnen deze branche. Een goede mogelijkheid, dat naar ons idee meer onder de aanbracht moet worden gebracht, is de mogelijkheid om te huren.

 

Opslag- en transportmiddelen zijn middelen die ingezet worden bij logistieke processen zoals het vervoeren van goederen en het opslaan van goederen in het magazijn. Bij Kruizinga kijken we altijd vanuit het perspectief van onze klanten naar nieuwe situaties. Zo besloten we een aantal jaar geleden om meer te focussen op het verhuren van opslag- en transportmiddelen. Het aanschaffen van een container of andere opslagmiddelen kan immers prijzig zijn.

 

Ondanks dat Kruizinga altijd streeft de beste en goedkoopste te zijn binnen de branche, is het aanschaffen van duurzame magazijn- en transportgoederen altijd duurder dan het tijdelijk huren van een product. 

 

Verschillende redenen om opslag- en transportmiddelen te huren

Er zijn verschillende redenen te noemen om opslag- en transportmiddelen te huren in plaats van aan te schaffen. Zo kan het zijn dat u als bedrijf of onderneming verhuist naar een andere locatie. Dan heeft u tijdelijk een andere opslagruimte nodig en transportmateriaal om deze goederen te vervoeren.

 

Daarnaast kan het ook zijn dat u als bedrijf te veel hebt ingekocht, waardoor uw magazijn tijdelijk zeer onoverzichtelijk is. In dit geval is het ook slim om voor een bepaalde periode extra opslagmaterialen bij Kruizinga. te huren. Op dit blog leest u meer over de middelen waarmee u uw magazijn kan (her)inrichten 

 

Nog steeds geven bedrijven geld uit aan nieuwe producten, terwijl ze een product tijdelijk nodig hebben. Toch zien we een opgaande lijn om duurzamer om te gaan met goederen. Het huren van producten biedt hierin ook veel kansen. Naast het kleine prijskaartje zijn er nog meer voordelen van het huren van opslag- en transportmiddelen bij Kruizinga:

 

Snel in huis door te huren

Wanneer u een product snel nodig hebt, denken wij bij Kruizinga zo goed mogelijk met u mee. Als het nodig is, en het product is in huis, kunt u het product dezelfde dag nog ophalen. Of u krijgt het de dag erna geleverd.

 

Geen onnodige aanschaf van materialen
Vaak is een opslag- of transportmiddel alleen tijdelijk nodig is. Dan is het zonde als u het product voor het volle bedrag aanschaft. Huren is dan beter. En na de huurperiode geeft u het product terug, zodat het bij u geen ruimte meer inneemt. 

 

Grote voorraden
Kruizinga onderscheidt zich van concurrenten door altijd grote voorraaden en een breed assortiment te hebben. Hierdoor zijn er meer mogelijkheden om verschillende soorten producten ter beschikking te stellen voor ‘huren’.

 

 

Hoe ziet het proces van huren bij Kruizinga eruit?

Nu er al veel verschillende voordelen zijn genoemd bij het huren van logistieke producten, is het natuurlijk interessant om te weten hoe het proces van ‘huren’ er nu daadwerkelijk uitziet:

 

Huren in 3 eenvoudige stappen!
 

Voeg artikelen toe aan offerte

Voeg artikelen toe aan offerte

Kies aantal en periode

Kies aantal en periode

Binnen 24u antwoord

Binnen 24u antwoord!


Bekijk ons complete verhuuraanbod!.

Neemt u liever direct contact met ons, dat kan uiteraard ook!

Bel 088 533 15 55


Dit vindt u misschien ook interessant