Welke opslag- en transportmiddelen zoeken wij?


Omdat we meedenken met u als ondernemer en daarbij duurzaam met onze producten om willen gaan, bieden we een groot gedeelte van ons assortiment ook gebruikt aan. Daarom zijn wij altijd op zoek naar gebruikte opslag- en transportmiddelen. Waarbij het wel belangrijk is dat deze goed functioneren.

 

Heeft u deze producten ongebruikt in uw omgeving staan of gaat u ze vervangen? Laat het ons weten. Dan kopen wij deze graag van u op en maken er een andere ondernemer blij mee. Heeft u direct iets aan te bieden? Vul dan het formulier in.

 

Weten welke producten wij graag opkopen?

Heeft u een van onderstaande opslag- of transportmiddelen in goede conditie ergens op uw terrein staan? Laat het ons weten.

 

 


 


 


 


 


 

 

 

 

Daarnaast zijn wij ook geïnteresseerd in grote opslag- en transportmiddelen zoals een zeecontainer en mobiele laadbrug.   


Opkopen, hoe bied ik mijn producten aan?

U biedt uw opslag- en transportmiddelen eenvoudig aan via het online inkoopformulier. Vul de gevraagde gegevens in en verzend dit samen met meerdere foto's van het product of de producten. U ontvangt binnen twee dagen bericht.  Telefonisch of per mail.

 

Wilt u nu al weten hoe het proces verloopt? Bekijk alle stappen van het opkooptraject

 

 

Twijfelt u over een product, neem dan contact op 

Wanneer u twijfelt of uw producten voldoen, neem dan contact op met een van onze experts voor gebruikte magazijninrichting en transportmiddelen. Zij weten precies wat wij zoeken en stemmen dat graag met u af. Bel: 088 533 15 55 of stuur een e-mail met uw vragen naar aanbod@kruizinga.nl. Of kijk naar welke producten wij op zoek zijn. 

 

♻️ Door het hergebruiken van opslag- en transportmiddelen dragen we samen bij aan een duurzame wereld.