TÜV en CE gecertificeerde producten


TÜV staat voor “Technischer Überwachungs Verein'. Een TÜV keurmerk is een bevestiging dat u een product of dienst levert dat voldoet aan kwaliteitseisen, veilig en/of milieuverantwoord is.

De gecertificeerde stapelracks zijn te gebruiken als mobiele magazijnstelling. Leverbaar in diverse uitvoeringen maar bovenal flexibel in hoogte. De laadvloer is ontworpen voor alle genormaliseerde palletformaten, volumineuze of juist moeilijk palletiseerbare goederen.

Een opslagstelling/legbordstelling met een TÜV certificaat of TÜV keurmerk is een bevestiging dat een opslagstelling voldoet aan eisen die worden gesteld in wetgeving, normen en keurmerken.

 

CE staat voor 'Conformité Européenne'. De CE-markering geeft aan dat het product voldoet aan wettelijke EU-eisen voldoet qua veiligheid. Wanneer u kiest voor een certificaat beschikt u over een hijs- en stapelbak welke is ontwikkeld en gecertificeerd voor opslag en transport van allerlei losse goederen. Onze stapelbak is geschikt voor verplaatsing met behulp van een heftruck maar is ook gecertificeerd als hijsgereedschap, wat inhoudt dat hijsen met behulp van een hijskraan is toegestaan.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden of wilt u meer informatie?
Bel 088 533 15 55 of stuur een E-mail: sales@kruizinga.nl

CE certificering


Stapelracks 

Een stapelrek, stapelrack ook wel bekent als mobiele rack of palletstelling, is een type magazijnstelling dat ontworpen is om pallets met goederen op te staan. Deze rekken komen voornamelijk voor in distributiecentra of magazijnen waarvoor ze gebruikt worden voor het opslaan van hoeveelheden goederen. Over het algemeen bieden de rekken een efficiënte en effectieve manier om goederen op te slaan.

TÜV gecertificeerd

 

Stapelracks Nieuw & Gebruikt

Stapelracks Verhuur

 


Stellingen

Of het nu voor een magazijn, werkplaats, garage, opslag, winkel, garderobe of archief moet zijn. Kruizinga biedt altijd de perfecte (maatwerk) stellingkast.
Onze stellingen zijn eenvoudig online samen te stellen via onze stellingconfigurator, u ziet direct de juiste prijs en natuurlijk uit voorraad leverbaar.

TÜV gecertificeerd  

 

Legbordstellingen, bandenstellingen, werktafels en vakkenkasten


Glastransport

Wanneer u glas moet vervoeren kies dan één van onze glaswagens en glastransportcontainer hiermee is het makkelijk en veilig vervoeren gegarandeerd. Ook voor het vervoeren van platen heeft u hier keus uit een ruim aanbod namelijk, platenwagen, platenroller, platenstandaard en meer.

TÜV/CE gecertificeerd

Glastransport

 


Ladders

De telescopische ladders zijn gemaakt van hoogwaardig aluminium in een compact en ruimtebesparend design en zijn licht hanteerbaar. De ladders zijn eenvoudig in en uit te schuiven op ieder gewenste hoogte. De sporten zijn voorzien van antislip profiel wat een stabiele werkhouding mogelijk maakt.
TÜV/GS - EN131-6 (EU) - Warenwet (NL) - FR96-333 (FR) gekeurd

 

Telescopische ladders

 


Spanbanden

TÜV gecertificeerde (ratel-)spanband uit één stuk met automatisch op- en afrolmechanisme.

EN standaard (EN1295-2) / TÜV / GS-certificaten / CE

 

Spanbanden

 


Laadsteunen

De in hoogte verstelbare trailer laadsteun helpt bij het veilig laden en lossen. Gasdrukveren voor goede stabilisatie en ergonomisch ontworpen handvatten voor makkelijk verplaatsen.

TÜV gecertificeerd

 

Laadsteunen

 


Stalen stapelbakken

Stalen bakken, ook wel metalen bakken of stapelbakken staal genoemd, zijn in verschillende uitvoeringen en maten verkrijgbaar Naast onze standaard stalen stapelbakken is het ook mogelijk om CE gecertificeerde stapelbakken welke gecertificeerd zijn om te hijsen en stapelen aan te schaffen.

CE gecertificeerd  

 

Stapelbakken van staal