Grijp nu uw kans! Op=Op


Kruizinga Magazijn Opruiming, Laatstekans Op=Op

Bekijk onze nieuwe topdeals!

Bij onze laatste kans aanbiedingen vindt u alle producten die nu met extra korting gekocht kunnen worden. Bekijk nu waar u uw voordeel kunt behalen. Kortingen tot wel 75%!

 


 

Bekijk onze complete aanbod Top-deal producten!

Bovenstaande selectie is slechts een klein deel van ons aanbod, hiernaast leveren wij ook aanbiedingen in de volgende productgroepen;
gaascontainerssteekwagensstapelbakkenmagazijnbakken kunststofonderwagensopzetrandenkantelbakken,  industrie aanhangers,  palletwagensmagazijnbakken en alles op het gebied van veiligheid en markering. Bekijk meer aanbiedingen online op www.kruizinga.nl.

 

*NIEUW* Bij elke productgroep kunt u nu kiezen voor de selectie filter: Laatste kans (Op=Op).


Waarom Kruizinga.nl?

Ervaar het gemak in het aanschaffen van gebruikt bij Kruizinga.nl! In de loop van de jaren is Kruizinga.nl uitgegroeid tot één van de grootste online-shop op het gebied van opslag- en transportmiddelen in Europa. Kruizinga.nl verkoopt standaardoplossingen voor alle industriële doeleinden. Denk hierbij aan opslagsystemen en transportmiddelen voor alle takken van de industrie. Wij streven ernaar om hier een zo goed mogelijk beeld van te geven en u de juiste prijs/kwaliteit te garanderen. Wanneer u zichzelf hiervan wilt overtuigen, dan bent u van harte welkom op onze vestiging in Wapenveld om de geselecteerde producten te bekijken of de juiste adviezen te krijgen van één van onze verkoopspecialisten.

 

 

Uit 40.000 m2 voorraad leverbaar
Wanneer u voor een gebruikt product kiest worden deze direct na bevestiging gepickt. De producten zijn dan gelijk beschikbaar voor transport naar uw locatie of kunt u ze af halen op locatie in Wapenveld.

Gratis af te halen in Wapenveld
Kruizinga.nl biedt u de mogelijkheid om producten af te halen op locatie in Wapenveld. Hier kunt u zichzelf veel transportkosten mee besparen en goedkoper uit zijn in het bestellen van uw bestelling. 

Juiste prijs/kwaliteit verhouding 
Kruizinga.nl heeft als doel gebruikte producten in een bruikbare c.q. direct inzetbare staat te leveren. Wij streven ernaar om hier een zo goed mogelijk beeld van te geven en u de juiste prijs/kwaliteit te garanderen.

Compleet productassortiment
De website wordt voortdurend geactualiseerd met gebruikte producten, gebruiksvriendelijker gemaakt en biedt slimme mogelijkheden om op een snelle manier de weg te vinden.

 


Kruizinga koopt uw (overtollige) logistieke materialen, goederen en (rest)partijen op

U kunt bij ons zowel kleine als grote partijen aanbieden. Heeft u nieuwe of gebruikte producten in en om uw magazijn, die u niet meer gebruikt? Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn?
Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op: 0031 (0)88 533 15 55! of bied uw producten online aan!

Bied nu uw overtollige producten aan!

 
 

Heeft u een korte vraag?

Wij helpen u graag!

Heeft u telefonisch hulp nodig?

Wij staan u graag te woord!