Project 'used products' tussen Kruizinga en Manutan NL

5 augustus 2020

Het continue innoverend vermogen van Kruizinga.nl heeft geleid tot een sterke marktpositie vandaag de dag. Het is tijd om het merk Kruizinga naar een nóg hoger niveau te tillen en duurzaam door te groeien. Sinds 2019 is Kruizinga BV. onderdeel van de Manutan Groep. De Groep bestaat uit een zeer sterk netwerk van bedrijven verdeeld over diverse sectoren en verspreid over 17 landen binnen Europa.

Wij zijn trots om ons een zusterorganisatie te mogen noemen van de Manutan familie. Bij Kruizinga.nl houden we niet van stilstaan, mede hierom is er binnen deze familie een samenwerking tot stand gekomen op het gebied van circulariteit. Eén van onze unieke proposities is dat wij producten een tweede kans geven. Gebruikte goederen zijn waardevol en wij willen deze gedachtegang verder verspreiden. Daarom biedt Manutan Nederland per 1 augustus 2020 ook haar klanten aan om gebruikte producten te kopen via Kruizinga.nl!

 


 

De verspreiding van onze visie over duurzaamheid en circulariteit

Bij Kruizinga.nl doen we waar we goed in zijn, namelijk: het leveren van opslag- en transportmiddelen aan bedrijven in diverse sectoren. Op deze manier proberen wij op iedere plek de logistieke processen efficiënter te maken en te optimaliseren. Dit doen we door er voor de klant te zijn, door gewoon te doen wat we beloven en door elke dag zaken duurzamer te regelen dan de dag ervoor. Circulariteit staat bij ons dan ook hoog in het vaandel. Zo schreven we hier al in een eerdere blog over. De Nederlandse overheid heeft als doelstelling om Nederland binnen 30 jaar volledig circulair te laten zijn. Dit zal o.a. gedaan worden door de focus meer te leggen op het behouden van bestaande materialen en producten.

 


 

Binnen de wereld van opslag en logistiek zijn wij een voorloper op het gebied van verkopen van gebruikte goederen. De missie van de Manutan Groep luidt: ‘Enterprising for a better world’ en stelt duurzaamheid centraal. Door onze krachten te bundelen op het gebied van circulariteit, kunnen wij ervoor zorgen dat duurzaamheidsdoelstellingen behaald worden door de klanten van Manutan.

 

Sinds 1 augustus 2020 is het namelijk mogelijk om via een speciaal ingerichte pagina op de Manutan website de eerste stappen te zetten in de zoektocht naar gebruikte producten. De fulfillment gebeurt uiteindelijk volledig via onze website. Zo houden we processen helder en simpel voor klanten. De klant staat immers altijd voor ons centraal. Producten welke we gebruikt gaan aanbieden op de website van Manutan zijn: draadmanden, gaascontainers, ibc-containers, kasten, magazijnbakken kunststof, pallets, rolcontainers, magazijnbakken staal, stapelbakken kunststof, stapelracks en stapelbakken staal.

 

 

 

 

 

Boris Vildósola Bustos, Managing Director - Kruizinga.nl, aan het woord over het project 'used products':

‘’Na verschillende gesprekken gevoerd te hebben, is in de afgelopen weken het project genaamd ‘used products’ tot leven gekomen’’, zo deelde Boris Vildósola Bustos, Managing Director bij Kruizinga, dit met de medewerkers van Kruizinga. Een internationaal team heeft in een recordtempo het project genaamd ‘used products’ tot leven laten komen. Uitgangspunt was om alles zo simpel mogelijk te houden voor de klant. De eerste reacties op deze nieuwe ontwikkeling zullen worden meegenomen voor in de toekomst. ‘’Uiteindelijk is het ons doel om dit project ook internationaal te laten slagen en dus gebruikte goederen voor alle klanten binnen de Manutan Groep in Europa beschikbaar te maken’’, zegt Vildósola Bustos. ‘’Maar eerst zullen de klanten van Manutan Nederland in augustus geïnformeerd worden over de mogelijkheid om gebruikte goederen te kopen. Op naar elke dag een beetje duurzamer werken!’’

  


Lees meer..

Alles wat u moet weten over Europallet afmetingen

14 september 2023

Lees het volledige bericht

Landelijke arbeidsinspectie controle: Waar moeten distributiecentra op letten?

13 september 2023

Lees het volledige bericht

Infographic: Werken bij hitte

5 september 2023

Lees het volledige bericht