Bereken de juiste oprijplaat

Opvouwbare oprijplaten

Eenvoudig op te bergen en te gebruiken!

Wilt een oprijplaat welke u gemakkelijk met u mee kunt nemen en weinig ruimte in beslag neemt? Kies dan voor een opvouwbare oprijplaat. Opvouwbare oprijplaten zijn sterk in gebruik hebben een hoog draagvermogen en zijn makkelijk op te bergen. Erg handig wanneer u niet zoveel plaats heeft in uw bus of bestelbus en wel afhankelijk bent van een oprijplaat. Bij Kruizinga hebben we een divers aanbod in verschillende maatvoeringen.

 

Wilt u meer weten? Bekijk dan onderstaand voor meer informatie
De voordelen van een opvouwbare oprijplaat

Een opvouwbare oprijplaat brengt verschillende voordelen met zich mee. Doordat de oprijplaat opvouwbaar is, zijn ze gemakkelijk mee te nemen. Daarnaast wegen de platen licht omdat ze van aluminium gemaakt zijn. Ook zijn ze uitgerust met een antislipprofiel en hebben ze een hoog draagvermogen. Daarnaast neemt de oprijplaat weinig ruimte in beslag in uw auto of opslag.

 

Geschikt voor allerlei hulpmiddelen en kleinere voertuigen!

Met een hoogwaardige dubbel inklapbare oprijplaat kunt u gemakkelijk voertuigen inladen. Denk hierbij aan: rolstoel, scootmobiel, motor, kruiwagen, rollator, fiets, brommers, steekwagens etc. Houd te allen tijde rekening met de opgegeven maximale belastbaarheid.

 

Dubbel inklapbare oprijplaat

In het assortiment van Kruizinga bevinden zich ook dubbel inklapbare oprijplaten. Deze oprijplaten brengen verschillende voordelen met zich mee. Denk hierbij aan:

  • - Een handige handgreep aan de zijkant waarmee je de oprijplaat gemakkelijk optilt.
  • - Lichtgewicht, compact en makkelijk mee te nemen
  • - Rijvlak van antislip materiaal

 

Opvouwbare oprijplaten voor de auto kopen? Kruizinga helpt u!

Geïnteresseerd in opvouwbare oprijplaat maar heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons via het contactformulier in. Door een gebogen oprijplaat bij Kruizinga aan te schaffen bent u verzekerd van de beste prijs/kwaliteit verhouding tegen lange levensduur.


FAQ

Wat is een opvouwbare oprijplaat?

Opvouwbare oprijplaten zijn rijplaten die eenvoudig in- en uit te klappen zijn.

Doordat de rijplaten van aluminium zijn, zijn ze ook nog is erg licht in gewicht waardoor u ze overal mee naar toe kunt nemen. 

Waarvoor is een opvouwbare oprijplaat geschikt?

Opvouwbare oprijplaten zijn uitermate geschikt voor rolstoelen, motors, golfkarretjes, scooters, fietsen, rollators en grasmaaiers. Ook zijn ze gemakkelijk weer mee te nemen doordat de plaat weer opvouwbaar is. Daarnaast neemt hij weinig ruimte in beslag in bijvoorbeeld uw auto of opslag.

Heeft Kruizinga ook dubbel inklapbare oprijplaten?

Naast inklapbare oprijplaten heeft Kruizinga ook dubbel inklapbare oprijplaten.

Deze rijplaten zijn gemaakt van lichtgewicht aluminium, compact en makkelijk mee te nemen. Ze zijn in de breedte opvouwbaar wat zorgt voor een eenvoudige en ruimtebesparende opslag.

Zijn er ook opvouwbare oprijplaten te huur?

Op dit moment is het niet mogelijk om een opvouwbare oprijplaat te huren bij Kruizinga. Wel hebben we andere producten in het assortiment welke wel te huur zijn. Neem hiervoor een kijkje op onze verhuur pagina.

Heeft Kruizinga ook gebruikte opvouwbare oprijplaten?

Het assortiment in gebruikte goederen wisselt continu bij Kruizinga. Elke dag kunnen er nieuwe gebruikte producten online komen te staan. Wilt u meer weten over ons gebruikte assortiment? Neem dan een kijkje op de algemene gebruikt pagina.

Hebben jullie nog ander handige oprijplaten bij het oprijden van voertuigen?

Bij Kruizinga hebben we een divers aanbod aan handige oprijplaten. Denk hierbij aan: Drempelplaat, oprijplaat scootmobiel, oprijplaat laaddock, oprijplaat container, oprijplaat recht.