Handtrekwagen

Bekijk ons grote assortiment handtrekwagens bij Kruizinga

De ideale lastdrager bij Kruizinga!

Met handtrekwagens kunt u gemakkelijk allerlei soorten goederen verplaatsen of vervoeren zoals dozen, gereedschap of schoonmaakspullen zonder zwaar te hoeven tillen. Dit praktische hulpmiddel heeft een veelzijdig laadoppervlakte met een hoog draagvermogen. Bij Kruizinga hebben we een divers aanbod in verschillende soorten handtrekwagens.

 

Handtrekkarren komen ook vaak voor bij scoutingclubs, campings, parken of bijvoorbeeld binnen de entertainment en evenementen organisatie.

 

Meer weten over handtrekwagens? Lees dan onderstaand verder.
De handwagen als uiterst duurzaam transportmiddel   

Onze handtrekwagens zijn opgebouwd uit stalen buizen welke afgewerkt zijn met een poedercoating, wat de karren krasbestendig maakt. Tevens hebben de handwagens een laadvlak gemaakt van watervast multiplex. Zo kunnen de karren prima tegen vocht of water. Dit maakt het een duurzaam transportmiddel.

 

Welke soorten handtrekwagens zijn er?

Handtrekwagens zijn er in allerlei soorten en maten en hebben een hoog draagvermogen. Hieronder de verschillende uitvoeringen op een rijtje:

  • - Handtrekwagen met kunststof bak
  • - Handtrekwagen met 4 wanden
  • - Handtrekwagen met open wanden
  • - Handtrekwagen met platform
  • - Handtrekwagen met 2 korte kanten gesloten
  • - Handtrekwagen met uitneembare wanden
  •  -Handtrekwagens met 2 wielen
  •  

Een handtrekwagen met kunststof bak is erg handig als u materialen wilt vervoeren die niet eruit mogen vallen. U kunt het allemaal in de uitneembare kunststof bak leggen. Wilt u zware materialen vervoeren zoals bijvoorbeeld houten platen of zware dozen? Dan kunt u het beste kiezen voor een handtrekwagen met platform. Deze karren kunnen namelijk van 500 kg tot wel 1250 kg dragen.

 

Wilt u spullen mee vervoeren op de fiets? Kies dan voor een handtrekwagen met 2 wielen. Bij deze handtrekwagens kunt u namelijk een fietskoppeling aanschaffen waardoor u de handtrekkar gemakkelijk mee kunt nemen op de fiets.

 

Kortom: voor elke toepassing is er wel een geschikte handwagen!

 

Handtrekwagen kopen? Kruizinga helpt u!

Wilt u een handtrekwagen kopen maar weet u niet welke handwagen het beste bij u past? Geen probleem! Onze specialisten staan klaar om u te helpen met het maken van de juiste keuze als het gaat om handwagen kopen. U kunt gemakkelijk contact met ze opnemen door middel van de contact gegevens op de contact pagina. Bij Kruizinga bent u altijd gegarandeerd van de juiste prijs/kwaliteitverhouding.


FAQ

Wat is een handtrekwagen?

Een handtrekwagen is een praktische oplossingen voor het verplaatsen van goederen, zonder zwaar te hoeven tillen. Het is een kar met een handgreep waardoor u de kar gemakkelijk met u mee kunt trekken.

Wat kunt u vervoeren met een handtrekwagen?

Met een handtrekwagen kunt u van alles vervoeren, van groot tot klein materiaal. Wel is het hierbij van belang dat u niet het maximale laadvermogen overschrijdt.

Heeft Kruizinga ook gebruikte handtrekwagens?

Bij Kruizinga is het ook mogelijk om gebruikte goederen aan te schaffen. Deze worden eerst gecontroleerd of ze niet stuk zijn. Nadat ze gecontroleerd zijn worden ze gefotografeerd in onze eigen studio. Wilt u een gebruikte handtrekwagen kopen? Dan kunt u dit zelf filteren aan de linkerkant van de website bij artikelindeling. Staat er op dat moment geen gebruikt tussen? Dan zijn de gebruikte handtrekwagens tijdelijk op. Zodra er weer een nieuwe voorraad beschikbaar is, ziet u dit aan de linkerkant van de website verschijnen onder het kopje “gebruikt”.

Wat is het verschil tussen een handtrekwagen en een handwagen?

Er zit geen verschil tussen een handtrekwagen of handwagen, beide benamingen worden gebruikt voor hetzelfde product.

Heeft Kruizinga nog andere producten die handig zijn in een magazijn?

Naast handtrekwagens heeft Kruizinga ook andere producten welke handig zijn in een magazijn. U kunt hierbij denken aan: cc wagen, orderverzamelwagen, dossierwagen, draagarmwagen, materiaalstandaard, optiliner wagen, rongenwagen, tafelwagen, bijzetwagen, ESD wagen, magazijnwagen, RVS wagen, etagewagen