Vind uw juiste stapelbak bij Kruizinga


 

Kruizinga biedt een breed scala kunststof stapelbakken aan voor in iedere omgeving zoals logistiek, industrie, horeca, vis/vleesverwerking, detailhandel of in uw magazijn. Leverbaar met gesloten of open handgrepen, geperforeerd of alle wanden gesloten, met een verstevigde bodem of afwateringsgaten of met een dubbele deksel. De kratten zijn perfect te combineren met magazijnwagens, rolcontainers, pallets, onderstellen, steekwagens, stellingen, labels, deksels.

stapelbakken-kunststof-b.png

Stap 1. Euronorm

Euronorm wordt standaard gebruikt als efficiënte maatvoering voor in elke groothandel en transporteurs in heel Europa. Euronorm maatvoering van bakken en kratten is bedoeld voor een efficiënt gebruik in combinatie met Europallets 1200 x 800 mm, ISO pallets 1200 x 1000 mm of rolcontainers 800 x 600 mm.

Europallet 1200 x 800 mm

stapelbakken-kunststof-s.png

ISO pallet 1200 x 1000 mm

stapelbakken-kunststof-t.png

Stap 2. Soort materiaal

stapelbakken-kunststof-hdpe-a.png

HDPE (Hoge Dichtheid Polyetheen)

- Gewonnen uit aardolie

- Thermoplastisch

- Treksterkte van 22 MPa

- Bestand tegen chemicaliën, logen, zuren en oplosmiddelen

- Neemt welhaast geen water op

- Hoge elektrische weerstand
> Bekijk het aanbod

stapelbakken-kunststof-hdpe-a.png

Polypropyleen

- Bestand tegen spanningscorrosie

- Relatief hard, sterk en stijf

- Hoge kleurvastheid

- Bestand tegen bacteriegroei

- Volledig recyclebaar

- Thermoplastisch
> Bekijk het aanbod

Stap 3. Bodem

Afwateringsgaten
- Verplicht in omgevingen met sprinklerinstallatie

> Bekijk het aanbod

Versterkte bodem
- Veel gebruikt in combinatie met rollenbanen

> Bekijk het aanbod

Geperforeerd
- Waterdoorlatend

- Ventilerend

> Bekijk het aanbod

Gesloten bodem
- Prijstechnisch voordelig

 

> Bekijk het aanbod

 

 

stapelbakken-kunststof-d.png

 

Aanbod nieuwe en gebruikte bakken 

Kruizinga levert een groot aanbod nieuw of gebruikt stapelkratten in diverse kleuren, soorten en maten. Zie onderstaand ons assortiment. Geïnteresseerd in kortingen of palletaanbiedingen? Bekijk hier ons actuele aanbod!

 

Standaard stapelbakken

Standaard opslagbakken te gebruiken voor het transporteren of opslaan van uw goederen in uw magazijn, distributie, warehousing of detailhandel. De kratten kenmerken zich door het hoge draagvermogen en het gemakkelijk stapelen. Leverbaar in vele soorten, maten en kleuren.

stapelbakken-kunststof-a.png

400 x 300 mm | 600 x 400 mm

Draaistapelbakken

Veel gebruikt product in de transportbranche. Omdat het nestbakken zijn kunnen deze in lege toestand in elkaar geschoven worden en bespaart u zo tot 70% transportvolume. Eventueel zijn de bakken door ze een halve slag te draaien stapelbaar en inzetbaar voor de volledige inhoud.

stapelbakken-kunststof-a.png

400 x 300 mm | 600 x 400 mm

Distributiekratten

Nestbare HDPE-kunststof bakken met dubbele scharnierdeksel. Door de HDPE-kunststof zijn de medicatiebakken geschikt voor in de distributie, farmaceutische of voedingsmiddelen industrie en voor het verhuizen of opslaan van uw goederen. Standaard geleverd met gesloten wanden en een gladde bodem wat de bakken ook geschikt maakt voor het gebruik op rollenbanen.

stapelbakken-kunststof-a.png

400 x 300 mm | 600 x 400 mm

Hygiënekratten

Onmisbaar in vele toepassing zoals bakkerijen, banketbakkers, de chocolaterier, supermarkten en slagerijen. De voedingsbakken zijn leverbaar met perforatie of alle wanden gesloten en in diverse kleuren. Veel gebruikt in combinatie met een stelling of een onderkar voor het verplaatsen van uw brood, vlees, vis of overige voedingsmiddelen.

stapelbakken-kunststof-a.png

600 x 400 mm

Grootvolumebakken

Groot volume bakken zijn door de vorst- en chemicaliënbestendigheid, levensmiddelenrecht en de slagvaste kunststof de ideale middel voor omgevingen zoals de textielindustrie, levensmiddelenindustrie en diverse andere bedrijfstakken. Door de gladde wanden zijn de bakken eenvoudig te reinigen en voldoen ze aan de strenge hygiëne eisen. De bakken zijn er in geperforeerd of gesloten variant en leverbaar met 4 rubberen zwenkwielen.


Onderwagens

Kruizinga levert diverse transportkarren met open/gesloten bodem en in diverse kleuren voor het vervoeren van uw stapelbakken of vleeskratten in uw slagerij of visverwerking bedrijf. Standaard worden de transportwagens geleverd met 4 rubberen zwenkwielen met een diameter van 100 mm. De dolly's zijn belastbaar tot 250 kg bij gelijkmatige verdeling.

stapelbakken-kunststof-k.png

 

Legbordstelling met kratten

Veel gebruikt in omgevingen zoals horeca, opslag, magazijn en werkplaats. De voorraadstellingen zijn een combinatie van nieuwe of gebruikte kratten met een nieuwe stelling type 55. Gemakkelijk op te bouwen en stevig in gebruik. Benieuwd naar de mogelijkheden? 
Bekijk het assortiment legbordstellingen met bakken.

voorraadfoto-a.png

 

Bent u eruit?

Maak dan een keuze uit ons volledige assortiment.

 

Twijfelt u nog?

Neem vrijblijvend contact met ons op! Bel 088 533 15 55