Service & contact


 • Contactgegevens

  Bezoekadres

  Kruizinga.nl
  Ir. R.R. van der Zeelaan 1
  8191 JH Wapenveld
  Nederland

  Postadres
  Postbus 1
  8190 AA Wapenveld
  Nederland

  Tel. 0031 (0)88 533 15 55 (Nederland)


  Fax. 0031 (0)88 533 15 00

  Tel. 078 48 60 05 (België)

  Sales: sales@kruizinga.nl
  Customer Service: customerservice@kruizinga.nl

  Algemene vragen/informatie: info@kruizinga.nl


  klik hier om het contactformulier in te vullen of stel een vraag via de Chat of Whatsapp +31612815655.

  Wilt u overtollige partijen opslag- en transportmiddelen aanbieden aan Kruizinga. Dan kunt u gebruik maken van de optie 'product aanbieden' bovenaan deze pagina.

  KvK nr. 08052624
  BTW nr. NL800250850B01
  D-U-N-S nr. 415065176
  EORI-nr. NL800250850

  Printversie (pdf)


  Veiligheidsvoorschriften bij een bezoek aan Kruizinga
  Om uw veiligheid en dat van onze medewerkers te waarborgen moet u met een aantal zaken rekening houden;

  - Roken en open vuur is ten strengste verboden op het gehele terrein en in alle gebouwen.
  - De maximale snelheid op onze terreinen is 20 kmh.
  - Onze magazijnen zijn uitsluitend te betreden samen met een medewerker van Kruizinga.nl.
  - Kinderen onder de 16 jaar hebben geen toegang tot onze magazijnen.
  - Huisdieren zijn verboden.

   

   

  Particuliere verkoop voortaan alleen online of telefonisch.

  Per 1 augustus 2018 is Kruizinga gestopt met de fysieke verkoop aan particulieren op de locatie aan de Ir. R.R. van der Zeelaan 1 in Wapenveld. Particulieren kunnen voortaan alleen nog online of telefonisch bestellen. Het afhalen van uw online bestelling is uiteraard nog steeds mogelijk! Kruizinga neemt deze maatregel om al haar klanten zo optimaal mogelijk te kunnen bedienen. Dat betekent snellere service en kortere wachttijden. Daarmee worden de bezorgkosten voor de klant bespaard. Natuurlijk blijft het mogelijk telefonisch informatie op te vragen omtrent uw bestelling of gewenste product(en). 

  Voor zakelijke klanten blijft alles ongewijzigd! 


  luchtfoto

   

   


 • Openingstijden

  Openings- en ophaaltijden

  Zoals u gewend bent kunt u altijd 24/7 online bij ons bestellen!

  Afwijkende openingstijden

  Vrijdag 21 juni 2024 zijn we vanaf 16.00 uur niet meer bereikbaar.
  U kunt natuurlijk online blijven bestellen.

   

  Openingstijden
  Maandag - vrijdag: 08.00 - 17.00 uur

   

  Openingstijden/Afhalen Magazijn

  Maandag - vrijdag: 08.00 - 16.30 uur

  U kunt uw online bestelling afhalen met afhaalbevestiging op werkdagen (ma-vr).

   

  Telefonisch contact en verkoop

  Maandag - donderdag: 08.00 - 17.30 uur

  Vrijdag: 08.00 - 17.00 uur

   

  Bestellen kan via de website, per e-mail en telefonisch.


  Bezoek het Experience centre • Routebeschrijving

  Ons kantoor en distributiecentrum zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur. Het is niet mogelijk artikelen te bezichtigen of direct af te halen.

  Kruizinga.nl
  Ir. R.R. van der Zeelaan 1
  8191 JH Wapenveld 
  Nederland  • Over Kruizinga

  Grootste internet winkel
  Kruizinga levert een uitgebreid scala aan opslagsystemen en transportmiddelen voor alle takken van de industrie. Behalve een uitgebreid assortiment standaard producten levert Kruizinga ook maatwerkoplossingen. Die worden in modern geoutilleerde fabrieken maatschappelijk verantwoord en duurzaam geproduceerd. Er kan altijd een product worden geleverd dat optimaal past bij de material handling en de productie- en logistieke processen. De basis voor Kruizinga is al zo'n 60 jaar geleden gelegd, toen W. Kruizinga in 1960 een constructiebedrijf annex machinefabriek begon. Vooral de productie van boxpallets en koel- en vrieshuizen zorgde voor de specialisatie in opslagmiddelen. 

  impressie_01

  Omvangrijk leveringsprogramma
  In die richting is de onderneming de afgelopen jaren verder doorontwikkeld en dat zie je duidelijk terug aan het omvangrijke leveringsprogramma. Enkele voorbeelden zijn stapelbakken, containers, oprijplaten, boxpallets, kasten, stellingen, transportwagens, pallettrucks en steekwagens. Kruizinga is de laatste jaren uitgegroeid tot de grootste internet winkel op dit gebied in Europa. Daarbij speelt de website vanzelfsprekend een centrale rol. De website wordt voortdurend geactualiseerd en verbeterd en hij biedt slimme mogelijkheden om op een snelle manier de weg te vinden in het ruime assortiment. Ook de bestelprocedure werkt bijzonder handig. Kruizinga komt ondernemingen tegemoet met voordelige en flexibele oplossingen. Zo kunnen de meeste producten nieuw en gebruikt worden geleverd en vaak is er keuze uit staal of kunststof. Bovendien kunnen de meeste opslag- en transportmiddelen worden gekocht of gehuurd. 

  impressie_02

  IJzersterke formule
  Kruizinga produceert in moderne fabrieken en de hooggekwalificeerde medewerkers staan borg voor constante kwaliteit en betrouwbaarheid. Maar Kruizinga gaat verder, want zowel bij het maken van de beste keuze als na levering kunt u rekenen op vakkundige begeleiding en technisch verantwoorde adviezen. Uiteraard zijn klanten ook welkom bij Kruizinga in Wapenveld. Daar liggen alle producten overzichtelijk onder één dak zodat men op een snelle en gemakkelijke manier producten kan bekijken en vergelijken. Vakkundige adviseurs assisteren graag bij het maken van de beste keuze. Door deze ijzersterke formule krijgt u bij Kruizinga opslag- en transportmiddelen die perfect aansluiten bij uw producten, wensen en eisen.  • Suggesties en klachten

  Kruizinga hecht veel waarde aan tevreden klanten. Het is mogelijk dat u ondanks onze inzet niet tevreden bent over de service die u heeft gekregen. Vanzelfsprekend horen wij dat graag van u, zodat wij er alles aan kunnen doen om u alsnog tevreden te stellen. 
  Heeft u suggesties waarmee wij u beter van dienst kunnen zijn, laat het ons weten. Wij hechten veel waarde aan uw inbreng. 

  De customerservice wordt bemand door deskundige medewerkers die al uw vragen over bestellingen, het productassortiment, levering, betaalmogelijkheden, levertermijnen etc. kunnen beantwoorden.

  Neem contact op met onze Customer Service: 
  Per e-mail: customerservice@kruizinga.nl of klik hier om het contactformulier in te vullen.
  Tel. 0031 (0)88 533 15 55
  Fax. 0031 (0)88 533 15 00

  Per Post 
  Postbus 1
  8190 AA Wapenveld
  Nederland • Product aanbieden

  Kruizinga koopt uw (overtollige) gebruikte materialen, goederen en partijen op. Dit zijn veelal goederen die zijn gebruikt voor de opslag en/of transport in de logistiek. Denkt u hierbij aan rolcontainers, stapelbakken, stapelracks, stellingen, zeecontainers, transportmiddelen als bakken en kratten. Vraag nu naar de mogelijkheden!
  U kunt bij ons zowel kleine als grote partijen aanbieden. Wanneer u over foto's beschikt, wilt u deze dan als bijlage meesturen zodat wij gelijk een duidelijk beeld krijgen.

  Heeft u vragen? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op: 0031 (0)88 533 15 55 of stuur een email naar aanbod@kruizinga.nl.

   

  Gebruik eenvoudig het aanbod formulier om uw producten aan te bieden.

  Wij streven er naar om u binnen 24 uur (op werkdagen) een reactie te geven op uw aanbod. • Vacatures en vakantiewerk

  Werken bij Kruizinga

  Werken bij Kruizinga betekent werken in een bedrijvige maar familiaire omgeving? Of u nu in de het magazijn zelf werkt, op kantoor of u werkt aan de website. We geven om elkaar. Maar ook om onze leveranciers en klanten. Dat laatste ziet u ook terug in de waardering die wij van onze klanten krijgen. En dat is ook de reden waardoor wij als familiebedrijf al meer dan 60 jaar bestaan. We maken sinds 2019 onderdeel uit van de grote Manutan Groep.

   

  Wij leveren vanuit 45.000 m2 grote magazijn plus buitenterrein zowel nieuwe als gebruikte opslag- en transportmiddelen aan elk bedrijf of organisatie met opslag. Klanten uit heel Europa kunnen bij ons online bestellen via de webshop en via de telefoon. In Nederland en Europa zijn wij een grote online speler op het gebied van opslag- en transportmiddelen. Dit doen we met een klein en flexibel team door het inzetten van efficiënte gedigitaliseerde processen. Zo blijven we ondernemend en behalen we successen.

  We streven er elke dag naar om van onze klanten en leveranciers promotors te maken en voor onze medewerkers een Great Place to Work te zijn.

   

  We zetten ons in voor een fijne, gezonde werkomgeving en zijn dan ook een gecertificeerde ‘Great Place To Work’.
  Zo werken we aan grote veranderingen zoals de bouw van een circulaire kantoor, maar stimuleren we ook persoonlijke ontwikkeling en gezelligheid op de werkvloer. Ook motiveren we graag een gezonde werkomgeving. Zo bieden we dagelijks fruit aan in onze kantines en is er de mogelijkheid om dagelijks door het bos te wandelen tijdens pauzes.

  GPTW Certified

   

  Een beter beeld - wie zijn we en wat doen we

   

  Vakantiewerk:

  Ben jij op zoek naar een leuke vakantiebaan in de logistiek voor de maanden juli/augustus? Stuur een mail met jouw gegevens naar: hr@kruizinga.nl.