Hoe regelt Kruizinga alle bestickering en drukwerk?

13 april 2021

Bij Kruizinga.nl zijn er diverse processen die gestroomlijnd moeten worden. Denk hierbij aan het plakken van unieke Kruizinga stickers op elk product wat verzonden wordt, unieke bar-code stickers voor het traceren van elke bestelling tot het verzorgen doormiddel van vlaggen en spandoeken van een professionele uitstraling op locatie. Maar al deze producten moeten ook vormgegeven worden, geproduceerd worden en uiteindelijk eventueel gemonteerd worden. Wie doet dat? Daarvoor werkt Kruizinga.nl nauw samen met een lokaal communicatie en designbureau Diesignloods. In deze blog gaan we inhoudelijk in hoe de samenwerking tot stand is gekomen, wat voor producten ze allemaal leveren, waar het bedrijf voor staat en waar hun ambitie ligt.

Kruizinga.nl en de samenwerking met communicatie en designbureau Diesignloods

Robert Bosch eigenaar van Diesignloods aan het woord: Ongeveer 20 jaar geleden heb ik mijn studie communicatie en vormgeving afgerond. Destijds ben ik toen begonnen bij de oude bureau die al veel deed op gebied voor design bij Kruizinga. Op een gegeven moment merkte ik zelf dat ik ambitie had om een bedrijf op te richten die naast design ook lokale bedrijven kan helpen op gebied van communicatie en vormgeving. Zo is Diesignloods 7 jaar geleden ontstaan.

 

Vanuit het ontstaan van dit bedrijf is eigenlijk ook de samenwerking ontstaan met Kruizinga. Ze zijn dus letterlijk met mij meeverhuisd naar Diesignloods. Het mooie is om te zien dat we steeds meer samen doen. Het begon met het leveren van Kruizinga productstickers. Momenteel leveren we hiernaast vele diverse producten en worden we tegenwoordig zelfs betrokken bij het meedenken van de vormgeving, materiaalsoort en nieuwe ontwikkelingen op gebied van reclame en bestickering! Daarnaast voorzien we Kruizinga ook  voor alles omtrent fysieke reclame. Denk hierbij aan vlaggen en spandoeken. Zo hebben we reeds nog alle spandoeken mogen vervangen op alle plekken van het gigantische grootte bedrijfspand. Super tof om te doen en het project bracht enige voorbereiding met zich mee! Klik hier voor het project.

 


 

Wat maakt Diesingloods uniek?

Samenwerkingen aangaan met andere ondernemers, elkaar verder helpen en open en snel communiceren naar onze klanten. Een totaalpakket leveren van  websitedesign en social media. Tot design, vormgeving en uiteindelijke productie. Doordat we goede producten leveren en open zijn in de communicatie, stimuleert dit de gunfactor enorm lokaal en is de klant al gauw geneigd om terug te komen! En daar doen we het natuurlijk atijd voor! De klant moet zich altijd koning voelen bij Diesignloods!

 

Waar staat Diesignloods voor en wat vind je er zo leuk aan?

Dat is echt het ondernemen! Daarnaast vind ik het tof om zeer veel verschillende projecten op gebied van communicatie te mogen voorzien lokaal. Zo hebben we grootte projecten mogen doen voor stad Zwolle en provincie Heerde. Diesignloods is dus echt lokaal gericht en staat voor snel regelen, elkaar willen helpen, actiegericht communiceren en echt een relatie aangaan met de klant. Om uitiendelijk echt elkaar te helpen of van elkaar te leren. Meest toffe vind ik dus echt het gesprek aangaan met de klant, hun probleem oplossen en het vrij ondernemen!

 


 

Logistieke proces van Diesignloods

Grotendeels van de bezorgingen welke binnenkomen, gaan dezelfde dag nog weg of bezorgen we persoonlijk met onze bedrijfswagen met eventueel aanhanger. Dit doe ik dan ook graag. Zo kan ik even een praatje maken met de klant en eventueel problemen oplossen. Daarnaast is iedereen intern wel betrokken om alles omtrent logistiek in goede banen te leiden.

 

Hoe ziet jullie opslag- en transport er nu uit? Zoals we het nu hebben, is een gedeelte van onze opslag boven. Daar staan ook de plotters en printers. Beneden is meer de werkplaats waar ze ook montagewerk doen zoals bestickering. Hier staan wat lockerkasten, trappen en een werktafel. In de toekomst zouden ze graag zowel de montage en opslag beneden willen, zodat het gemakkelijker is met verplaatsen en monteren. Ook zou meer ruimte in de toekomst een verbetering zijn!

Samenwerking Diesignloods en Kruizinga.nl!

 

Robert Bosch eigenaar Diesignloods aan het woord over logistiek en zijn ambitie:

Hoe we een impact kunnen maken binnen de logistiek? Dat is vooral op gebied van designing. Denk hierbij barcode stickers. Dat hoop ik in de toekomst steeds meer te mogen doen. We kunnen namelijk nog veel meer leveren. Denk hierbij aan routes in kaart brengen in magazijnen tot bestickering en aanduiding omtrent veiligheid. Onze ambitie is toch wel om lokaal nummer 1 communicatiebureau te worden, waar iedereen zich welkom voelt. Dus echt wat te betekenen lokaal. Tijd investeren aan onze bestaande klanten en het klantenbestand lokaal nog groter maken.

 


 

Wat vind je van het bedrijf Kruizinga en welk project heeft het meeste impact gemaakt?

Na toch al een paar rondleidingen te hebben gehad, blijf ik me verbazen over de hoeveelheid producten welke Kruizinga op voorraad heeft staan en verkopen binnen hun branche. Ook vind ik het super gaaf om te zien hoe alle processen werken, hoe snel en hoeveel producten er uitiendelijk naar de eindklant gaan. Daarnaast is het ook mooi om te zien hoe snel het bedrijf is gegroeid en waar het nu staat. Denk dat het een uniek bedrijf is in de transport! Trots dat het hier lokaal is gevestigd in Wapenveld!

 

Het project welke ons bij Diesignloods meeste impact heeft gemaakt is toch wel het leveren van de 150.000 stuks barcode stickers. De aantal oplages hadden we nog niet vaak gedaan. Het was dus echt even nieuw en uniek. Daarom moesten we goed nadenken hoe de productie en uiteindelijke uitlevering zo efficiënt en goed mogelijk kon gaan. Uiteindeiljk zijn we super trots dat van testcase tot uitlevering van product het eigenlijk heel erg soepel is gelopen. Iets om trots op te zijn en gaaf om te zien dat we zo belangrijk project mochten voorzien van Kruizinga. Want de barcode stickers zijn toch wel heel erg van belang voor uitlevering van elke order.


Lees meer..

De voordelen van gebruikte producten

7 juli 2022

Lees het volledige bericht

Kruizinga.nl voorkeursleverancier van Xenos

5 juli 2022

Lees het volledige bericht

Hoe werkt circulariteit?

24 mei 2022

Lees het volledige bericht