Handdoekdispensers

Ontdek onze selectie handdoekdispensers voor hygiënisch handdrogen

Op zoek naar een papieren handdoek dispenser voor diverse ruimtes? Bij Kruizinga vindt u verschillende soorten dispensers in diverse soorten en maten. Het gebruik van handdoekdispensers in toiletten, keukens en openbare ruimtes is niet alleen praktisch, maar vooral ook hygiënisch.  

 

Meer informatie? Lees dan onderstaand verder.  
Voordelen van handdoeken dispensers 

Het gebruik van een handdoekdispenser biedt diverse voordelen. Hieronder diverse voordelen op een rijtje gezet: 

  • Gemakkelijk in gebruik: Gebruikers kunnen eenvoudig een papieren handdoekje pakken zonder dat ze de hele stapel of rol hoeven aan te raken. Dit zorgt voor een efficiënte handhygiëne. 
  • Professionele uitstraling: Een handdoekdispenser zorgt ervoor dat sanitaire voorzieningen netjes en schoon zijn. 
  • Minder afval: Handdoekdispensers geven papieren handdoeken gecontroleerd af, waardoor er minder verspilling is.  
  • Hygiëne: Gebruikers kunnen papieren handdoeken gebruiken zonder dat ze de rest van de stapel aanraken, waardoor er minder bacteriën verspreid worden.  

 

De verschillende toepassingen

Handdoeken houders zijn er in verschillende soorten en worden gebruikt in verschillende omgevingen, waaronder openbare toiletten, kantoren, sportfaciliteiten, medische faciliteiten en andere openbare ruimtes.  

 

Handdoekdispenser kopen? Kruizinga helpt u!

Bij het kiezen van de perfecte papieren handdoekdispenser is handig om te weten welke dispenser het beste bij uw behoefte past. Bij Kruizinga hebben we diverse papieren handdoek dispensers. Denk aan een dispenser speciaal voor kinderen, maar ook in verschillende formaten welke geschikt zijn voor 150 vel, 400 of 450 vel. Hulp nodig bij het kiezen van de juiste dispenser? Neem dan contact op met een van onze specialisten.  


FAQ

Wat is een handdoekdispenser? 

Handdoekdispenser is een apparaat dat papieren handdoeken makkelijk en hygiënisch kan opbergen in sanitaire ruimtes. Dit apparaat is ontworpen om papieren handdoeken georganiseerd en beschermd op te bergen, terwijl ze tegelijkertijd gemakkelijk toegankelijk zijn voor gebruikers. Daarnaast zijn ze vaak voorzien van een mechanisme waarmee u een vel papier kunt afscheuren zonder dat u een hele rol of stapel raakt, wat de hygiëne bevordert. 

Hoe kan ik een handdoekdispenser onderhouden en reinigen? 

Het is belangrijk om het reservoir en het mechanisme van een handdoekdispenser regelmatig schoon te maken. Vul de dispenser regelmatig bij met papieren handdoeken om een constante voorraad te behouden.

Kan ik een handdoekdispenser huren? 

Het is momenteel niet mogelijk om een papieren handdoekjes dispenser te huren bij Kruizinga. Wilt u weten wat wel mogelijk is om te huren? Neem dan een kijkje op onze algemene verhuur pagina.