Volumekorting op stapelracks, kunststof stapel- en magazijnbakken en pallets/opzetranden. Bekijk onze aanbiedingen en profiteer!

Gasflessen steekwagen

Een gasflessen steekwagen van Kruizinga.nl kan niet ontbreken bij transporteren gasflessen

Gasflessen steekwagens zijn steekwagens die veilig gasflessen transporteren. Een gasfles is een soort vat waarin gassen onder druk zijn opgeslagen. Een grijze lege gasfles weegt ongeveer 11 kilogram. Wanneer er gas in is opgeslagen, zal de gasfles zo’n 21.5 kilogram wegen. Een erg zwaar product dus. Daarnaast is het belangrijk om gasflessen veilig te vervoeren, zodat er niet onverwacht gas kan ontsnappen. Er zijn veel verschillende soorten mensen die gebruikmaken van gasflessen. Zo wordt gas gebruikt voor verwarming, koken en warm water. Recreatiewoningen, boten, caravans en campers maken gebruik van gasflessen. Bij het verkoop of het aanschaffen is het veiliger, ergonomischer en efficiënter om gebruik te maken van een gasflessen steekwagen.
Eigenschappen van een gasflessen steekwagen

Een gasflessen steekwagen wordt ook simpelweg een gasflessen wagen genoemd. Bij Kruizinga.nl hebben we verschillende soorten gasflessen steekwagens in het assortiment.  Wat betreft uiterlijke eigenschappen kan daarom deze steekwagen ook variëren.

 

Sommige gasflessen steekwagens bij Kruizinga.nl hebben één handvat. Deze steekwagen is ontworpen voor het transporteren of opslaan van één steekwagen. Door de metalen ketting zal de gasfles niet wegglijden en kantelen.

 

Naast de gasflessen steekwagens met één handvat, heeft Kruizinga.nl ook gasflessen steekwagens die men met twee handen dient vast te houden. Dit type steekwagen is geschikt voor het opslaan en vervoeren van twee, drie en soms zelfs vier gasflessen.

 

Overige kenmerken van de gasflessen kar is dat deze massief rubberen banden heeft, een stabiele schep heeft en eenvoudig met een dubbele handgreep bestuurd kan worden.