Veiligheidsspiegels

Bekijk ons grote assortiment veiligheidsspiegels bij Kruizinga

Een veilige werkomgeving met veiligheidsspiegels of verkeersspiegels  

Veiligheidsspiegels zijn de perfecte oplossing om meer zicht op obstakels en risico’s in uw magazijn te creëren. Veiligheid is in zowel werksfeer als privésfeer het allerbelangrijkste wat er bestaat. Spiegels kunnen op een eenvoudige wijze de veiligheid vergroten. Ongelukken kunnen overal voorkomen, maar door gebruik te maken van een extra oog kunt u proberen om deze ongelukken te verminderen.

 

Spiegels worden veelal ingezet op plekken waar ongelukken kunnen gebeuren. Denk hierbij aan omgevingen zoals magazijnen. Bij Kruizinga hebben we een breed assortiment aan veiligheidsspiegels en verkeersspiegels. Meer hierover leest u onderstaand verder. 
 

 

Verschillende types spiegels voor veiligheid bij Kruizinga!

Bij Kruizinga hebben we veel verschillende soorten spiegels te koop die uw omgeving veiliger kunnen maken. Zo bestaat het assortiment uit een industrie veiligheidsspiegel, basis observatiespiegels of verkeersspiegels. Maar wat zijn de verschillen tussen deze spiegels? Dat leggen we hier beneden uit!

 

Industrie veiligheid spiegel

Een industrie spiegel is een veiligheidsspiegel die voorkomt in bijvoorbeeld opslagruimtes, magazijnen en orderpick locaties. Vaak komen in deze omgevingen voertuigen voor zoals heftrucks. Het kan daarom ook een heftruck spiegel of industriespiegel genoemd worden. Wanneer werknemers in deze voertuigen rijden, is het van belang dat zij een kijkje om de hoek kunnen nemen, zodat zij weten of daar iemand loopt of rijdt. Zo kunnen ongelukken voorkomen worden.

 

De observatie spiegels zijn in verschillende vormen verkrijgbaar. Zo verkopen we bij Kruizinga ronde spiegels, 90 graden spiegels, 180 graden spiegels, maar ook 360 graden spiegels. De hoeveelheid graden geeft aan in hoeverre u ergens om de hoek kunt kijken. Ook hebben we spiegels met een magneethouder, deze zijn efficiënt en snel op te hangen.

 

Basis observatie spiegels

Een basis observatiespiegel kan uit verschillende afmetingen bestaan. Zo hebben we bewakingsspiegels van 30 cm spiegel, een 40 cm spiegel, een 50 cm bewakingsspiegel, een 60 cm spiegel, een 70 cm spiegel en een 80 cm spiegel. Hoe groter de spiegel, hoe verder men kan kijken. U kunt dan denken aan:

 

- Bij 50 cm kan men ongeveer tussen de 5 en 7 meter kijken.

- Bij 60 cm kan men ongeveer tussen de 9 en 15 meter kijken.

- Bij 80 cm kan men ongeveer tussen 15 een 22 meter kijken.

 

De basis observatiespiegels bestaan uit het materiaal kunststof en kunnen voor zowel buiten als binnen gebruikt worden. De basisspiegels komt bijvoorbeeld voor in scholen of in winkels. Zo wordt de ruimte vergroot en kan men bijvoorbeeld beter opletten op winkeldiefstal.

 

Verkeersspiegel

Verkeersspiegels komen, zoals de naam het al zegt, voornamelijk in het verkeer voor. Een verkeersspiegel zorgt er bijvoorbeeld voor dat u als autobestuurder om de hoek kan kijken en dat de wegen vergroot lijken. De verkeersspiegels bij Kruizinga zijn gemaakt van enkel glas en hebben een reflecterende rood/witte oppervlakte. Hierdoor zijn de spiegels ook ’s nachts zichtbaar wanneer een autobestuurder zijn of haar koplampen erop schijnt.

 

Welke kenmerken hebben veiligheidsspiegels of verkeerspiegels?

Een verkeersspiegel kan verschillende eigenschappen hebben. Als ondernemer of consument is het van belang om goed na te denken over waar u de veiligheidsspiegel voor wilt gebruiken. Eigenschappen waar u over na moet denken zijn:

 

  • - Een ECO-verkeersspiegel, oftewel een duurzame verkeersspiegel.
  • - Een anti-freeze verkeersspiegel. Deze spiegels kunnen tegen vrieskou, waardoor deze ook goed in de winter inzetbaar zijn.

 

Welke toebehoren horen bij een veiligheidsspiegel?

Bij Kruizinga vinden we het belangrijk om ook toebehoren te kunnen leveren aan producten. Op deze manier kan de kwaliteit gewaarborgd worden. Toebehoren waar u aan kunt denken zijn:

 

  • - Verlichting om altijd de spiegel te kunnen verlichten.
  • - Een staander om een veiligheidsspiegel op te zetten.
  • - Een ketting om ronde veiligheidsspiegels aan het plafond op te hangen
  • - Een montage beugel om een veiligheidsspiegel op vlakke oppervlakken te monteren.

FAQ

Wat kunt u met een veiligheidsspiegel?

Door veiligheidsspiegels te installeren in gevaarlijke hoeken of bochten verhoogt u de zichtbaarheid in meerdere richtingen. Hierdoor kunnen ongelukken en botsingen voorkomen worden.

Heeft Kruizinga ook gebruikte veiligheidsspiegels?

Het gebruikte assortiment van veiligheidsspiegels wisselt continu. Het kan dus zijn dat de ene dag we wel een gebruikte veiligheidsspiegel in het assortiment hebben en de andere dag weer niet.  Wilt u meer informatie over ons gebruikt assortiment? Neem dan een kijkje op onze gebruikt pagina.

Heeft Kruizinga nog andere veiligheidsproducten in het assortiment?

Naast veiligheidsspiegels heeft Kruizinga een divers aanbod aan veiligheidsproducten. Denk hierbij aan: aanrijdbeveiliging, beschermbeugels, borden en stickers, stellingbescherming, vloermarkering en tape en meer!