Werkplaatsinrichting

Bekijk ons grote assortiment werktafels, werkbanken en inpaktafels bij Kruizinga

Diverse werkplaats inrichting mogelijkheden. Koop bij Kruizinga!

Bent u opzoek naar een nieuwe of gebruikte werkbank of toebehoren waar u efficiënt uw werkplek mee kunt inrichten? Bij Kruizinga hebben we een divers assortiment in verschillende werktafels, werkbanken, inpaktafels en verschillende toebehoren. Vaak zijn deze werktafels eenvoudig in hoogte te verstellen om een ergonomische werkplek te creëren. Deze oplossingen worden veel gebruikt in magazijnen, inpakstations en industriële werkomgeving waar robuustheid en flexibiliteit wordt verlangd.

 

Wilt u meer informatie over werkbanken? Lees dan onderstaand verder.
 

 

Verschillende soorten producten voor uw werkplaatsinrichting 

Kruizinga heeft diverse soorten werkbanken en toebehoren in het assortiment om uw werkplaatsinrichting optimaal in te richten. Hieronder verschillende uitvoeringen op een rijtje:

 

  • - Inpaktafel
  • - Kantine tafel
  • - Werkbank
  • - Werkplaatswagen
  • - Werkplaatsstoel
  • - Wandpaneel
  • - Diverse toebehoren

 

Welk houten werkbank of werktafel is geschikt voor u?

Elke werkbank of werktafel heeft zijn eigen specificiteit. Daarom heeft Kruizinga een breed assortiment werkbanken en werktafels. Werkt u staand of wisselt u zitten en staan graag af, dan kunt u kiezen voor een houten magazijnwerkbank met verstelbare hoogte. Deze kunt u aanvullen met een magazijnstoel. Werkt u in een werkplaats, dan is een houten werkbank onmisbaar. Denk ook aan accessoires voor uw bedrijf. Dat kan een draaistoel zijn met wieltjes om u gemakkelijk te kunnen verplaatsen, een wandpaneel waaraan u al uw gereedschap kunt ophangen of een werkplaatswagen waarin u al uw onderdelen en gereedschap kunt bewaren.