Bereken de juiste oprijplaat

Drempelhulp

De drempelplaat: voor kleine verhogingen en grote stoepranden

Drempelhulpen helpt u bij het overbruggen/op-en afrijden van stoepen, trottoirs, containers en andere verhogingen. Het grote voordeel is dat er geen ingrijpende aanpassingen nodig zijn, zowel binnen- als buitenhuis. Een drempelhulp legt u eenvoudig op de gewenste plek.

Een drempelbrug helpt u en uw brommer, scooter, fiets, motor, scootmobiel, rollator, auto’s en zware voertuigen de drempel over zonder te veel inspanning. Bij Kruizinga hebben we een divers aanbod in aluminium en rubberen drempelplaten in het assortiment.

 

Meer informatie over drempelhulp? Lees dan onderstaand verder.
Voor elke situatie passende drempelhulp

Er is voor elke situatie wel een passende drempelhulp beschikbaar. Denk aan het oprijden van een drempel of stoeprand, of bijvoorbeeld naar een verhogingen binnenhuis. Een drempelplaat is een hulpmiddel om een drempel te overbruggen en weer toegankelijk te maken. Bij Kruizinga hebben we een divers aanbod aan drempelhulpen. Denk hierbij aan een drempelhulp van aluminium of kunststof met of zonder handvat. Ook zijn ze verkrijgbaar in verschillende groottes en draagvermogens. En zijn ze geschikt voor dagelijks gebruik.

 

Het draagvermogen van een drempelplaat verschilt per type plaat. Zo hebben we drempelplaten die tot 270 kg kunnen verdragen. Maar ook tot wel 40000 kg! Hierop kunt u gemakkelijk filteren aan de linkerkant van de website.

 

Veilig voor de rolstoel of zware voertuigen

Met een drempelhulp kunt u veilig en makkelijk uw huis of andere opstapjes betreden. U kunt ze gemakkelijk plaatsen en wordt veel gebruikt door: rolstoel, rollator, motor, fiets, brommer, scootmobiel, scooter, auto en andere zware voertuigen.

 

Drempelhulp kopen? Kruizinga helpt u!

Geïnteresseerd in een gebogen oprijplaat maar heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op via het contactformulier. Door een gebogen oprijplaat bij Kruizinga aan te schaffen bent u verzekerd van de beste prijs-kwaliteit verhouding tegen lange levensduur.


FAQ

Wat is een drempelhulp?

Een drempelhulp is een stevige plaat van aluminium of rubber die gebruikt wordt door mensen met een scootmobiel, rolstoel of rollator. Door middel van een drempelhulp zijn drempels of andere obstakels in en rondom het huis gemakkelijk en veilig te passeren.

Heeft u een aluminium of rubberen drempelhulp nodig?

Drempelhulpen zijn bij Kruizinga verkrijgbaar in een aluminium en rubberen variant.

Beide drempelplaten varianten zijn voorzien van een antislip laag, wat ervoor zorgt dat u voldoende grip heeft.

Rubberen drempelhulpen zijn zeer slijtvast en geluiddempend waardoor deze vaak binnenhuis gebruikt worden. Rubber voorkomt namelijk krassen op uw vloer.

 

Aluminium drempelplaten worden voornamelijk buiten en intensief gebruikt. Het voordeel van aluminium platen is het gewicht. Deze platen zijn namelijk erg ligt waardoor u ze gemakkelijk meeneemt. 

Kunt u ook een drempelhulp huren?

Op dit moment is het niet mogelijk om een drempelhulp te huren bij Kruizinga. Benieuwd welke huurmogelijkheden u wel heeft bij Kruizinga? Bekijk dan onze verhuurpagina voor meer informatie.

Heeft Kruizinga ook gebruikte drempelplaten?

Het assortiment in gebruikte goederen wisselt continu bij Kruizinga. Elke dag kunnen er nieuwe gebruikte producten online komen te staan. Wilt u meer weten over ons gebruikte assortiment? Neem dan een kijkje op de algemene gebruikt pagina.

Heeft Kruizinga nog andere platen die handig zijn bij het oprijden van voertuigen?

Naast drempelhulpen zijn er nog andere soort platen die handig zijn bij het oprijden van voertuigen. Denk hierbij aan: oprijplaat, oprijplaat inklapbaar, oprijplaat laaddock, oprijplaat scootmobiel.