Opzetrand toebehoren

Bekijk ons grote assortiment palletranden bij Kruizinga

Palletrand: de ideale oplossing voor het veilig vervoeren van goederen 

Wanneer u regelmatig goederen vervoert, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat ze veilig aankomen op hun bestemming. Bij Kruizinga vindt u een uitgebreid assortiment palletranden. Denk hierbij aan: stalen opzetranden, houten opzetrand en palletranden in diverse euroformaten en hoogtes. Daarnaast is het ook mogelijk om toebehoren aan te schaffen welke handig zijn bij een palletrand. Pallet opzetranden hebben vaak standaardafmetingen waardoor ze op verschillende pallets passen.

 

Naast nieuwe palletranden heeft Kruizinga ook gebruikte palletranden in het assortiment. Daarnaast is het ook mogelijk om opzetranden te huren. Wilt u een palletrand met specifieke afmetingen? Denk dan aan een maatwerk palletrand.

 

Meer weten over palletranden? Lees dan onderstaand verder. 

 
 

 

Verschillende soorten

Palletranden zijn verkrijgbaar in diverse soorten materialen, afmetingen en uitvoeringen.

 

Bij Kruizinga hebben we houten, kunststof of stalen opzetranden nieuw & gebruikt. Ook is het mogelijk om een op maat gemaakte palletrand te bestellen. De palletranden zijn te gebruiken bij diverse afmetingen pallets. Denk hierbij aan:

 

- 800 x 1200 mm pallet

-1000 x 1200 mm pallet

- 600 x 800 mm pallet

 

De verschillende voordelen

Een pallet omranding heeft diverse voordelen. Denk hierbij aan:

- Door een palletrand op een pallet te monteren verandert u uw pallet in een kist. Hiermee beschermt u uw goederen.

- Doordat een opzetrand stapelbaar is, kunt u zelf bepalen hoe hoog u de randen plaatst.

- Houten en metalen palletranden zijn door de scharnieren die zich aan de rand bevinden vouwbaar. Hierdoor bespaart u ruimte bij het opslaan of vervoeren.

- Daarnaast helpen palletranden ook mee aan het veilig vervoeren van goederen.

 

Toepassingen van een opzetrand voor pallets

Opzetranden zijn stapelbaar, zodat u van uw pallet een palletbox kunt maken. U kunt de palletbox gebruiken om bijvoorbeeld bulkgoederen op pallets te plaatsen of als opslagruimte in uw magazijn. Daarnaast is het ook mogelijk om de pallets af te sluiten met een deksel. Hierdoor kan er geen vuil, vocht of stof bij uw producten terecht komen.

 

Toebehoren palletrand

Kruizinga heeft diverse toebehoren in het assortiment welke handig zijn in combinatie met een palletrand. Denk hierbij aan:

 

  • - Hoekopzetstuk, hiermee kunt u wanneer u deze op de hoeken van een opzetrand geplaatst heeft nog een europallet er bovenop stapelen.
  • - Bodemplaat, deze kunt u op de pallet leggen, hierdoor kunt u klein materiaal vervoeren wanneer u een opzetrand op een pallet plaatst.
  • - Scheidingswand, hiermee kunt u, de naam zegt het al, pallet in combinatie met palletrand splitsen, waardoor u verschillende goederen kunt vervoeren.
  • - Deksel, voor onze stalen palletranden hebben we als toebehoren een deksel in het assortiment. Hiermee kunt u de palletrand geheel afsluiten


Daarnaast kunt u ook diverse kaarthouders erbij bestellen, zo kunt u gemakkelijk zien wat er vervoerd wordt. En kunt u pallets met palletranden gemakkelijk vervoeren met een palletonderwagen.

 

Palletranden kopen? Kruizinga helpt u!

Kunststof palletranden, houten opzetrand of stalen palletrand kopen, maar weet u niet welke soort palletrand het beste bij u en uw werkzaamheden past? Neem dan contact op met onze specialisten. Er wordt dan samen met u gekeken naar wat het beste bij u past. Wanneer u kiest om een palletrand bij Kruizinga aan te schaffen bent u verzekerd van de juiste prijs-kwaliteitverhouding.


FAQ

Kan ik opzetranden hergebruiken?

Ja, opzetranden zijn herbruikbaar en kunnen meerdere keren worden gebruikt.

Wat is een palletrand?

Een palletrand is een rand waarmee u eenvoudig van een pallet een kist maakt. Hierdoor kunt u veilig losse goederen of producten vervoeren en vallen ze niet van de pallet. 

Hoe gebruikt u een palletrand?

Om een pallet omranding te gebruiken heeft u allereerst een pallet nodig. Als voorbeeld een standaard europallet. Hierop plaatst u eerst een deel van uw lading welke u wilt vervoeren. Daarna plaatst u de eerste opzetrand 120 x 80. Daarna is het mogelijk om meerder palletranden op elkaar te plaatsen.

Heeft Kruizinga ook gebruikte opzetranden?

Naast nieuwe palletranden heeft Kruizinga ook gebruikte opzetranden in het assortiment welke nog een tweede ronde mee kunnen. Wilt u weten wat de voordelen van tweedehands artikelen zijn? Bekijk dan onze gebruikt pagina.

Heeft Kruizinga ook andere handige producten voor in het magazijn?

Naast palletranden heeft Kruizinga ook andere producten in het assortiment welke handig zijn in het magazijn. Denk hierbij aan: pallet, palletwagen, stapelbak kunststof, stapelbak staal, stelling, gitterbox, magazijnbak kunststof etc.