Nieuwe werknemers en hun favoriete Kruizinga.nl product.

19 augustus 2021

Kruizinga blijft groeien en daarom hebben we in de afgelopen periode weer een aantal nieuwe krachten mogen toevoegen aan het Kruizinga.nl team! Nieuwsgierig wie dit zijn én wat hun favoriete producten zijn bij Kruizinga.nl? Lees dan snel verder.

 

Marilyn Scheurwater

Ik ben Marilyn Scheurwater, een 20-jarige spontane en ambitieuze vrouw. Oorspronkelijk kom ik uit Rotterdam, maar op mijn vierde verhuisde ik naar Nunspeet. Mijn familie en vrienden bevinden zich ook in deze omgeving. Ik hecht hier veel waarde aan, waardoor ik denk dat ik altijd hier zal blijven wonen. Ik heb ‘onderneming & retail’ gestudeerd. Tijdens deze studie heb ik geleerd dat zaken regelen mijn passie is. Doordat ik dit belangrijke aspect in mijn vorige functie miste, ben ik op zoek gegaan naar een nieuwe uitdaging! Via een uitzendbureau kwam ik bij Kruizinga.nl terecht.

 

Mijn eerste gesprek was met Tim Snelders, Sourcing Director van Kruizinga.nl. Dit beviel mij ontzettend goed. Ik was op zoek naar een informeel bedrijf waar uitdaging en hard werken centraal zouden staan. Naar mijn idee heeft Kruizinga.nl deze aspecten volledig. Op 22 maart 2021 trad ik in dienst als ‘administratief medewerker’ ter ondersteuning van het salesteam. Met mijn ambitie, behulpzaamheid en menselijkheid ben ik naar mijn idee dé juiste persoon voor deze ondersteunende functie. Ik kijk er naar uit om in de toekomst meer te leren bij Kruizinga.nl!

ruben goedings

 

 


rianne wouters

Rianne Wouters

Hi! Mijn naam is Rianne Wouters, 26 jaar en woonachtig in Wezep. Oorspronkelijk kom ik uit de omgeving van Emmen, waarna ik op mijn achttiende naar Leeuwarden ben verhuisd voor mijn studie Ondernemerschap & Retail Management. 

Sinds 1 Augustus 2021 kom ik het marketing team van Kruizinga.nl ondersteunen als Content Marketeer. De afgelopen jaren ben ik werkzaam geweest als Assistent Shopmanager bij een kledingconcern, echter merkte ik dat hier niet meer mijn passie lag en werd steeds meer geïnteresseerd in (online) marketing. Ik heb mezelf de vraag gesteld: Wat ga ik doen? Studeren of een andere baan zoeken en me daar ontwikkelen? Uiteindelijk is het dat laatste geworden. Toen ik mijn gesprekken had bij Kruizinga.nl, werd ik erg enthousiast. Inmiddels ben ik heel prettig ontvangen door het team en heb ik weer plezier in wat ik doe en wat komen gaat. Kruizinga.nl is iets heel anders dan de modebranche, maar ik ben klaar voor deze nieuwe uitdaging.

Kruizinga.nl staat bekend om haar grote assortiment op het gebied van opslag- en transportmiddelen. Voor velen misschien praktische en noodzakelijke middelen, maar een aantal van deze middelen kunnen ook perfect op een creatieve manier worden gebruikt. Bijvoorbeeld de stalen stapelbakken. Deze zijn bijvoorbeeld ook ontzettend leuk om te gebruiken als plantenbakken voor in de tuin of in huis. Het geeft een industriële look, wat echt past bij vele woonstijlen van tegenwoordig. Vooral de gebruikte stapelbakken zijn hiervoor perfect, omdat die vaak een wat verweerde en gekleurde straling.

 

 


Lees meer..

De voordelen van gebruikte producten

7 juli 2022

Lees het volledige bericht

Kruizinga.nl voorkeursleverancier van Xenos

5 juli 2022

Lees het volledige bericht

Hoe werkt circulariteit?

24 mei 2022

Lees het volledige bericht