Topdrukte in uw magazijn! Bent u voorbereid?

10 oktober 2022

Verwacht u veel drukte in uw magazijn dit laatste kwartaal? Inkopen en opslaan van producten voor Halloween, Black Friday, Sinterklaas en Kerst geven al genoeg drukte. Daar komt dit jaar ‘heel veel’ oranje WK 2022 actieproducten bij. Dit geeft topdrukte. Hoe lost u dit op?

Welke producten helpen u bij de aankomende topdrukte?

Verwacht u veel producten te kunnen verkopen tijdens de feestdagen, Black Friday en de WK2022? Dan bent u vast al aan het inslaan. Want u wilt uw klanten natuurlijk geen nee verkopen. Hoeveel voorraad kunt u opslaan?

 

Heeft u voldoende ruimte of is het net aan? Dit is belangrijk te weten voor het opslaan van uw voorraad. Bij voldoende ruimte, plaatst u de voorraad vrijer in het magazijn. Met de te verwachten hardlopers dichtbij de verzendplek. Zodat uw medewerkers de orders sneller picken en verzenden.

 

Heeft u echter weinig extra ruimte. Stapel dan de extra voorraad de hoogte in met flexibel in te zetten stapelracks. En als u een plek buiten hebt, kan het tijdelijk huren van een container de oplossing zijn.

 

Top drie producten voor extra opslagruimte bij piekdrukte

 

1. Stapelracks

 

Het flexibel inzetten van sterke stapelracks tijdens drukke periodes is een groot voordeel. Door de verschillende afmetingen, biedt het ook op een kleine plek uitkomst. Zeker wanneer u de stapelracks met rongen de hoogte inbouwt. Stapel ze na de drukte en blijf flexibel met ruimte.

Stapelracks b600xh300

 

Direct stapelracks bestellen?

 

2. Gaascontainers

 

Gaascontainers met klapraam zijn ideaal tijdens drukke periodes. U ziet precies wat erin zit. En haalt producten er ook makkelijk uit. Zo kunnen er makkelijk goederen uit worden gehaald. Zelfs wanneer gaascontainers gestapeld zijn. En na de drukte klapt u ze in en bergt ze op.

Gaascontainer b600xh300

 

Direct gaascontainers bestellen?

 

3. Stapelbakken van staal

 

Het enorme laadvermogen maakt de duurzame stapelbak uitermate geschikt voor het magazijn. Het hele jaar door binnen en buiten. De stapelmogelijkheid en de diverse afmetingen eveneens zeer handig tijdens een piekperiode. 

Stalen stapelbakken b600xH300

 

Direct stapelbakken van staal bestellen?

 

Tijdens drukke periodes verplaatst u binnenkomende producten sneller door direct een opzetrand op de pallet te plaatsen. 

 

Tip: bij piekdrukte zit een ongeluk in een klein hoekje. Regel daarom vooraf de veiligheid en bespreek alle regels goed met uw mensen. Het blog 'Valkuilen bij intern transport' helpt u hierbij. 

 

 

Efficiënt picken en verzenden

Maak het uw medewerkers makkelijker bij het ophalen en verplaatsen van producten. Gebruik voor het efficiënt picken en verzenden van de orders deze handige producten: 

 

 

Palletwagens

 Palletwagens

 

 

 

 

Inpaktafels

 

Inpaktafels magazijn

 

 

 

 

Steekwagens

 

Steekwagens

 

 

Kunnen wij u verder nog helpen?

We helpen u graag om dit laatste kwartaal van het jaar nog succesvoller te zijn! Heeft u nog vragen over hoe u het beste inspeelt op de aankomende topdrukte? In dit blog krijgt u handige tips over de voorbereiding van uw magazijn waarmee u de komende topdrukte opvangt. 


U kunt op werkdagen ook contact opnemen met een adviseur 088 533 15 55. Dat kan ook per e-mail: sales@kruizinga.nl of door direct het contactformulier in te vullen.
 


 

Tip: Overweeg gebruikte producten. Net zo goed, een stuk voordeliger.

 

 


Lees meer..

Wist u dat wij ook opkopen?

23 januari 2023

Lees het volledige bericht

Altijd een opgeruimde werkplek? Lees de tips

23 januari 2023

Lees het volledige bericht

Welke pompwagen heeft uw voorkeur?

16 januari 2023

Lees het volledige bericht