Bereken de juiste oprijplaat

Kabelbrug

Voor het wegwerken van kabels en leidingen!

Kabelbruggen zijn de ultieme bescherming van kabels, slangen en leidingen die op plekken liggen waar zware voertuigen rijden. De kabeldrempels zijn verkrijgbaar in diverse lengtes en gemakkelijk te koppelen met andere delen kabeldrempels. Slangenbruggen worden vaak ingezet voor permanente plaatsing of als tijdelijke oplossing. Ideaal voor een veilig werkterrein!

 

Meer informatie? Lees dan onderstaand verder.
Wat zijn kabelbruggen?

Een kabelbrug is de ideale oplossing voor het wegwerken van kabels, leidingen of slangen. Zo kunt u gemakkelijk het terrein betreden met uw vervoermiddel waar de kabels zich bevinden, zonder dat de kabels beschadigingen. Onze kabelbruggen zijn voornamelijk gemaakt van rubber en hebben een antislip laag.

 

Ook kunt u ze gemakkelijk uitbreiden door de kabelbrug langer te maken. Daarnaast is het mogelijk om de kabelbruggen in een hoek te leggen door de verschillende kabeldrempel hoekstukken

 

De kabelbruggen zijn betreedbaar met de voet, fiets en u kunt er overheen rijden met uw voertuig. Ook voor zwaar transport zoals vrachtverkeer en heftrucks zijn er kabelbruggen beschikbaar.

 

Voor allerlei kabels, slangen en leidingen!

Een kabelbrug is niet alleen handig voor de bescherming van kabels, maar ook voor slangen en leidingen. Klik op de gewenste kabelbrug om te kijken hoe dik uw kabel, slang, of leiding mag zijn om de kabelbrug passend te plaatsen. Zo beschermt u uw kabels goed gedurende indoor of outdoor gelegenheid en is het geen hinder voor al uw vervoersmiddelen.

 

Voor elk situatie een passende kabeldrempel

Een kabeldrempel kunt u voor vele situaties en toepassingen gebruiken. Denk hierbij aan:

  • - Binnen of buiten gebruik
  • - Parkeerterrein
  • - Festival- of evenemententerrein
  • - Bouwterrein of industriële locatie

Al onze kabeldrempels zijn bruikbaar in de bovenstaande situaties. Met de kabeldrempel beschermt u uw kabels, leidingen of slangen. Wanneer u kabeldrempels gebruikt op een bouwterrein waar hele zware voertuigen rijden kunt u het beste kiezen voor de kabelbruggen die een hoog draagvermogen hebben. Let wel op dat u niet met volle snelheid eroverheen rijdt maar een lagere snelheid van ongeveer ca. 5-10 km per uur aanhoudt.

 

Kabelbrug kopen? Kruizinga helpt u!

Geïnteresseerd in een kabelbrug maar heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op via email of vul ons contact formulier in. Door een kabelbrug bij Kruizinga aan te schaffen bent u verzekerd van de beste prijs/kwaliteit verhouding tegen lange levensduur.


FAQ

Waarvoor gebruikt u een kabeldrempel

Kabelbruggen worden gebruikt voor het wegwerken van kabels, leidingen en slangen. U kunt ze eenvoudig installeren en ze hebben een hoog draagvermogen. Door de opening aan de onderzijde zijn kabels gemakkelijk te plaatsen zonder dat u hierbij extra gereedschap bij nodig bent.

Zijn er ook kabeldrempels te huur?

Onze kabeldrempels zijn op dit moment niet beschikbaar voor verhuur. Benieuwd welke transportmiddelen Kruizinga wel verhuurt? Neem dan een kijkje op onze verhuur pagina voor meer informatie.

Heeft Kruizinga ook gebruikte kabelbruggen?

Ons gebruikte assortiment wisselt continu. Elke dag kunnen er nieuwe gebruikte producten online komen te staan. Wilt u meer weten over ons gebruikte assortiment? Neem dan een kijkje op de algemene gebruikt pagina.

Heeft Kruizinga nog ander platen die handig zijn bij het oprijden van voertuigen?

Naast kabelbruggen zijn er nog andere soort platen die handig zijn bij het oprijden van voertuigen. Denk hierbij aan: drempelplaat, oprijplaat, oprijplaat inklapbaar, oprijplaat laaddock, oprijplaat scootmobiel