Het waarborgen van veiligheid met Master Lock!

5 maart 2021

Veiligheid in een omgeving is ontzettend belangrijk! Kruizinga.nl vindt dat duurzaamheid en veiligheid op kleinschalig niveau al kan plaatsvinden. Wil jij meer weten over veiligheid en ben jij benieuwd naar de uitbreiding van het assortiment in veiligheidstoebehoren? Lees dan snel verder!

Veiligheid kent verschillende vormen zoals veiligheid voor medewerkers, veiligheid voor klanten, het gebruik van veilige producten of het beveiligen van spullen. Er zijn veel verschillende hulpmiddelen te noemen die hieraan bijdragen. Uiteenlopend van kabelsloten tot aan sleutelkisten. In deze blog vertellen we je meer over veiligheid en over veiligheidstoebehoren die nieuw in het assortiment zijn van Kruizinga.nl!

 

 

Waarom het belangrijk is om bewust om te gaan met veiligheid

Veiligheid wordt gedefinieerd als ‘de mate van afwezigheid van gevaren of de mate van beschermende maatregelen tegen potentiële oorzaken’. Volgens de Rijksoverheid (z.d.) is het belangrijk om een basisveiligheid te hebben. Wanneer we spreken over plekken waar mensen bij elkaar komen zoals magazijnen, kantoren of in het verkeer, is het van belang dat deze basisveiligheid geldt.

 

Door technologische ontwikkelingen van de afgelopen jaren is het lastig om te beslissen of de samenleving nu eigenlijk veiliger of minder veilig aan het worden is. Zo zijn er tegenwoordig meer en betere camera’s die ervoor zorgen dat gevaarlijke situaties sneller herkend worden. Maar tegelijkertijd schuilt hier een privacy-gevaar in. Want hoe zorg je er als bedrijf voor dat beelden niet voor andere zaken gebruikt worden?

 

 

 

 


Veiligheid op de werkvloer

In een eerdere blog hebben we al tips gegeven om veilig te kunnen werken in een magazijn, voorbeelden hiervan zijn: duidelijke veiligheidsvoorschriften, een medewerker verantwoordelijk stellen, een verankering van magazijnstellingen, vluchtwegen creëren, zichtbaarheid vergroten en schade of ongevallen voorkomen door aanrijdbeveiliging. 

 

Een aantal van deze tips dienen ook toegepast te worden in andere omgevingen. Het gebruik van duidelijke veiligheidsvoorschriften is hier een voorbeeld van. Mocht er brand uitbreken, dan is het van belang dat er verschillende uitgangen in het gebouw aanwezig zijn. Verder zorgen protocollen voor schoonmaakmiddelen ervoor dat giftige stoffen niet op plekken komen waar deze niet horen. En ook bij het vervoer van opslag- en transportmiddelen zullen de middelen goed vervoerd moeten worden met bijvoorbeeld snelbinders om ongelukken te voorkomen.

 

Naast dat het belangrijk is om de veiligheid van jezelf, personeel of van klanten te waarborgen op de werkvloer, is het ook van belang om producten veilig te houden. Kabelsloten, spanbanden, snelbinders, kabelsloten of kluizen zijn voorbeelden van goederen die jou hierbij helpen!

  


Uitbreiding assortiment veiligheidstoebehoren van Kruizinga.nl!

Omdat we bij Kruizinga.nl veiligheid en duurzaamheid ontzettend belangrijke thema’s vinden, is er een uitbreiding gekomen van het assortiment van veiligheidstoebehoren als sloten, hangsloten en ander soort beveilingsproducten. Hiervoor is gekozen voor prachtige producten van Master Lock. Master Lock werd in 1921 opgericht en heeft een goede naam opgebouwd. Wist je bijvoorbeeld dat het bedrijf ondersteuning heeft geboden in de Tweede Wereldoorlog en dat het bedrijf in 1972 golfsport sponsorde? 

 

 

Tim Snelders, Sourcing Director Kruizinga.nl: 

De reden van uitbreiding is om het assortiment hierin te verbreden, maar ook om te zien waarin wij ons kunnen verbreden qua marktsegment. Bij het gedeeltelijk opnemen van de items van Masterlock hebben we bijvoorbeeld kleine kluizen toegevoegd aan ons assortiment, iets wat we eerst niet konden bieden. Hier was niet bewust veel vraag naar, maar hier zagen wij wel mogelijkheden in. Masterlock heeft een mooi en breed assortiment en heeft tevens een goede naam opgebouwd, daarom zijn wij met hen in zee gegaan.

 

 

En zo zie je maar weer... veiligheid en duurzaamheid kan klein beginnen!

 

Klik nu hier om het assortiment veiligheidstoebehoren te zien!


Lees meer..

De voordelen van gebruikte producten

7 juli 2022

Lees het volledige bericht

Kruizinga.nl voorkeursleverancier van Xenos

5 juli 2022

Lees het volledige bericht

Hoe werkt circulariteit?

24 mei 2022

Lees het volledige bericht