CC wagens

Bekijk ons grote assortiment CC wagens bij Kruizinga

CC wagens: onmisbaar in uw magazijn

CC wagens, u heeft ze waarschijnlijk wel eens gezien bij tuincentra en bouwmarkten. CC staat voor Cash & Carry en worden gebruikt voor diverse toepassingen. Het biedt u uw medewerkers of klanten een veilige manier om producten te vervoeren. De wagens zijn gemakkelijk in elkaar te schuiven, waardoor ze tot wel 75% ruimte besparen. Door het grote laadoppervlak is het makkelijk om grotere producten te vervoeren zoals dozen met producten. Het is een onmisbaar transportmiddel binnen uw magazijn!

 
Wat kan een CC wagen voor u betekenen?

Met een CC wagen kunt u gemakkelijk transportmiddelen transporteren. Denk hierbij aan bijvoorbeeld het vervoeren van hout of zware dozen. Ze worden veelal gebruikt bij winkels, supermarkten, tuincentrums of bouwmarken. Wel is het belangrijk om te kijken wat het laadvermogen van de CC kar is. Het maximale laadvermogen van de CC karren die Kruizinga in het assortiment heeft is 500 kg.

 

CC wagen kopen? Kruizinga staat voor u klaar!

Wilt u een CC wagen bestellen? Bij Kruizinga hebben we verschillende uitvoeringen in CC wagens. Wilt u een CC wagen kopen maar weet u niet helemaal welke uitvoering bij u past? Geen zorgen! Wij helpen u graag verder. Onze specialisten staan altijd voor u klaar. U kunt gemakkelijk contact opnemen en zij helpen u verder met het maken van de juiste keuze.


FAQ

Wat is een CC wagen?

Een CC wagen (cash & carry wagen) is een kar met een duwbeugel en een groot laadoppervlakte. U kunt grote voorwerpen er gemakkelijk op vervoeren. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen met verschillende laadvlakken zoals laadvlak van gaas of van watervast multiplex met antislip.  

Kunt u ook een CC wagen huren?

Kruizinga heeft een groot assortiment met verschillende producten die u kunt huren. Maar een CC wagen kunt u (op dit moment) niet huren.

Heeft Kruizinga ook gebruikte CC wagens?

Kruizinga heeft een groot assortiment aan producten waarvan ook gebruikt. Onze gebruikte CC wagens worden eerst gecontroleerd of ze niet stuk zijn. Nadat ze gecontroleerd zijn worden ze gefotografeerd, deze maken we zelf in onze studio, zo heeft u altijd een eerlijk beeld van het product. Wilt u een CC wagen gebruikt kopen? Dan kunt u dit filteren aan de linkerkant van de website bij artikelindeling. Staat er op dat moment geen gebruikt tussen? Dan zijn ze tijdelijk op. Zodra er weer een nieuwe voorraad op locatie komt ziet u direct aan de linker zijkant weer een kopje “gebruikt” verschijnen.

Heeft Kruizinga nog andere wagens die handig zijn in een magazijn?

Er zijn verschillende soorten wagens die erg handig zijn in een magazijn. U kunt hierbij denken aan cc wagen, orderverzamelwagen, dossierwagen, draagarmwagen, handwagen, materiaalstandaard, optiliner wagen, rongenwagen, tafelwagen, bijzetwagen, ESD wagen, etagewagen, magazijnwagen, RVS wagen Vind u het moeilijk om een keuze te maken? Bekijk dan onze keuzehulp