Oudste werknemer van Kruizinga.nl!

5 november 2020

Vandaag wordt Rudolph Post, oudste werknemer van Kruizinga.nl op dit moment, in het zonnetje gezet! Dagelijks staat hij op onze werkvloer als logistiek medewerker. In deze blog lees je alles over wie hij is en wat hij doet als logistiek medewerker. Nieuwsgierig geworden? Lees snel verder!

 

Rudi, zou jij jezelf in het kort kunnen voorstellen?

Mijn naam is Rudolph Post, bij Kruizinga.nl sta ik beter bekend als Rudi. Op dit moment ben ik 64 jaar en in Januari hoop ik 65 kaarsjes te mogen uitblazen.  Verder woon ik in Heerde samen met mijn vrouw. Samen met mijn vrouw heb ik 3 prachtige kinderen, waarvan één dochter en twee zonen. Ook ben ik gezegend met 4 prachtige kleinkinderen en er is zelfs nog een kleine op komst!

 

Wegens corona zijn er twee verschillende diensten, namelijk: de vroege dienst en de late dienst. Met een vroege dienst werk je van 07:30 - 16:30 en bij een late dienst werk je van 08:00 - 17:00. Op deze manier kunnen de pauzes makkelijker verspreid worden gedurende de dag. Wanneer ik een vroege dienst heb, gaat mijn wekker om 06:00. Ik start de dag niet zonder een glas karnemelk en een e-sigaret. Vervolgens zorg ik ervoor dat er eten in mijn broodtrommel zit, geef ik mijn vrouw een knuffel en ga ik richting werk met de brommer. 

RUDI_BLOG_1.jpg

 

 

Hoe ben je productiemedewerker geworden bij Kruizinga.nl?

Als klein jongetje was ik altijd al bezig met werken. Mijn vader had immers een boerderij met koeien. Samen met mijn broer werkten we in de polder, moesten we stro- en melkritten rijden. Hier leerde ik al de ochtend waarderen, want op de boerderij begonnen we soms wel om 04:00 om koeien te melken! Hier kwam ik erachter dat een praktische baan, waar ik met mijn handen kan werken, het beste bij mij past. Nadat mijn vader de boerderij weg had gedaan, besloot ik om in loondienst te werken. Dit biedt namelijk meer zekerheid, wat ik erg waardeer. Zo kwam ik te werken in de fabriek van Bolletje. Hier heb ik bijna 25 jaar gewerkt!

 

Vervolgens kwam ik zo'n 11 tot 12 jaar geleden bij Kruizinga terecht. Hier heb ik mijn heftruckcertificaat behaald, waarmee ik kan aantonen dat ik het werk mag blijven doen. De familie Kruizinga heb ik ook nog meegemaakt, prachtige mensen met een duidelijke visie voor ogen. Ja = ja en nee = nee. Dit herken ik ook terug in de Manutan Groep en dat bevalt mij ten zeerste. 

 

De taken van een logistiek medewerker

 

▶ Vrachtwagens laden en lossen 

 

▶ Bakken uitsorteren.

 

▶ Reachtruck rijden voor verplaatsen van goederen. 

 

Met andere woorden: iedere dag kan anders zijn en dat maakt het werk erg leuk!

 

Met deze taken is het van belang dat een productiemedewerker over eigenschappen bezit als goede oplettendheid, inschattingsvermogen en goed in staat om individueel te kunnen werken. 

 

Het mooiste aan werken bij Kruizinga.nl als logistiek medewerker

Ik vind het leuk om met mooie materialen en spullen te werken. Zo vind ik het fijn om met legplaten te werken. Dit zijn producten die je snel in het magazijn kan krijgen en daarnaast worden deze goederen ook snel verkocht. Het loopt dus lekker vlot en dat werkt voor mij het prettigst. 

 

Verder vind ik het mooi aan de mentaliteit van Kruizinga.nl dat we met iedereen achter het bedrijf staan en dat we elkaar hierin helpen. Zo werken er vele verschillende mensen in het bedrijf, wat eigenlijk een unieke situatie is. Niemand is hetzelfde en toch zijn we zeer collegiaal naar elkaar. Je moet immers iemand ook nemen zoals hij of zij is. 

 


Lees meer..

Wist u dat wij ook opkopen?

23 januari 2023

Lees het volledige bericht

Altijd een opgeruimde werkplek? Lees de tips

23 januari 2023

Lees het volledige bericht

Welke pompwagen heeft uw voorkeur?

16 januari 2023

Lees het volledige bericht