8245 Klanten beoordeelden Kruizinga.nl


9.3 8245 Reviews


Dhr. Herman van den Bossche Herman van den Bossche
25-05-2022
Over Kruizinga.nl
alles overzichtelijk en correct aangegeven
Verzending
redelijk vlug en perfect te volgen
vlugge ontvangst na bestelling
Aftersales
geen ervaring met retour
Mevr. Schoormans
25-05-2022
Over Kruizinga.nl
Duidelijke website, makkelijk te bestellen
Verzending
Snelle levering. Goed ingepakt.
Aftersales
NVT
Dhr. Schreuders
24-05-2022
Over Kruizinga.nl
-
Verzending
-
Aftersales
-
Dhr. Tijink
24-05-2022
Over Kruizinga.nl
Goed verzorgd!
Verzending
Prima
Aftersales
Ga zo door !
Mevr. van dijk
24-05-2022
Over Kruizinga.nl
100% aanbevolen, vooral de costumerservice en de levering! Deze mensen verzetten bergen!

Verzending
Perfect! En vooral buitengewoon snel
Aftersales
Ik heb geen problemen ondervonden maar dat komt vooral omdat alles reeds op voorhand duidelijk, goed en snel is afgehandeld.
Dhr. Breedijk
24-05-2022
Over Kruizinga.nl
goed en overzichtelijk
Verzending
de kast met rode deur staat mooi afgebeeld met bakjes, dus verwachten wij ook dat deze zo geleverd wordt. helaas de bakjes zijn er nog steeds niet. vorige week woensdag is beloofd dat ze die week geleverd zouden worden. we hebben ze nog niet gezien. wachten maar af.
liever afleveren volgens afbeelding op de site.
Aftersales
er zou wat sneller gereageerd kunnen worden als iets uitgezocht wordt over bv nalevering
Dhr. Walraven
24-05-2022
Over Kruizinga.nl
Ik ben zeer tevreden over jullie service. Ik heb gebruik gemaakt van jullie product en ben absoluut blij met de behandeling en afhandeling. Ook het snel reageren was een verrassende ervaring daar tegenwoordig er niet meer over service naar de klant nagedacht wordt, vond ik jullie service optimaal naar mijn tevredenheid.
Verzending
Het eerste tijd blok was niet gehaald het tweede ook niet maar de derde was prachtig op tijd (dit was mijn eerste bestelling). De tweede bestelling ging beter, de chauffeur (aardige man) nog zelfs 10 minuten voor het eerste tijd blok begon stond hij al op de stoep (dat was een verrassing hahah). Goed verpakt maar vroeg mij af of er statiegeld op de pallets stond/staat ?
Aftersales
Ja, goed gegaan. Ik had 3 bakken die stuk waren maar zijn netjes vergoed (top service). Ik zou zo weer bestellen nu ik weet wat voor service jullie bieden want dat geeft vertrouwen.
Dhr. van Deenen
23-05-2022
Over Kruizinga.nl
goede overzichtelijke website
Verzending
prima, geen schade, snel geleverd
Dhr. gokeler
23-05-2022
Over Kruizinga.nl
het was uiteraard een gebruikte zending maar er waren 6 bakken echt kapot , de bodem volledig gebarsten ,d e overige bakken waren goed
Verzending
top
Aftersales
prima
Dhr. Westbroek
20-05-2022
Over Kruizinga.nl
Fijne website. Overzichtelijke tool om stellingkast op maat de maken.
Verzending
Prima levering. Goed verpakt. Aardige bezorger die de tijd nam om het pakket netjes op een goede plek te zetten. Goede service.