Wist u dat wij ook opkopen?

7 februari 2023

Wij krijgen regelmatig de vraag of wij gebruikte producten ook opkopen. En ja, dat doen wij zeker. Want we verkopen naast nieuwe ook gebruikte producten. Door de in- en verkoop van gebruikte opslag- en transportmiddelen houden we producten zo lang mogelijk in de markt. Een belangrijke strategie in de circulaire economie. En deze robuuste producten lenen zich daar perfect voor.

Door het inkopen van gebruikte producten zorgen we dat nog 'goed functionerende', tweedehands producten een extra ronde meegaan. Deze producten zetten we dan weer voor een goede prijs in de markt. Fijn voor een andere ondernemer én ook voor u want: 

 

✓ uw magazijn of werkplaats ruimt u zo snel op

✓ u ontvangt een vergoeding 

✓ als we tot een overeenkomst komen, regelen wij de rest.
 

Een bijkomstig voordeel is dat u zo bijdraagt aan de circulaire economie. Bied uw overbodige, goed functionerende gebruikte opslag- of transportproducten aan. Wij kopen het op en regelen de rest. Vul direct het formulier in

 

Nieuwe producten gekocht. Waar laat u de oude?  

Heeft u nieuwe opslag- of transportmiddelen ter vervanging van uw huidige gekocht? Of bent u dat van plan in de toekomst? Zet uw goed functionerende, oude producten dan niet bij het afval. Deze kunnen waarschijnlijk nog gebruikt worden. Hetzelfde geldt voor logistieke middelen die u ergens ongebruikt heeft staan. Als deze nog goed zijn, is dat vaak zonde en kunt u ze beter verkopen. Dat kan eenvoudig en snel door het invullen van het online formulier

 

Situaties uit de praktijk

Een groot aantal bedrijven weet ons gelukkig dagelijks te bereiken. Per formulier, telefoon of e-mail. De opkoopvraag komt vanuit diverse situaties. Om u een idee te geven een paar praktijkvoorbeelden: 

 

Aanbod rolcontainers door een overname

Bij de overname van een supermarktketen werden de eigen rolcontainers overbodig. De partij die de supermarktketen overnam gebruikte namelijk een eigen type rolcontainer. In dit geval zijn wij gevraagd voor de opkoop van deze producten. De hele partij rolcontainers stond er nog in een goede staat bij. Dat was een match. Hiermee maken we zeker andere ondernemers blij. Rolcontainers zijn een veelgevraagd product in en rondom magazijnen en winkels. Daarbij maakt het meestal niet uit of ze nieuw of gebruikt zijn. Als ze maar goed functioneren.   

 

Aanbod stalen bakken door verandering van productieproces

Ook krijgen wij regelmatig producten aangeboden omdat een bedrijf het productieproces aanpast. Zo kregen we een tijdje geleden nog een grote partij stalen bakken aangeboden, omdat het bedrijf door een verandering in het proces meer flexibiliteit nodig had. De stalen bakken werden toen overbodig en namen veel plek in beslag. Stalen bakken zijn veelgevraagde producten voor een magazijn. En een roestplekje maakt dan vaak niet uit. Met deze grote partij stalen bakken maken we nog steeds ondernemers blij.  

 

Aanbod logistieke middelen na aankoop van een inboedel

Wat ook vaak voorkomt, is dat wij logistieke middelen aangeboden krijgen vanuit de opkoop van een pand of inboedel. Zo hebben wij pas een partij goede logistieke middelen kunnen opkopen. Dit omdat de eigenaar een hele inboedel had opgekocht, alleen voor de machines. De logistieke middelen die erbij werden geleverd, had de ondernemer niet nodig. Hij bood ons deze voor hem overtollige partij aan. De producten functioneerden nog goed, dus de koop was snel gesloten. 

 

 

Dit zijn recente voorbeelden. Er zijn natuurlijk nog veel meer situaties waarbij u goed werkende opslag- en transportmiddelen overhoudt en kan verkopen. Heeft u ook producten over en wilt u weten of we deze kunnen gebruiken? Neem dan contact op met een van onze experts. Bel: 088 533 15 55 of stuur een e-mail. U kunt ook direct het online formulier invullen. We nemen binnen twee werkdagen contact met u op. 

 

Een opgeruimde werkplek, een andere ondernemer blij

Bent u bij de jaarlijkse opruiming opslag- of transportmiddelen tegengekomen die u nooit meer gebruikt? Functioneren de materialen nog goed en kunt u de ruimte beter gebruiken? Bied deze producten dan te koop aan. Want zo:

 

- ruimt u op

- ontvangt u een vergoeding en

- maakt u een andere ondernemer blij.

 

Hoe regelt u dat? Eenvoudig. U hoeft de producten alleen maar aan te bieden. Dat kan direct online, via het opkoopformulier. Wanneer we een overeenkomst hebben, regelen wij verder alles. We halen uw producten op en u ontvangt de vergoeding op uw rekening. Weten hoe dat werkt? Zo eenvoudig verloopt ons opkoopproces.

 

Wanneer een deukje of krasje niet uitmaakt? 

Steeds vaker kopen bedrijven gebruikte opslagmaterialen bij ons. En waarom ook niet? Wij garanderen dat u kwalitatief goede producten koopt en dat deze gebruikte producten nog prima functioneren. Een deukje of krasje meer of minder maakt voor de meeste werkplekken immers niet uit. Uw klanten zien de producten niet dus waarom zou u dan nieuwe kopen? 

 

Op ons bedrijventerrein neemt Tim Snelders (Sourcing Director) u mee langs de gebruikte producten. Bekijk het verhaal van Tim over de inkoop en verkoop van gebruikte producten. 

Om te blijven voldoen aan de vraag van onze klanten, zoeken wij naar (partijen) opslag- en transportmaterialen. Waarbij een deukje, een beetje roest of een kras niet uitmaakt. Heeft u een van de veelgevraagde materialen staan, dan zijn wij zeker geïnteresseerd. Dit zijn onder andere: kunststof bakken, gaascontainers en stapelrekken. Bekijk alle producten waar veel vraag naar is.

 

Heeft u nog vragen?

Heeft u nog vragen? Bel dan op werkdagen 088 533 15 55 of stuur een e-mail.

 

Wilt u zelf gebruikte producten kopen en weten wat er te koop is? De gebruikte producten die wij op voorraad hebben, staan direct in de productcategorie. Naast de nieuwe producten. Selecteer de productcategorie van uw keuze.

 

 


Lees meer..

Bedrijventerrein winterklaar: ongelukken door gladheid voorkomen

30 november 2023

Lees het volledige bericht

Verhuishondje uitzoeken en gebruiken: ons advies

14 november 2023

Lees het volledige bericht

Alles over Intermodaal transport in 2024

7 november 2023

Lees het volledige bericht