Gladheidsbestrijding

Bekijk ons grote assortiment sneeuwruimapparaten bij Kruizinga

Sneeuwruimers zijn essentieel voor in de winter!

Tijdens de wintermaanden kunnen de werkomstandigheden buiten extreem zijn. Sneeuw kan uw teams ernstig vertragen of zelfs stoppen. Daarom moet u, als u in een gebied woont waar sneeuw en ijs deel uitmaken van de winters, sneeuwruimers onder uw gereedschap hebben. Kruizinga biedt een aantal hulpmiddelen om u te helpen de winter door te komen en het uw ploeg gemakkelijk te maken hun werk te doen: sneeuwschuivers, sneeuwschuivers voor heftrucks, zoutstrooiers en meer. Dankzij deze sneeuwruimers zijn de winterse weersomstandigheden niet langer een probleem voor uw bedrijf, want u kunt uw buitentaken blijven uitvoeren, zoals het vrijmaken van een laadperron met een sneeuwschuiver, of het sneeuwvrij maken van uw magazijngangen met een sneeuwschuiver om toegang te verlenen, maar ook de veiligheid van uw teams waarborgen met een zoutstrooier.

 

Bekijk het assortiment of lees onderstaand verder voor meer informatie

Slimme keuzes
Nieuw
Gladheidsbestrijding strooiwagen strooibreedte van 1 tot 6 meter
(4)
Vanaf € 979,45
25 juli bezorgd 

 

De verschillende soorten

Onder de sneeuwruimers is de sneeuwschuiver zeker het bekendst, maar ook de sneeuwschuiver voor sneeuwschuivers of vorkheftrucks en de zoutstrooier voor sneeuwruimen worden veel gebruikt door gemeenten en professionals.

 

De sneeuwschuiver

Om de sneeuw van uw opritten, uw paddocks, de ingang van uw magazijn en uw gebouwen te verwijderen, raden wij u de handsneeuwschuiver en de sneeuwschuiver die u op een vorkheftruck kunt plaatsen aan. Dit gereedschap is zeer nuttig om snel en zonder al te veel moeite grote hoeveelheden sneeuw te verplaatsen en vooral om een vrije doorgang te creëren.

 

De sneeuwschuiver is een handmatig gereedschap, gemakkelijk te gebruiken, robuust en zeer praktisch. Als u in een streek woont waar het vaak sneeuwt, heeft iedereen een sneeuwschuiver in huis, het is een klassieker. Het is gebruikelijk om dit gereedschap te combineren met een zoutstrooier, die ook vaak handmatig wordt bediend. Tot slot kunt u kiezen voor een plastic of stalen sneeuwschop.

 

Een zoutstrooier voor trottoirs, opzitten en wegen

Daarnaast bieden wij ook sneeuwzoutstrooiers aan. Dit gereedschap is zeer nuttig voor het verwijderen van een dun laagje sneeuw, het smelten van ijs en het voorkomen dat verse sneeuw aan de grond blijft kleven. De eigenschappen van zout maken het mogelijk de effecten van sneeuw en ijs tegen te gaan, zodat ze smelten en de grond niet glad wordt. Voor de veiligheid van uw teams die buiten werken, is het essentieel om de grond glad te houden met een zoutstrooier. De weg met de hand strooien is inderdaad niet praktisch en daarom bestaat de zoutstrooier, zodat er automatisch zout wordt gestrooid op de plaats waar u passeert.

 

Waarom een sneeuwschuiver op een vorkheftruck installeren? 

De installatie van een sneeuwschuiver op een vorkheftruck die u het hele jaar door gebruikt, kan zeer nuttig zijn. Ten eerste is het duur om een specifieke sneeuwruimmachine te huren voor meerdere maanden van het jaar. Een sneeuwschuiver voor slechts enkele maanden is ook een onrendabele investering. De installatie van een sneeuwschuiver op een wagen is dus een economische oplossing.

Investeer bovendien in een sneeuwschuiver voor een vorkheftruck, zodat uw werknemers de looppaden van uw bedrijf niet met de hand hoeven vrij te maken. De sneeuwschuiver maakt het werk van professionals gemakkelijker en bespaart veel tijd. Met dit materieel kunt u snel en efficiënt de weg, de oprit of uw dok sneeuwvrij maken voor uw voertuigen. De sneeuwruimer is eenvoudig en snel te installeren. De veiligheidskettingen zorgen ervoor dat hij op zijn plaats blijft en beperken het risico van uitglijden.

 

Sneeuwruimer kopen? Kruizinga helpt u!

Heeft u een sneeuwruimer nodig maar weet u nog niet helemaal welke het beste bij u past? Geen probleem! Onze specialisten staan voor u klaar. Neem gemakkelijk contact met ze op. Door een sneeuwruimer bij Kruizinga aan te schaffen bent u verzekerd van de beste prijs/kwaliteit verhouding.


FAQ

Wat is een sneeuwruimer?

Een sneeuwruimer is een apparaat welke gebruikt wordt om sneeuw weg te halen van wegen of uw terrein.

Welke soorten sneeuwruimers zijn er?

Er zijn diverse soorten sneeuwruimers verkrijgbaar, waaronder veegmachines welke u voorop uw heftruck kunt monteren, maar ook zoutstrooiers welke u zelf moet voortduwen. 

Wanneer worden sneeuwruimers ingezet?

Sneeuwruimers worden ingezet wanneer er sprake is van sneeuwval of gladde wegen welke het verkeer kunnen belemmeren of de veiligheid kunnen beïnvloeden.