Afbakening

Bekijk ons grote assortiment afbakening bij Kruizinga

Afbakening en afzetlinten kopen doet u bij Kruizinga

Afzetlinten en afbakening zijn onmisbaar voor elk bedrijfsterrein en helpen bij het duidelijk markeren en afzetten van gevarenzones. Er zijn veel producten die als barrière kunnen worden beschouwd, bijvoorbeeld afzetlint of paaltjes. Door barrièreproducten te gebruiken verhoogt u de veiligheid van uw personeel. In logistieke omgevingen worden vaak grote en zware goederen behandeld. Met de juiste barrière kunt u veilige looppaden en opritten markeren en gevaren tot een minimum beperken. Veel van onze producten zijn geschikt voor tijdelijk gebruik, bijvoorbeeld voor evenementen of om pas geverfde apparatuur te markeren.

 

Meer weten? Lees dan onderstaand verder.

Slimme keuzes
Nieuw
Afbakening veiligheid markering unit met geel/zwart afzetlint
Vanaf € 93,45
16 juli bezorgd
Nieuw
Afbakening veiligheid markering afzetpaal
Vanaf € 58,90
Levertijd in overleg 

 

Diverse afbakeningsproducten

Om een beter inzicht te geven welke afbakening producten Kruizinga verkoopt, zullen we u kort de producten langslopen die alles te maken hebben omtrent afbakening.

 

Afzetlinten

Een afzetlint is een lint dat vaak gebruik wordt om aan te geven dat een bepaalde plek verboden is. Een omgeving wordt letterlijk ‘afgeschermd’. Om deze reden kan een afzetlint ook als synoniem gezien worden van een signaleringslint of waarschuwingstape. Bij Kruizinga kunt u een afzetlint kopen in diverse soorten. Zo verkopen we een rood wit afzetlint met de lengte van 500 meter. Of kunt u kiezen voor een afzetlint geel-zwart. Deze is ook verkrijgbaar met een lengte van 500 meter. Afzetlint 500 meter is voldoende om het te laten dienen als wegbebakening. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het wegwijs maken van heftruckverkeer in een magazijn.

 

Een afzetlint rood wit onderscheidt zich van een geel zwart afbakeningslint in functie. Zo wordt een rood/wit afzetlint vaak gebruikt in afzettingen die te maken hebben met ‘gevaar’. Hiermee wordt bedoeld dat het absoluut verboden terrein is.

 

Een zwart/geel afzetlint wordt meer ingezet om personen te waarschuwen. Het terrein is dan vaak niet volledig verboden, maar werknemers dienen er rekening mee te houden dat situaties niet zoals gewoonlijk zijn.

 

Afzetpalen

Een afzetpaal is een afzetting die vaak tijdelijk ingezet wordt en waar bijvoorbeeld een afzetlint doorheen kunt wikkelen. Zo zorgt u ervoor dat u gemakkelijk en snel zelf kan beslissen welke omgeving u wil afbakenen. Bij Kruizinga verkopen we verschillende soorten afzetpalen. Zo verkopen we bijvoorbeeld een stalen afzetpaal die door een spitse onderkant gemakkelijk in de bodem geplaatst kan worden. Dit product wordt vaak buiten ingezet. Verder bieden we ook een gele of rode stabiele afzetpaal aan. Deze producten vallen door de verzwaarde voeten niet snel om, waardoor deze perfect in te zetten zijn in omgevingen als een magazijn of in de bouw. Wederom staat de kleur rood voor ‘verboden gebied’ en de gele kleur staat voor ‘waarschuwing’.

 

Aan de ene staander kan een ketting worden verbonden. Deze staanders worden ook wel kettingstaanders genoemd en zijn voorzien van een voet waarin beton zit. Verder verkopen we bij Kruizinga ook een stootbescherming. Dit zijn palen die u op fietspaden en wandelpaden vast weleens bent tegengekomen. Het zorgt er bijvoorbeeld voor dat mensen links of rechts blijven lopen of fietsen. Daarnaast kan het ook dienen als een soort waarschuwing met dat men moet uitkijken op deze plekken.

 

Producten welke u kunt inzetten voor terreinafzetting

Er zijn ook producten waarmee u gemakkelijk een terrein kunt afzetten. Denk hierbij aan een wandhouder waar al een trekband bij in zit. Andere producten waarmee u een terrein kunt afzetten zijn afzethekjes, dranghekjes, slagboom en hoogtebegrenzers.

 

Slagbomen en hoogtebegrenzers

Een hoogtebegrenzer komt in dezelfde soort omgevingen voor als een slagboom. Denk bijvoorbeeld aan een parkeerplaats, een carpoolplaats of andere locaties waar voertuigen in voorkomen. Bij een hoogtebegrenzer is er een soort paal in de hoogte gevestigd die ervoor zorgt dat een voertuig met een bepaalde grootte er niet doorheen kan. Een slagboom daarentegen houdt in eerste instantie iedere voertuig tegen. 

 

Afbakening kopen? Kruizinga helpt u! 

Door bij Kruizinga afbakening aan te schaffen, weet u dat u aan het inkopen bent bij experts. Ten eerste zijn we al meer dan 60 jaar leverancier in opslag- en transportmiddelen en daarnaast is het een groot voordeel dat wij bij het opslaan van onze goederen ook gebruikmaken van veiligheids- en markeringsproducten. Op deze manier weten wij exact wat werkt voor uw bedrijfsomgeving. Hulp nodig? Neem dan contact met ons op.


FAQ

Wat is afbakening?

Afbakening wordt gebruikt om gevarenzones kenbaar te maken en te voorkomen dat onbevoegden het terrein betreden. Denk hierbij aan afzetlint, waarschuwing borden en of palen.

Kan ik ook gebruikte afbakening kopen?

Naast nieuwe afbakening producten is het ook mogelijk om gebruikte afbakening producten te kopen. Let wel op dat ons gebruikte assortiment continu wisselt. De deze dag kan namelijk wel 1 product aanwezig zijn en de andere dag kan het uitverkocht zijn. Wilt u meer weten over ons gebruikte assortiment, bekijk dan onze gebruikt pagina.

Heeft Kruizinga nog andere veiligheidsmiddelen in het assortiment?

Naast afbakening heeft Kruizinga nog andere producten in het assortiment welke de veiligheid binnen uw magazijn kan verbeteren. Denk hierbij aan: aanrijdbeveiliging, beschermbeugels, beschermprofielen, rijbaan markering, veiligheidsspiegels en meer! Bekijk alle groepen veiligheidsmiddelen op onze veiligheid en markering pagina.