Geschikte transportmiddelen voor verhuizen!

8 april 2021

Je gaat verhuizen? Top! Leuk! Maar wel hectisch... je moet alles regelen. Denk hierbij aan vervoer, verkoop van je oude huis, etc. Maar ook het verplaatsen van jouw goederen. Hoe ga je dat doen?! Kruizinga.nl specialist in het leveren van transportmiddelen kan het jou gemakkelijker maken! Benieuwd hoe? Lees dan onze blog!

Optimaal verhuizen met Kruizinga.nl!

Mensen blijven vaak niet jarenlang meer in hetzelfde huis wonen. Studenten gaan op kamers en wanneer zij afgestudeerd zijn, verhuizen ze vaak naar een appartementje. Een aantal jaren later zullen ze de overstap maken naar een grotere woning. Keer op keer blijft verhuizen een hele onderneming. Want hoe zorg je ervoor dat al jouw producten veilig, efficiënt en snel getransporteerd zullen worden? En mocht je tijdelijk niet kunnen intrekken, waar sla je dan jouw goederen op?

 

Plan ruim en zorgvuldig

Bij een verhuizing is vaak een planning het allerbelangrijkste! Maak to-do lijstjes die je eraan helpen herinneren wat er allemaal geregeld moet worden en schrijf zaken direct op wanneer jou iets te binnen schiet. Verhuizen is immers in de meeste gevallen niet alleen het inpakken van goederen en het inrichten van jouw nieuwe paleisje. Je moet zaken regelen als verzekeringen, adreswijzigingen doorgeven en transport.

 

Al weken van tevoren kan je starten met het sorteren van goederen. Welke producten wil je meenemen en welke producten laat je achter, geef je weg of gooi je weg? Je zal erachter komen dat je in de afgelopen jaren meer een verzamelaar bent geweest dan dat je denkt. Bij Kruizinga.nl verkopen we verschillende afvalcontainers waarin jij overbodige materialen kan gooien.

Alles voor verhuizing vind je bij Kruizinga.nl!

 


 

Het transporteren van goederen

Kruizinga.nl, al 60 jaar totaalleverancier in opslag- en transportmiddelen, kent veel verschillende hulpmiddelen voor het opslaan en transporteren van goederen. Vrijwel alles omtrent veruizing is verkrijgbaar bij het bedrijf. Wanneer je gaat verhuizen, kan je een onderscheid maken in intern en extern transport van goederen. Middelen die hierbij kunnen helpen zijn bijv. meubelhondjes, meubeltransportwagens, rolcontainers, verhuisbakken en steekwagens.

 

1. Intern transport van verhuizing

Onder intern transport verstaan we ‘het transporteren of vervoeren van goederen in een binnen omgeving’. Er zijn verschillende hulpmiddelen die bijdragen aan intern transporteren van zware goederen. Denk bijvoorbeeld aan een meubelhondje waar je gemakkelijk veel lichte producten op vervoeren of kies ervoor om meerdere meubelhondjes in te zetten voor zware goederen. Naast dat er intern getransporteerd kan worden met meubelhondjes, is het ook een mogelijkheid om dit te doen door middel van goederen als rolcontainers of steekwagens in te zetten.

 

2. Extern transport van verhuizing

Onder extern transport wordt ‘het transporteren of vervoeren van goederen van de ene locatie naar de andere locatie’ bedoeld. Het gaat hier niet om de verhuizing van producten dat binnen dezelfde locatie plaatsvindt, maar er wordt hier meer gefocust op het transporteren van goederen van huis 1 naar huis 2. Voor extern transport kan je een verhuizer inschakelen of zelf een busje huren. Wanneer je zelf rijdt met je eigen goederen en eigenlijk hier geen ervaring mee hebt, is het belangrijk om de goederen zo zorgvuldig en stevig mogelijk in te pakken. Je kan bijvoorbeeld met spanbanden ervoor zorgen dat producten zo goed mogelijk op dezelfde plek blijven zitten, waardoor deze niet beschadigd raken.

 

3. Het opslaan van goederen

In sommige gevallen is het niet mogelijk om direct over te gaan naar de nieuwe woning. Dit kan komen doordat de overdracht niet op dezelfde data plaatsvindt van het verhuizen of in andere gevallen komt dit doordat er nog verbouwd dient te worden in een nieuwe omgeving. Uiteraard is het mogelijk om producten op te slaan op een locatie in bijvoorbeeld rolcontainers of op pallets. Maar wellicht is het efficiënter, wanneer je moet wachten met intrekken doordat er een verbouwing plaatsvindt, om tijdelijk een container te huren en hierin jouw goederen te plaatsen. De goederen die je hebt opgeslagen bevinden zich dan al dicht bij het huis wanneer je de container in de tuin kan plaatsen.

 


 

Waarom kiezen voor opslag- en transportmiddelen van Kruizinga.nl bij een verhuizing?

Kruizinga.nl is al jarenlang expert op het gebied van opslag- en transportmiddelen. Doordat opslag- en transportmiddelen praktische middelen zijn die inzetbaar zijn in vele sectoren, heeft Kruizinga.nl veel ervaring opgebouwd. Onze verkopers kunnen jou uitstekend adviseren qua producten wanneer je aan het verhuizen bent. Zo kan je hen makkelijk een casus voorleggen en weten zij direct welke goederen hiervoor geschikt zijn. Nieuwsgierig geworden naar het assortiment van Kruizinga.nl? Klik dan hier!


Lees meer..

Wist u dat wij ook opkopen?

23 januari 2023

Lees het volledige bericht

Altijd een opgeruimde werkplek? Lees de tips

23 januari 2023

Lees het volledige bericht

Welke pompwagen heeft uw voorkeur?

16 januari 2023

Lees het volledige bericht