Gitterboxen verhuur

Gitterboxen

Gitterboxen huurt u voordelig bij Kruizinga!

Wilt u tijdelijk een gitterbox gebruiken? Dan is huren de perfecte oplossing!

Bij Kruizinga hebben we een divers aanbod aan gitterboxen welke u kunt huren. Denk hierbij aan een gitterbox met vaste constructie waarbij er een klapraam in zit, een gitterbox welke stapelbaar en inklapbaar is of een gitterbox met UIC-norm.

 

Door het huren van een gitterbox voor een bepaalde tijd verspilt u geen kostbare ruimte wanneer u de gitterbox niet meer nodig bent. Toch liever een gitterbox kopen? Kies dan voor een nieuwe of gebruikte gitterbox. Ook heeft u de mogelijkheid om een maatwerk gitterbox aan te schaffen.

 

Meer hierover kunt u onderaan verder lezen.

 
Soorten gitterboxen te huur

Kruizinga verhuurt een divers aanbod gaascontainers. De diverse gitterboxen die Kruizinga verhuurd zijn:  

 

  • - Gitterbox vaste constructie stapelbaar met 1 klep aan 1 lange zijde
  • - Gitterbox stapelbaar en inklapbaar met 1 klep aan 1 lange zijde
  • - Gitterbox stapelbaar en inklapbaar met 1 klep aan 2 lange zijde
  • - Gitterbox met 1 klep aan 1 lange zijde
  • - Pool gitterbox UIC norm 435-3 met 2 kleppen aan 1 lange zijde

 

Bedenk voordat u een type gitterbox gaat huren waarvoor u de draadcontainers voor gaat gebruiken. Wilt u bijvoorbeeld ruimte besparen, kies dan voor een volledig inklapbare variant. Hierdoor kunt u gemakkelijk, wanneer u de gitterbox niet meer gebruikt inklappen en op elkaar stappelen. Zo kunt u hoger stapelen en bespaart u ruimte wanneer u ze niet gebruikt.

 

Ook handig is om te weten wat u gaat vervoeren/opslaan. Gaat u grote materialen vervoeren of opslaan met een gitterbox? Kies dan voor een grotere gaascontainer. Wanneer u alleen maar klein materiaal wilt opslaan of vervoeren kunt u het beste voor een kleinere variant kiezen.

Wilt u gemakkelijk van biede kanten bij de inhoud van de gitterbox kunnen? Dan is een gaascontainer waarbij beide zijdes omlaag kunnen handig! U kunt namelijk zo gemakkelijk vanaf beide kanten bij de inhoudt.


Kies voor een pool gitterbox met UIC-norm 435-3 wanneer u aan de internationale regels en voorschriften voor goederenvervoer over de weg en per spoor moet voldoen.

 

Voordelen van een gitterbox huren

Een gitterbox huren heeft een aantal voordelen. Hierbij kunt u denken aan:

 

  • - Scherp geprijsd
  • - Snel beschikbaar
  • - U kiest zelf de periode
  • - Perfect onderhouden
  • - Geen kostbare ruimte verspilling

 

Voordat de gitterboxen verhuurd worden, worden ze altijd eerst gecontroleerd. Hierdoor bent u er zeker van dat u geen kapotte gitterbox geleverd krijgt. Doordat onze gitterboxen op voorraad zijn, zijn ze snel beschikbaar.

 

Voorwaarden gitterbox huren

Wilt u een gitterbox huren? Dan zitten hieraan verschillende voorwaarden aan verbonden. U kunt een gitterbox alleen huren als u een zakelijke klant bent en de huurperiode minimaal 30 dagen is. Wel is het mogelijk om een gitterbox korter dan 30 dagen te huren, wel brengen we dan voor 30 dagen in rekening. Alle voorwaarden ontvangt u van ons in een huurovereenkomst wanneer u een gitterbox gaat huren.

 

Gitterbox huren? Kruizinga helpt u graag verder!

Heeft u hulp nodig bij uw keuze of heeft u nog vragen over het huren van een gitterbox? Neem dan contact met een van onze specialisten op. Zij helpen u verder met al uw vragen.  Met gitterboxen huren bent u altijd gegarandeerd van een duurzame investering met de beste prijs/kwaliteit verhouding en snelle levering.


FAQ

Wat is de minimale huurperiode van een gitterbox?

Wilt u een gitterbox huren? Dan zit hier een minimale huurperiode aan vast. De minimale huurperiode is 30 dagen. Wel is het mogelijk om een gitterbox korter dan 30 dagen te huren, maar houdt er dan rekening mee dat de kosten wel voor 30 dagen in rekening worden gebracht.

Hoe werkt het huren van een gitterbox?

Bij Kruizinga kunt u huren in vijf stappen. Allereerst kiest u de gitterbox die u wilt huren, de gewenste aantal en bepaal de huurperiode. Hierbij kunt u ook aangeven of u de goederen zelf wilt afhalen of dat wij ze dienen aan te leveren. Daarna ontvangt u een offerte op basis van uw aanvraag. Wanneer de offerte duidelijk is, kan de definitieve huurperiode bepaald worden. Vervolgens ontvangt u een definitieve offerte met huurovereenkomst waarbij wij vragen deze te ondertekenen en retour te sturen. Bij akkoord van beide partijen wordt de aanvraag bevestigd. De gitterboxen welke u gekozen heeft voor huur zullen gereed worden gemaakt waarnaar u ze kunt ophalen/of verstuurd worden. Dit laatste ligt aan de keuze die u gemaakt heeft.

Heeft Kruizinga ook gebruikte gitterboxen?

Wilt u een goedkoper alternatief dan een nieuwe gitterbox? Of wilt u circulair bezig zijn? Dan is een gebruikte gitterbox de perfecte oplossing. Hierin beschikt Kruizinga over een divers aanbod. Neem een kijkje in ons assortiment, let wel op dat deze continu wisselt dus wacht niet te lang wanneer u een type gebruikte gitterbox op het oog hebt. Wilt u meer informatie over ons gebruikte assortiment? Neem dan een kijkje op onze algemene gebruikt pagina.

Verhuurt Kruizinga ook andere producten?

Naast gitterboxen verhuurt Kruizinga ook andere producten. Denk hierbij aan stapelbak kunststof, palletwagens, onderwagens en nog veel meer kunt u huren bij Kruizinga. Meer hierover kunt u lezen op onze verhuur pagina.