Steekwagens voor in elke toepassing bij Kruizinga.nl


 

Steekwagens, al jarenlang een belangrijk en onmisbaar hulpmiddel in vele branches als de horeca, detailhandel, bouwplaatsen, kantoren en magazijnen. Ook kan geen magazijnmedewerker, orderpicker of vrachtwagenchauffeur ze missen bij hun dagelijkse werkzaamheden.

Kruizinga.nl levert een breed scala steekkarren: Trappensteekwagens, apparatensteekkarren, bandensteekwagens, inklapbare steekwagens, aluminium steekwagens, stoelen steekwagens, gasflessenwagensvatensteekwagens.

 

steekwagens_overzicht-a.jpg

 

Standaard steekwagens

Goedkoop en onmisbaar in elke omgeving. Standaard leverbaar in gepoedercoat staal of aluminium met lucht- of massief rubber banden.

steekwagens-standaard-a.png

 

Inklapbare steekwagens

Handige lichtgewicht transportwagens voor onderweg, ruimtebesparend bij het niet gebruiken. Kruizinga.nl levert een breed scala inklapbare steekkarren.

steekwagens-standaard-b.png

 

Aluminium steekwagens

Veel gebruikt in de horecabranche. Roestbestendig, zeer licht en handzaam. Zuiver gelast en onbehandeld aluminium. Wielen naar keuze van massief rubber- of luchtbanden op kunststof velg.

steekwagens-standaard-c.png

 

Bandensteekwagens

Bekend product in de bandenhandel. Voor het transporteren van wielen van 450 mm tot 750 mm. Standaard geleverd met luchtbanden 260x85 mm en een robuuste poedercoating voor een krasvrij exterieur.

steekwagens_praktijk-b.png

Trappen steekwagens

Onmisbaar in de transportwereld. Ideaal voor het op- en afgaan van een trap door de stervormige wielen. Standaard geleverd met een gepoedercoat robuust frame en massief rubber banden.

steekwagens_praktijk-d.png

Gasflessenwagens

Ideaal voor het veilig en eenvoudig transporteren van gasflessen. Standaard geleverd met lucht of massief rubber banden en een ketting die wegglijden en kantelen van de gasflessen onmogelijk maakt.

steekwagens_praktijk-f.png

Stoelen steekwagens

Voor het transporteren van gestapelde stoelen, maar ook inzetbaar voor andere transporten. Standaard geleverd met een gelaste constructie en wielen van massief rubber of luchtbanden met kunststof velg.

steekwagens_praktijk-c.png

Apparatensteekwagens

Veel gebruikt in de witgoedhandel, ideaal voor het transporteren van koelkasten, vaatwassers, lichte ovens of kostbare apparatuur. Standaard geleverd met luchtbanden op kunststof velg.

steekwagens_praktijk-a.png

Vatensteekwagens

Steekkarren rollend op massief rubber banden. Frame standaard geleverd met een robuuste poedercoating. Gemakkelijk uw vaten te transporteren door de bevestigingsbeugel.

steekwagens_praktijk-e.png

Product niet kunnen vinden of advies nodig?

Wilt u direct advies inwinnen over de verschillende steekkarren in ons assortiment, of over de service die wij u bieden? U kunt ons zowel telefonisch als per e-mail benaderen met uw vragen over steekwagens. We helpen u graag op weg bij het vinden van het juiste product! 

vaten_overzicht-a.jpg

 

Kruizinga.nl uw totaalleverancier voor opslag en transportmiddelen.

Bekijk ons uitgebreide aanbod: meubelhondjes, spanbanden, beschermdekens, vaten, werktafels, stellingenmagazijnbakken.

 

Bent u er uit?

Maak dan nu de juiste keuze.

Twijfelt u nog?

Vraag nu uw advies op.