Beschermprofielen

Bekijk ons grote assortiment beschermprofielen bij Kruizinga

Beschermprofielen voordelig in aanschaf bij Kruizinga

Een beschermprofiel is een profiel dat ervoor zorgt dat bijvoorbeeld hoeken, muren of -palen beschermd worden tegen een klap. Een ongeluk zit in een klein hoekje. Zeker wanneer men spreekt over medewerkers die met grote en zware materialen aan de slag zijn in het magazijn. Beschermprofielen zijn bij Kruizinga te koop als hoekbescherming, randbescherming, vlakbescherming, buisbescherming of wandbescherming.

 

Zie hier beneden het assortiment beschermprofielen, of lees onderstaand voor meer informatie.

Slimme keuzes
Nieuw
Beschermprofielen aanrijbeveiliging hoekbescherming
Vanaf € 29,95
24 juli bezorgd
Nieuw
Beschermprofielen hoekbescherming
(1)
Nu vanaf € 39,16
24 juli bezorgd 

 

Verschillende type beschermprofielen

Kruizinga verkoopt verschillende beschermprofielen. Des ondanks dat ze ingezet worden met hetzelfde doeleinde, namelijk: het beschermen van uw muur, wand of paal. Oftewel: het mooi houden van uw logistieke omgeving zoals een magazijn. Hieronder zal kort een overzicht gegeven worden van de beschermprofielen.

 

Hoekbescherming

Hoekbescherming kent u vast als het afschermen van scherpe randen zoals de punt van een tafel. Toch komt hoekbescherming ook veel voor in magazijnen, ziekenhuizen of bijvoorbeeld de voedingsindustrie. Wanneer het in de transportwereld wordt gebruikt, wordt het een transport hoekbeschermer genoemd. Een hoekbeschermingsprofiel kunt u bij Kruizinga kopen in het materiaal polyurethaanschuim. Dit materiaal is bestemd tegen zowel lage als hoge temperaturen, namelijk van -40 graden tot aan +60 graden.

 

Hoekbeschermers komen voor in de kleuren geel/zwart. Deze opvallende kleuren zorgen ervoor dat de beschermprofielen opvallen. Verder is hoekbescherming verkrijgbaar in zowel een ronde vorm als een meer rechte vorm.

 

Randbescherming, buisbescherming en vlakbescherming

Randbescherming, buisbescherming of vlakbescherming zijn drie verschillende producten die erg op elkaar lijken. Deze magazijnbeschermers zijn ook gemaakt van het sterke materiaalsoort polyurethaanschuim. Wanneer u randbescherming, buisbescherming of vlakbescherming moet omschrijven kunt u het omschrijven als een soort ‘extra rand’ om iets heen, oftewel het dient als beschermlaag.

 

Wandbescherming en paalbescherming

Wandbescherming en paalbescherming wordt veel ingezet in omgevingen waar mensen gebruik maken van karren, machines en voertuigen. Wandbescherming is bij Kruizinga te koop in diverse afmetingen als: 2060 mm x 150 mm of 2060 x 200 mm. Uiteraard kunnen we bij Kruizinga begrijpen dat het wel belangrijk is om een muur alsnog zo aantrekkelijk mogelijk te houden. Daarom bieden wij de kleuren: wit, zwart of grijs aan.

 

Paalbescherming daarentegen zal palen in de werkomgeving beschermen tegen stoten of krassen. Zo hebben we paalbescherming in het assortiment die geschikt is voor ronde kolommen en gemakkelijk bevestigd kunnen worden door de bevestigingsgaten. Paalbescherming komt voor in de kleuren geel/zwart. Door de opvallende kleur kan het voor veiligheid zorgen.

 

Beschermprofielen kopen

Door bij Kruizinga beschermprofielen aan te schaffen, weet u dat u aan het inkopen bent bij experts. Ten eerste zijn we al meer dan 60 jaar leverancier in opslag- en transportmiddelen en daarnaast is het een groot voordeel dat wij bij het opslaan van onze goederen ook gebruikmaken van veiligheids- en markeringsproducten. Op deze manier weten wij exact wat werkt voor uw bedrijfsomgeving. Hulp nodig? Neem dan contact met ons op.


FAQ

Heeft Kruizinga nog andere veiligheidsmiddelen in het assortiment?

Naast beschermprofielen heeft Kruizinga nog andere producten in het assortiment welke de veiligheid binnen uw magazijn kan verbeteren. Denk hierbij aan: beschermbeugels, rijbaan markering, veiligheidsspiegels en meer! Bekijk alle groepen veiligheidsmiddelen op onze veiligheid en markering pagina.