Rongenwagen

Bekijk ons grote assortiment rongenwagens bij Kruizinga

Het alledaagse en flexibele transportmiddel

Voor het interne transport van diverse goederen bieden rongenwagens een uitstekende en betrouwbare ondersteuning. Met een rongenwagen verplaatst u gemakkelijk zware goederen binnen uw magazijn of werkplaats. Denk hierbij aan meubels, kratten, dozen of rollend materiaal zoals buizen. Ook is het mogelijk om producten te verplaatsen die groter zijn dan de wagen. 

 

Onze Fetra rongenwagens zijn onder de veiligheidsnorm EN 1757-3 geproduceerd

 

Meer informatie? Lees dan onderaan de pagina verder.  
De voordelen van een rongenwagen

Rongenwagens hebben verschillende voordelen zoals:

 

  • - Ergonomisch oplossing zodat u niet hoeft te tillen.
  • - U kunt bij de meeste rongenwagens de rongen eruit tillen waardoor u een platformwagen heeft en producten kunt vervoeren die groter  zijn dan de wagen.
  • - Type 8512582 bevat vier schroefbare rongen waardoor het mogelijk is om deze eenvoudig opbergen door de rongen uit de plateau halen waardoor ze stapelbaar zijn.
  •  

Rongenwagen kopen? Kruizinga staat voor u klaar!

Geïnteresseerd in een van onze rongenwagens maar heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op via email of vul ons contactformulier in. Door een rongenwagen bij Kruizinga aan te schaffen bent u verzekerd van de beste prijs/kwaliteitsverhouding tegen lange levensduur.


FAQ

Wat zijn rongen?

Rongen zijn verticale balken of buizen die aan de zijkanten van een platte kar bevinden. De Rongen dienen als een wand die uw lading ondersteund. Wanneer er materialen vervoerd moeten worden die groter zijn dan het plateau van de wagen, verwijder je eenvoudig de rongen bij de wagens waarbij de rongen uitneembaar zijn.

Wat is een rongenwagen?

Een Rongenwagen is een wagen waar op elke hoek een buis wordt geplaatst.

Hiermee kunt u lange materialen eenvoudig en snel verplaatsen binnen uw werkomgeving. De wagen is erg handig als u lange materialen of buizen wilt verplaatsen.

Is het ook mogelijk om een rongenwagen te huren?

Op dit moment is het niet mogelijk om een rongenwagen te huren bij Kruizinga. Bekijk onze verhuur pagina voor welke transportmiddelen u wel kunt huren.

Heeft Kruizinga ook gebruikte rongenwagens?

Naast dat Kruizinga nieuwe rongenwagens verkoopt heeft Kruizinga ook gebruikte rongenwagens in het assortiment. De wagens zijn in verschillende uitvoeringen beschikbaar en het assortiment van gebruikt wisselt continu. Toch opzoek naar andere gebruikte magazijnwagens of andere transportmiddelen? Neem dan een kijkje op onze gebruikt pagina.

Hebben jullie nog andere wagens die handig zijn in een magazijn?

Naast rongenwagens heeft Kruizinga nog andere wagens die handig zijn binnen uw magazijn. Denk hierbij aan: cc wagen, orderverzamelwagen, dossierwagen, draagarmwagen, handwagen, materiaalstandaard, optiliner wagen, tafelwagen, bijzetwagen, ESD wagen, etagewagen, magazijnwagen, RVS wagen