Stellingbescherming

Bekijk ons grote assortiment stellingbeschermingen bij Kruizinga

Voorkom ongelukken met stellingbescherming

Voorkom schade aan stellingen of producten met behulp van onze stellingbeschermingen. Stellingbeschermers zijn producten welke stellingen beschermen tegen stoten van bijvoorbeeld heftrucks of andere machines. Op deze manier zullen stellingen zo lang mogelijk mee kunnen blijven gaan. De stellingbeschermingen zijn verkrijgbaar met een enkele/dubbele rail in L-vorm of u-vorm.

 

Meer hierover leest u onderstaand verder.

Slimme keuzes
Nieuw
Stellingbescherming aanrijbeveiliging aanrijbeschermer
(8)
Vanaf € 49,95
16 juli bezorgd
Nieuw
Stellingbescherming palletstelling aanrijbeschermer set
(8)
Nu vanaf € 53,96
16 juli bezorgd 

 

Hoe werkt stellingbescherming?

Stellingbescherming wordt gebruikt om schade aan uw stelling te voorkomen wanneer iemand tegen uw stelling aanrijdt met een heftruck. Deze beschermers worden geplaatst bij de uiteinden van een magazijnstelling. Daarnaast bestaan ze uit kunststof balken welke buigzaam zijn. Wanneer bijvoorbeeld een heftruck de stellingbescherming raakt, buigt de kunststof mee en veert het dan weer terug in de oorspronkelijke vorm.

 

Verschillende soorten stellingbescherming verkoopt Kruizinga?

Een stellingbeschermer kan op verschillende manieren eruitzien. In principe is het doel in alle gevallen hetzelfde, maar toch kan er een onderscheid gemaakt worden tussen de verschillende producten.

 

Enkele of dubbele vangrail

Een enkele stellingbescherming is een vangrail met een enkele rail. Vaak plaatst u dit product voor roterende kragen f de langwerpige zijden van een stelling. Doordat de eindpalen een ronde vorm hebben, worden de hoeken van de stellingen beter beschermd tegen stoten of andere manieren van beschadiging.

 

Daarnaast verkopen we bij Kruizinga ook een vangrail met een dubbele rail. Een dubbele rail heeft twee rails.

 

Verstelbare stellingbescherming/vangrail

Een verstelbare stellingbescherming of vangrail kunt u op dezelfde manier inzetten als een vangrail met een enkele rail of dubbele rail. Het grote voordeel is dat dit type stellingbeschermer verstelbaar is. Bij Kruizinga hebben we een vangrail van 900 - 1300 mm, een vangrail van 1700 - 2100 mm en een verstelbare vangrail van 2300 - 2700.

 

Stootbescherming aanrijbeveiliging

Stootbescherming aanrijbeveiliging zijn stalen staanders die uw stellingen kunnen beschermen. Door deze te plaatsen voor zwakke randen, denk bijvoorbeeld aan de hoeken van stellingen, zorgt u ervoor dat de staanders de klap opvangen. Met het beschermen van zwakke plekken van de stellingen, houdt u uw omgeving veilig. We hebben stootbescherming aanrijbeveiliging in L-vorm en in U-vorm.

 

Kunststof stootbescherming 

Kunststof stootbescherming voor stellingen is stootbescherming gemaakt van het materiaal kunststof. Het voordeel van dit type product is dat u zelf kan beslissen waar u de stootstrip om de stelling heen plaatst.

 

Stellingbescherming kopen? Kruizinga helpt u!

Door bij Kruizinga stellingbescherming aan te schaffen, weet u dat u voor kwaliteitsvolle goederen kiest met de juiste prijsverhouding. Onze verkopers kunnen u passend advies geven voor uw vraag. Neem hiervoor gemakkelijk contact met ze op. U moet goed nadenken over het aanschaffen van stellingbeschermers, omdat u hiermee de veiligheid van uw omgeving, de goederen en werknemers kan waarborgen.


FAQ

Heeft Kruizinga ook gebruikte stellingbescherming?

Bij Kruizinga kunt u diverse producten als tweedehands kopen. Het gebruikte assortiment wisselt continu waarbij de ene dag u wel gebruikte stellingbescherming kunt kopen en de andere dag weer niet. Dit kunt u aan de linker kant terugvinden onder het kopje artikelindeling. Benieuwd naar ons assortiment gebruikt? Neem dan een kijkje naar onze gebruikt pagina.

Kan ik stellingbescherming huren?

Naast nieuw en gebruikt verhuurt Kruizinga ook producten. Op dit moment verhuurt Kruizinga geen stelling beschermers. Wilt u meer informatie over ons verhuur assortiment? Neem dan een kijkje op onze verhuur pagina.

Heeft Kruizinga nog andere veiligheidsproducten in het assortiment?

Naast stellingbescherming heeft Kruizinga een divers aanbod aan veiligheidsproducten. Denk hierbij aan: aanrijdbeveiliging, beschermbeugels, borden en stickers, afbakening, vloermarkering en tape en meer!