Kerstpakketen van bij Broeders

24 december 2020

Kerstpakketten, een mooi gebaar vanuit een bedrijf naar werknemers toe. In dit bijzondere jaar vonden we het belangrijk om een bedrijf uit de regio te supporten. Wij kozen voor horecaonderneming bij Broeders in Zwolle. Nieuwsgierig geworden naar hoe deze samenwerking tot stand is gekomen? Lees snel verder!

Men zegt weleens dat je pas iets mist als het er niet meer is. Zo zit de horeca al maanden dicht en ben ik vast niet de enige die verlangt naar een heerlijk avondje gezelligheid zonder erbij stil te hoeven staan hoeveel mensen ergens aanwezig zijn. Wat opvallend is, is dat vele horecaondernemers niet bij de pakken neer gaan zitten en creatief met deze bijzondere periode omgaan. Zo spelen bijvoorbeeld horecaondernemers in op de feestdagen door hun lekkernijen aan huis te bezorgen.

 

Ook de eigenaren van bij Broeders, een restaurant in Zwolle, blijken erg creatief te zijn. Zo hebben zij de kerstpakketten van Kruizinga.nl verzorgd. In deze blog lees je meer over hoe deze samenwerking tot stand is gekomen en leggen we een interview af met Bjorn, eigenaar en kok van bij Broeders.


 

Een samenwerking met een bedrijf uit de regio

 

Dit jaar is er intern bij Kruizinga.nl een personeelsvereniging opgericht. De personeelsvereniging houdt zich bezig met zaken als personeelsuitjes, verrassingen voor verjaardagen en uiteraard ook kerstpakketten. Ook dit jaar werd het personeel van Kruizinga.nl weer verrast met een kerstpakket, maar dit jaar anders dan gewend.

 

Op dit moment is het wegens de coronacrisis een lastige periode. Het leek ons daarom erg leuk om dit jaar wat anders te doen dan andere jaren en met een bedrijf uit de regio de handen in een te slaan, aldus Michelle Jansen, woordvoerder personeelsvereniging Kruizinga.nl. Verder vertelt Michelle dat Bjorn Westenberg, eigenaar van bij Broeders, een goede vriend van haar is en ze zo op het idee kwam om zijn lokale onderneming te steunen.

 

Vóór de coronacrisis heeft Michelle zelf al een aantal keer mogen genieten van de sfeer, de locatie, de gastvrijheid en het heerlijke eten van bij Broeders.

bijbroeders en kruizinga.nl.jpg

 

 

Michelle Jansen, woordvoerder personeelsvereneging Kruizinga.nl

De hele ervaring in het restaurant is speciaal en ik vind het bijzonder dat ik hier mijn collega’s ook mee mag kennis laten maken. Ik heb contact opgenomen met Bjorn en gevraagd of zij iets voor ons wilden betekenen. Zij brachten het creatieve idee om het personeel een keuze te laten maken uit drie opties, namelijk: een borrelbox met wijn, een borrelbox met bier of een 3-gangendinercheque voor twee personen.

 


Interviewsamenvatting met bij Bjorn van bij Broeders

 

Over bij Broeders

 

Sinds 2013 ben ik samen met mijn broertje Sven begonnen met dit unieke concept in Zwolle.

 

Van jongs af aan gingen we vaak naar eetgelegenheden met onze ouders. Zo gingen we vaak naar een soort theaterzaaltje waar je kon genieten van simpele, maar heerlijke gerechten als een tomatensoep en een stoofpotje. De sfeer en de gezellige momenten zijn mij altijd bijgebleven, waardoor we het belangrijk vonden om deze elementen te implementeren in het concept van bij Broeders. De belevenis van de klant staat dus centraal.

 

Binnen een maand hebben mijn broertje Sven en ik de deuren opengegooid. En sinds dag één staan we al in culinaire gidsen. Hoe bijzonder is dat?

 

Kruizinga en bij broeders.jpg

 

 

Deze periode is vast zwaar voor jullie. Hoe blijven jullie optimistisch?


Sinds 2013 ben ik samen met mijn broertje Sven begonnen met dit unieke concept in Zwolle. Van jongs af aan gingen we vaak naar eetgelegenheden met onze ouders. Zo gingen we vaak naar een soort theaterzaaltje waar je kon genieten van simpele, maar heerlijke gerechten als een tomatensoep en een stoofpotje. De sfeer en de gezellige momenten zijn mij altijd bijgebleven, waardoor we het belangrijk vonden om deze elementen te implementeren in het concept van bij Broeders. De belevenis van de klant staat dus centraal.

 

Bjorn Westenberg, mede-eigenaar bij Broeders

Optimistisch door nieuwe kansen te zien en daarop in te spelen, dat is wat échte ondernemers doen.

 

Naast dat we bezig zijn met een andere manier van ondernemen, kunnen we ook de moed erin houden door de mensen om ons heen. Zo krijgen we elke dag wel een bericht van één of twee personen die aangeven dat ze een leuke avond hebben gehad met heerlijk eten. Daarnaast vinden we het natuurlijk helemaal fantastisch en een goed initiatief dat we de kerstpakketten hebben mogen verzorgen voor Kruizinga.nl. Het wordt altijd gewaardeerd als andere bedrijven uit de regio aan je denken en met je mee willen denken. We kijken er naar uit om het personeel van Kruizinga.nl te ontvangen en te verwennen wanneer dit weer mogelijk is.

 


 

 

 

 

Lees meer..

De voordelen van gebruikte producten

7 juli 2022

Lees het volledige bericht

Kruizinga.nl voorkeursleverancier van Xenos

5 juli 2022

Lees het volledige bericht

Hoe werkt circulariteit?

24 mei 2022

Lees het volledige bericht