Heftrucktoebehoren

Bekijk ons grote assortiment heftruck toebehoren bij Kruizinga

Alle toebehoren voor heftrucks bij Kruizinga

Kruizinga biedt een breed scala heftrucktoebehoren aan. Denk aan accu-oplaadstation, beschermhoes, hulpmiddelen, veiligheidsspiegel,  kantelaar en vorktandverlengers.

Kies voor vorktandverlengers om extra lengte te creëren aan de vorktanden van je heftruck. Wanneer u uw producten moet verplaatsen die niet passen op je reguliere lepels is dit de perfecte uitkomst, schuif deze over je lepels en bevestig ze eenvoudig door middel van een pin achter.

Wanneer u veel aanhangwagens moet verplaatsen op bijvoorbeeld het bedrijfsterrein of productiehal, kies dan voor een rangeerhulp. Deze is eenvoudig te plaatsen aan het einde van de lepels en vast te zetten met een ketting. Bevestig de aanhanger op de kogel van de rangeerhulp en verplaats de aanhanger naar de gewenste plek.

Voor het transporteren, leegkiepen en reinigen van groot volume bakken, kies dan een hydraulische kantelaar. De kiepwerking gebeurt via de heftruckhyrdauliek die een bedrijfsdruk van minimaal 130 bar vereist. Eenvoudig te plaatsen door middel van inrijdkokers en veilig vast te zetten door een veiligheidsketting.

Wij bieden ook verschillende toebehoren aan: denk hierbij aan, waterbak houder, brandblusser en meer.

1 artikelen
Sorteer op:

Prijs op aanvraag
Meer informatie
Exclusief transportkosten
Levering na overleg

Aantal per pagina:

Op voorraad
Bezorging binnen 8 werkdagen
Bezorging binnen 2 a 3 weken
Bezorging binnen 3 a 4 weken
Bezorging binnen 4 a 6 weken
Bezorging na overleg