Vloermarkering en tape

Bekijk ons grote assortiment vloermarkering en tape bij Kruizinga

Vloermarkering en tape voordelig kopen bij Kruizinga

Wilt u uw magazijn veiliger maken, maar weet u niet hoe? Markeerlinten en vloermarkeringen zijn hiervoor ideaal. Ze zijn belangrijk voor het markeren van looppaden en gevaarlijke zones in het magazijn. Zo worden panden en magazijnen veel veiliger voor personeel en bezoekers. De meeste van onze waarschuwingsmarkeringen en reflecterende tapes zijn zelfklevend. Ook wegmarkering, zoals thermoplastische wegmarkering, mag in deze categorie niet ontbreken. Onze producten zorgen voor duidelijkheid in magazijnen, wat ongevallen kan helpen voorkomen.

 

Meer weten over ons assortiment vloermarkering en tape? Lees dan onderstaand verder.

Slimme keuzes
Nieuw
Vloermarkering en tape stop - houd afstand
Nu vanaf € 16,98
16 juli bezorgd
Nieuw
Vloermarkering en tape stop - houd afstand (set)
Nu vanaf € 197,27
1 augustus bezorgd 

 

Welke soorten vloermarkering en tape heeft Kruizinga?

Kruizinga heeft diverse types vloermarkering en tape in het assortiment. Hieronder vertellen we hier meer over.

 

Identificatielabels

Identificatielabels zijn labels die u op de grond kan plakken. Hierdoor kan bijvoorbeeld personeel in het magazijn weten waar zij orders moeten picken. Alle getallen en het hele alfabet is bij Kruizinga te koop. Zo kunt u bijvoorbeeld op locatie A1 afvalcontainers plaatsen. Wanneer dit product besteld wordt, weten de medewerkers dat zij op locatie A1 moeten zijn.

 

U kunt ook direct zelfklevende documenthouders aanschaffen. Dit zijn een soort grotere stickers en in DL of A4 formaat bij Kruizinga verkrijgbaar.

 

Tape

Bij Kruizinga hebben we een groot assortiment aan tape. Dit tape kan ook op de grond geplaatst worden, waardoor het ook wel vloertape wordt genoemd. Bij Kruizinga verkopen we geel/zwarte vloertape. Deze markeringstape voor de vloer geeft een waarschuwing aan. Zo kan het bijvoorbeeld betekenen dat men afstand van elkaar moet houden. Dit kan ook aangeduid worden als ‘houd afstand tape’.

 

Naast dat we geel/zwarte vloertape verkopen, verkopen we ook tape in kleuren als rood/wit, groen/wit, blauw, rood, groen. Naast vloertape in deze diverse kleuren, hebben we bij Kruizinga ook een assortiment in wandtape. Met andere woorden: deze tape plakt u op de muren om bepaalde zaken aan te geven en ordening te scheppen.

 

Verder verkopen we ook antislip tape. Dit zijn zelfklevende tegels die ervoor zorgen dat men niet uitglijden. Deze worden bijvoorbeeld veel ingezet in garages of op trappen.

 

Vloermarkering

Vloermarkering verkoopt Kruizinga in allerlei vormen en maten. Denk bijvoorbeeld aan stickers op de vloer met tekens als stop, richtingspijl nooduitgang, gehoorbescherming verplicht of oogbescherming verplicht. Deze tekens geven aan wat de sticker precies inhoudt.

 

Markeerverf

Markeerverf is een product waarmee u zelf vloermarkeringen kan maken. Markeerverf is in allerlei kleuren verkrijgbaar. Van rood tot zwart en van groen tot paars. Bij Kruizinga hebben we spuitbussen van 500 ml, maar ook van 750 ml. Daarnaast wordt er ook markeerverf in emmers verkocht.

 

Diverse toebehoren kopen

Er zijn verschillende toebehoren te bedenken die bij producten voor vloermarkering en markering tape horen. Denk bijvoorbeeld aan schoonmaakmiddelen die resten van stickers kunnen verwijderen of graffiti kunnen verwijderen. Andere toebehoren waar u aan kan denken zijn: tape roller, montagelijm of primer.

 

Om markeerverf op de grond aan te brengen kunt u gebruik maken van een markeertrolley. Deze markeertrolley begeleidt u bij het juist aanbrengen van lijnen op de vloer. Er worden op deze manier rechte lijnen getrokken van bijvoorbeeld 50 -75 mm dikte of van 100 mm tot 130 mm dikte. Ook bestaat er een markeertrolley die je in kan zetten bij het aanbrengen van vloertape.

 

Vloermarkering kopen? Kruizinga helpt u!

Wilt u vloermarkering of tape kopen maar weet u niet welke type het beste bij u past? Geen zorgen. Neem gemakkelijk contact op met onze specialisten. Zij helpen u verder. Daarnaast bent u bij Kruizinga verzekerd van de juiste prijs/kwaliteitsverhouding.


FAQ 

Kan ik tweedehands markeringsmiddelen kopen?

Ons gebruikt assortiment wisselt continu. Zo kan de ene dag wel gebruikte markeringsmiddelen in het assortiment bevinden en de andere dag niks. Wilt u meer weten over ons gebruikte assortiment? Bekijk dan onze gebruikt pagina.

Vervagen markeringsstickers binnen een tijdje?

Markeringsstickers vervagen na een tijdje wanneer er vaak met een machine of palletwagen overheen gereden wordt. Dit is normaal.

Heeft Kruizinga nog andere veiligheidsmiddelen in het assortiment?

Naast vloermarkering en tape heeft Kruizinga nog andere producten in het assortiment welke de veiligheid binnen uw magazijn kan verbeteren. Denk hierbij aan: beschermbeugels, beschermprofielen, rijbaan markering, veiligheidsspiegels en meer! Bekijk alle groepen veiligheidsmiddelen op onze veiligheid en markering pagina.