Transportkar

Bekijk ons grote assortiment transportkarren bij Kruizinga

Transportkarren in alle soorten en maten

Transportwagen, een uitstekend transportmiddel voor klein materiaal, dozen of productie afval. Daarom worden ze ook vaak gebruikt binnen omgevingen zoals productiehallen, distributiecentrums of orderpick omgevingen. De wagens worden standaard geleverd met bok- en zwenkwielen, wat de transportkar erg mobiel maakt in gebruikt. Alle Fetra transportkarren beschikken over een EU-norm EN 1757-3 veiligheidsnorm.

Bij Kruizinga.nl hebben we verschillende uitvoeringen transportkarren in het assortiment.
Benieuwd naar de verschillende uitvoeringen en hoe u de juiste transportkar kiest? Lees dan verder

 

Slimme keuzes
Nieuw
Transportkar transportwagen 1 klep aan 1 lange zijde
Vanaf € 1.107,45
9 juli bezorgdTransportwagens: veelzijdig en praktisch

Transportwagens zijn veelzijdig te gebruiken. U kunt van alles ermee vervoeren, zolang u het laadvermogen maar niet overschrijdt. Door de bok- en zwenkwielen kunt u gemakkelijk voortbewegen, wat de transportkar erg praktisch maakt. Dankzij de gesloten wanden is het een uitstekend transportmiddel waarbij de lading beschermd kan worden tegen val- of stootschade. Een aantal andere voordelen zijn bijvoorbeeld dat u met een transportkar met gaaswand gemakkelijk zicht heeft op uw lading. En door middel van de klep kunt u gemakkelijk de kar beladen en lossen.

 

Hoe kiest u de juiste transportkar?

Bij Kruizinga hebben we verschillende uitvoeringen transportkarren. U kunt hierbij denken aan de volgende uitvoeringen:

- Met uitneembare wanden
- Alle wanden gesloten
- Geprofileerde wangen
- Gaaswanden
- 3 wanden met 1 klep aan 1 lange zijde
- Met deksel en klep
- Met Schuifsluiting

Bedenk van tevoren waarvoor u de transportkar wilt gebruiken. Wilt u zware goederen vervoeren? Dan is het belangrijk om te kijken naar het laadvermogen van de kar. Het maximale laadvermogen wat Kruizinga aanbiedt is 600 kg. Hierop kunt u ook gemakkelijk filteren door aan de linkerkant van de site de filter “laadvermogen” op het gewenste aantal kg te zetten. Wilt u goederen vervoeren zoals klein materiaal dat gemakkelijk eruit kan vallen? Kies dan voor een dichte transportkar.

 

De ergonomische voordelen

De goede manier van tillen, dragen, duwen en trekken is erg belangrijk als het om ergonomie gaat. Als het niet op de juiste manier gebeurt, kan het schadelijk zijn voor uw gezondheid. Bij duwen kunt u uw hele lichaamsgewicht inzetten en je schouders ontlasten. Ook is duwen minder vermoeiend voor je lichaam. Onze transportwagens hebben over het algemeen een duwbeugel en door de bok- en zwenkwielen is deze gemakkelijk weg te duwen. Doordat de transportwagens gemakkelijk voort te duwen zijn, belast u uw lichaam zo min mogelijk. Dit is voor werknemers veel fijner werken, en beter voor uw lichaam.

 

Transportkar kopen? Kruizinga staat voor je klaar!

Transportwagen kopen doet u bij Kruizinga.nl! Bij Kruizinga.nl bent u gegarandeerd van een duurzame investering met lange levensduur met de beste prijs/kwaliteit verhouding.  Wilt u een transportkar kopen maar bent u er nog niet helemaal uit welke transportwagen het beste bij uw werkzaamheden past? Neem dan contact op met onze specialisten, zij staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en te helpen met uw keuze.

 

Is een transportkar voor u niet de juiste oplossing? Kruizinga.nl levert nog vele diverse soorten magazijnwagens zoals bijzetwagens, orderpickkarren, etagewagens, langmateriaalwagens, rvs-platformwagen of handtrekkarren. 


FAQ

Wat is een transportkar?

Een transportwagen is een wagen dat bedoeld is om goederen te vervoeren. Transportkarren zorgen voor een efficiënte manier van werken. Door de gesloten vorm van de wagen heeft u minder kans dat losse goederen eruit vallen.

Kunt u ook een transportwagen huren?

Bij Kruizinga.nl kunt u verschillende producten huren. Maar een transportkar kunt u (op dit moment) niet huren.

Heeft Kruizinga ook gebruikte transportkarren?

Bij Kruizinga.nl hebben we verschillende soorten transportwagens gebruikt. Onze gebruikte transportkarren worden eerst gecontroleerd of ze nog wel heel zijn. De foto’s die op de site staan maken we zelf in onze eigen studio, zo heeft u altijd een eerlijk beeld van het product.

Wilt u een transportkar gebruikt kopen? Dan kunt u dit filteren aan de linkerkant van de website bij artikelindeling. Staat er op dat moment geen gebruikt tussen? Dan zijn de gebruikte transportwagens tijdelijk op. Zodra er weer een nieuwe voorraad op locatie komt ziet u direct aan de linker zijkant weer een kopje “gebruikt” verschijnen.

Heeft Kruizinga nog andere wagens die handig zijn in een magazijn?

Bij Kruizinga hebben we ook andere wagens die erg handig zijn in een magazijn. U kunt hierbij denken aan cc wagen, orderverzamelwagen, dossierwagen, draagarmwagen, handwagen, materiaalstandaard, optiliner wagen, rongenwagen, tafelwagen, bijzetwagen, ESD wagen, etagewagen, magazijnwagen, RVS wagen