Magazijnbak kunststof

Bekijk ons grote assortiment kunststof magazijnbakken bij Kruizinga

Kunststof magazijnbakken. Onmisbaar in elk magazijn!

Kruizinga verkoopt diverse soorten en maten magazijnbakken, stellingbakken, sorteerbakken van kunststof, welke geschikt zijn voor vele toepassingen. De bakken zijn in vele kleuren, maten en soorten verkrijgbaar. Zowel nieuw als gebruikt. De kunststof magazijnbakken zijn altijd stapelbaar, waardoor ze ideaal zijn om materialen in op te slaan. 

 

Wilt u meer weten over ons assortiment magazijnbakken kunststof? Bekijk onze keuzehulp of lees dan onderaan verder.

 

 

Slimme keuzes 

 

Voordelen van een magazijnbak kunststof

Een magazijnbak kunststof brengt verschillende voordelen met zich mee. U kunt namelijk met plastic magazijnbakken uw magazijn optimaal inrichten. De voordelen die u hierbij kunt bedenken zijn:

 

  • - Kunststof magazijnbakken zijn ideaal voor kleine goederen
  • - U kunt magazijnbakken gemakkelijk op elkaar stapelen
  • - Kunststof magazijnbakken zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen
  • - Magazijnbakken met grijpopeningen zijn handig voor grijpvoorraad
  • - Orde en overzicht in uw magazijn

 

Verschillende soorten magazijnbakken

Ons assortiment magazijnbakken bestaat uit zowel uit nieuw en gebruikt. De kunststof magazijnbakken zijn vrijwel allemaal levensmiddelecht, waardoor het geschikt is voor steriele omgevingen en binnen de voedselindustrie. De magazijnbakken zijn leverbaar met een grijpopening, gesloten wanden, inklapbaar, met verdeelschotten of in combinatie met een wandpaneel of onze legbordstelling type 55. Hieronder een aantal verschillende types uitgelegd.

 

Stapelbare en inklapbare magazijnbakken

Bij Kruizinga hebben zijn bijna al onze magazijnbakken stapelbaar. Ook hebben we inklapbare magazijnbakken in ons assortiment. Onze opbouwbare magazijnbakken worden veel gebruikt voor voorraad van klein materiaal of serviceonderdelen. Doordat de bakken inklapbaar zijn nemen ze geen overbodige ruimte in beslag wanneer u ze niet nodig bent.

 

Magazijnbakken met een grijpopening

Grijpbakken kunststof behoren bij de standaard magazijnbakken. Door de grijpopening in een magazijnbak is de inhoud goed zichtbaar en makkelijk te bereiken. Vaak worden deze bakken gebruikt binnen orderpick locaties en zijn altijd stapelbaar. Ook is het mogelijk om deze bakken aan te schaffen in combinatie met een wandpaneel of legbordstelling.

 

Volledig gesloten magazijnbakken

De volledig gesloten magazijnbakken zijn gemaakt van polypropyleen en bestand tegen de meeste oliën, zuren en logen. De bakken zijn temperatuurbestendig van -20 °C tot +80 °C, hebben een venster aan de voorzijde en een speciale bodem welke geluiddempend zijn op transportbanen.

 

Stellingbakken

Met stellingbakken kunt u kleine onderdelen of gereedschappen eenvoudig sorteren. Hierdoor krijgt u een gestructureerde en veilige opslag in uw stellingen. Onze stellingbakken zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen.

 

Toebehoren voor magazijnbakken

Wilt u uw magazijnbakken nog beter aan uw eigen wensen afstemmen? Dat kan met diverse toebehoren. Zo kunt u een wandpaneel aanschaffen om de magazijnbakken aan te bevestigen en bieden we etiketten aan zodat u in één oogopslag kunt zien wat er in de magazijnbakken opgeslagen ligt. Om de magazijnbakken naar wens in te delen kunt u gebruik maken van verdeelschotten. Maak gebruik van een legbordstelling om zo een geordende magazijnstelling te creëren. Met bovengenoemde accessoires zorgt u gemakkelijk voor een overzichtelijke werkomgeving.


FAQ

Wat is een magazijnbakken kunststof

Magazijnbakken kunststof zijn kunststof bakken voor een overzichtelijke en efficiënte opslag van goederen of vloeistoffen. Plastic magazijnbakken zijn verkrijgbaar in verschillende groottes en varianten. Zo hebben ze vaak een grijpopening waardoor u gemakkelijk bij de grijpgoederen kunt.

Is het ook mogelijk om een magazijnbak kunststof te huren?

Wilt u een magazijnbak kunststof huren? Dat is op dit moment niet mogelijk. Wel hebben we een divers assortiment welke u wel kunt huren. Neem hiervoor een kijkje op onze verhuur pagina en bekijk alle mogelijkheden.

Heeft Kruizinga ook gebruikte magazijnbakken kunststof?

Naast nieuwe magazijnbakken heeft Kruizinga ook gebruikte magazijnbakken in het assortiment. Het assortiment met gebruikte artikelen wordt dagelijks gevuld waardoor er dagelijks nieuwe producten in het gebruikte assortiment komen. Wilt u weten wat de voordelen zijn van een tweedehands magazijninrichting? Neem dan een kijkje op onze gebruikt pagina.

Heeft Kruizinga nog andere producten in het assortiment voor het opslaan van goederen?

Naast onze kunststof magazijnbakken hebben we een divers aanbod aan producten welke ook handig zijn voor het opslaan van goederen. Denk hierbij aan: stapelbakken kunststof, stapelracks, draadmanden, stellingen, vaten etc.