Volumekorting op stapelracks, kunststof stapel- en magazijnbakken en pallets/opzetranden. Bekijk onze aanbiedingen en profiteer!

Kantelbakken

Bekijk ons grote assortiment kiepbakken, kiepkruiwagens en onderlossers bij Kruizinga

Kantelbak nodig? Divers assortiment kantelbakken bij Kruizinga!

Kruizinga biedt een breed scala kantelbakken en kiepbakken aan. Ons assortiment bestaat uit: Kantelbak accessoires, kiepbak en zelfkiepers, onderlosser en kantelbak shovel. De bakken worden in de meeste gevallen bediend met een heftruck. Maar wij hebben ook kiepbakken te koop op wielen. Hierdoor is het mogelijk om de bak voor te duwen en te kiepen. Daarnaast verkopen we onze kiepbakken in zowel nieuw, gebruikt en als maatwerkoplossing. Hulp nodig bij het aanschaffen van de juiste kantelbak? Bekijk dan onze keuzehulp pagina.

 

Bekijk het assortiment of lees onderstaand voor meer informatie. 

 

De verschillende soorten

Binnen het assortiment kantelbakken vindt u diverse soorten zoals hierboven vermeld. Hieronder leggen we kort uit wat u in de groepen kunt verwachten.

 

Kantelbak accessoires

Binnen het assortiment kantelbak accessoires kunt u diverse accessoires tegenkomen. Denk hierbij aan deksel of een traverse.

 

Kantelbak gebruikt

Bij Kruizinga hebben we diverse tweedehands kantelbakken in het assortiment. Dit zijn verschillende uitvoeringen welke binnen zijn gekomen als gebruikt of kiepbakken welke beschadiging hebben opgelopen door transport.

 

Kiepbak

Een kiepbak is een soort kiepcontainer die wordt gebruikt om materialen zoals afval, grond of afval te vervoeren of op te slaan. Kiepbakken worden veel gebruikt in de bouw, landbouw en afvalverwerking.  

 

Onderlosser

Een onderlosser is een soort containers waarbij de bodem geopend kan worden om de inhoud te lossen. Deze bakken kunt u met behulp van een vorkheftruck optillen en verplaatsten.

 

Kantelbak Shovelbak

Verplaatst materialen gemakkelijk met een kantelbak shovelbak. Deze wordt veel gebruikt in combinatie met een heftruck en bouwplaats of werkplaatsen. Het zijn ideale bulkbakken voor diverse los gestorte materialen. Zo hoeft u niet een aparte shovel aan te schaffen maar kunt u met een heftruck en een shovelbak ook bijvoorbeeld zand opscheppen.

 

Kantelbak kopen? Kruizinga helpt u!

Wilt u een type kantelbak kopen of kiepbak heftruck maar heeft u nog vragen hierover? Neem gemakkelijk contact op met een van onze specialisten! Zij helpen u graag verder met het kiezen van de juiste kiepbak.


FAQ

Kan ik een Kantelbak tweedehands kopen bij Kruizinga?

Bij Kruizinga is het mogelijk om diverse kantelbakken, onderlosser of accessoires tweedehands te kopen. Deze komt u tegen onder de groep kantelbak gebruikt. Wilt u meer weten over Kruizinga en gebruikte producten? Bekijk dan onze gebruikt pagina.