Altrex hét trappenmerk van Kruizinga

26 november 2020

In veel verschillende omgevingen heb je klimoplossingen nodig. Altrex, een merk die hierin al maar liefst 70 jaar gespecialiseerd is, zorgt ervoor dat je nooit meer moeite hebt met bijvoorbeeld het bedenken hoe je ergens bij kan komen. Trots mogen wij mededelen dat wij Altrex producten aan ons assortiment hebben toegevoegd. Nieuwsgierig geworden naar deze ontwikkeling? Lees de blog snel!

Keukentrappen, ladders, opstapkrukjes of rolsteigers zijn voorbeelden van trappen die veel worden gebruikt in het dagelijks leven. Terwijl de ene trap meer voorkomt in huishoudens, is een andere soort veel te zien bij specialisten als schilders. Daarnaast maken veel bedrijfsomgevingen ook gebruik van trappen. Ook bij Kruizinga.nl verkopen we veel van deze verschillende soorten trappen. Vandaag lichten we een merk uit in ons assortiment, namelijk: ALTREX.

 

Wat is het verhaal van de trappen, ladders en o.a. steigers leverancier Altrex?

Altrex is een merk die zich maar liefst 70 jaar lang al bezighoudt met alles omtrent klimoplossingen. Eerder bevond het bedrijf zich in nunspeet, maar wegens de grote groei besloten ze om zich te vestigen in Zwolle. Naast dat het bedrijf een vestiging heeft in Nederland, is het bedrijf ook gevestigd in België en Spanje. 

 

Belangrijke begrippen voor het merk zijn peopleproducts en production. Met het begrip people wordt er het geven van de juiste aandacht aan mensen bedoeld. Bij products kan je denken aan zaken zoals veilige, vernieuwde en verantwoorde producten. Tot slot kan men bij production denken aan het schoner, slimmer en efficiënter maken van processen.

 

Leuk weetje: de naam Altrex is een afkorting voor Aluminium Ladders Trappen Exelsior. 

  

Waarom kiest Kruizinga voor Altrex?

Een aantal zaken waar het merk Altrex zich op focust zijn duurzaamheid, innovatie en veiliger. Deze drie verschillende punten komen terug in alle producten van het merk. Daarnaast heeft het bedrijf ook er bewust voor gekozen om zonnepanelen op het dak van het kantoor te plaatsen. Dit is een goed voorbeeld waarin men laat zien dat zij zich niet alleen bezighouden met duurzamere processen binnen het bedrijf, maar ook met het geven van een goed voorbeeld aan andere bedrijven.

 

Boris Vildósola Bustos, Managing Director bij Kruizinga.nl

'’Qua leeftijd verschillen de organisaties maar 10 jaar. Ervaring, oog voor kwaliteit en veiligheid zijn gezamenlijke kenmerken die het partnerschap met Altrex doen aanvoelen’’

 

Diverse Altrex trappen in het assortiment van Kruizinga.nl

Zoals eerdergenoemd is Altrex een merk die veel diverse producten in het assortiment die zich bezighouden met klimoplossingen. We zullen hier kort een aantal producten die wij verkopen uitlichten. Wil jij veilig werken op hoogte. Dan is een product van Altrex daar de uitstekende oplossing voor! Het brede assortiment bestaat onder andere uit trappen, ladders en steigers. Voor elke klus, klein of groot, is er een oplossing voor zowel de particulier als de professional! De producten van Altrex zijn gemaakt van lichtgewicht duurzaam aluminium. Het Altrex assortiment bestaat uit drie verschillende merkcategorieën: Altrex, Altrex Pro en Altrex Pro+. Benieuwd naar de mogelijkheden neem dan gerust contact op met een van onze productspecialisten of bekijk ons assortiment trappen.

 

Altrex reformladders

Een reformladder kan zowel tegen een muur aangezet worden of vrijstaand gebruikt worden. Hierdoor is de reformladder perfect inzetbaar voor veel verschillende klussen. Denk hierbij aan het opknappen van je huis aan de buitenkant of het bezig zijn met de kozijnen. Daarnaast komen de reformladders ook voor in logistieke omgevingen waarbij medewerkers iets moeten pakken dat hoger staat. Een reformladder kan gemakkelijk aangepast worden naar andere hoogtes. Het nadeel van dit product ten opzichte van een vouwladder is dat dit product niet gemakkelijk opgeborgen kan worden.

 

 

Altrex vouwladders

Een vouwladders is een ladder die op verschillende manieren ingezet kan worden. Denk hierbij aan de ladderstand of platformstand. De vouwladders die wij verkopen in het assortiment kunnen verschillende maximale hoogtes hebben. Dit loopt van een vouwladder van 160 mm tot een vouwladder van 1580 mm. Het is belangrijk om een vouwladder op de juiste manier te gebruiken, zodat ongelukken voorkomen kunnen worden. Een aantal tips voor het optimale gebruik van deze ladders zijn: bepaal hoe je de ladder in wil zetten, controleer of het schuifje ‘vastzit’ en gebruik een platform. Alle belangrijke informatie omtrent de tips kan je hier lezen in de blog van Altrex.

 

Altrex trappen

Bij Kruizinga.nl verkopen we ook trappen van Altrex. De standaardtrappen worden ook wel industrietrappen genoemd. Door het kwalitatieve scharniersysteem kan men de trap makkelijk en snel de trap (de)monteren. Daarnaast is de coating vuilafstond.

 

Met deze verschillende kenmerken is de trap uitstekend in te zetten in bedrijfsomgevingen of bedrijfshallen. De hoogtes van de industrietrappen kunnen variëren van 520 mm tot aan 3690 mm

 

Altrex steigers

Een rolsteiger ook wel kamersteiger genoemd wordt veelal ingezet door particulieren of schilders om bijvoorbeeld de woonkamer te schilderen. Wanneer een kamersteiger smal is, is het mogelijk om deze door de deuropening naar binnen te dragen. Vervolgens kan het product opgebouwd worden met toebehoren (op dit moment nog niet verkrijgbaar bij Kruizinga.nl). In deze video zie je hoe je een RS tower 44 mogelijk kan opbouwen. Daarnaast kan er ook renovatie zijn in bedrijfsomgevingen. Doordat een kamersteiger makkelijk opgeborgen en opgebouwd kan worden, kan dit hulpmiddel makkelijk maar voor een bepaalde tijd ingezet worden. 


Nieuwsgierig geworden naar ons assortiment in trappen? Klik dan hier


Lees meer..

Alles wat u moet weten over Europallet afmetingen

14 september 2023

Lees het volledige bericht

Landelijke arbeidsinspectie controle: Waar moeten distributiecentra op letten?

13 september 2023

Lees het volledige bericht

Infographic: Werken bij hitte

5 september 2023

Lees het volledige bericht