Alles over circuleren door hergebruik!

9 juli 2020

In de hedendaagse wereld wordt duurzaamheid en circulariteit een steeds belangrijker begrip. Door de milieubelasting zoveel mogelijk te beperken, kunnen we ervoor zorgen dat we de aarde voor toekomstige generaties op een mooie manier achterlaten. Deze gedachte vinden wij bij Kruizinga.nl belangrijk en dus nemen we hierin onze verantwoordelijkheid.

Circulaire omgeving

De vraag naar verschillende grondstoffen neemt steeds meer toe door de groei van de populatie. Het is daarom van belang om zuiniger en slimmer met grondstoffen en producten om te gaan. Het doel is om het gebruik van grondstoffen te halveren. Om dit resultaat te kunnen behalen zijn er drie doelstellingen opgesteld. Deze drie doelstellingen luiden:

- Productieprocessen efficiënter maken.
- Het gebruiken van algemeen beschikbare grondstoffen.
- Nieuwe productiemethodes ontwikkelen.

Deze doelstellingen laten zien dat het bij circulaire economie draait om het verlengen van de levensduur van bestaande materialen en producten. Dit kan gedaan worden door materialen en producten te recyclen, repareren en te verhuren.


Kruizinga.nl - ‘recycle, hergebruik en verhuur’ 

In een circulaire economie staat de waarde van grondstoffen, materialen en producten centraal. Door als bedrijf mee te denken met de eerder opgestelde doelstellingen van de overheid, wordt milieubelasting tot een minimum beperkt en zal de aarde langer mee kunnen gaan. Bij Kruizinga.nl proberen we ons op verschillende manieren in te zetten op het gebied van duurzaamheid. 

Recycle

Het scheiden van afval en daarmee het recyclen van producten, materialen en grondstoffen, is de eerste stap in de weg naar een circulaire economie. De vraag naar primaire grondstoffen neemt toe, maar de manier waarop hiermee omgegaan wordt moet veranderen. Van bedrijven vraagt dit een andere kijk op het gebruik van grondstoffen en materialen, waarbij de eerste stap het scheiden van afvalstoffen is. Bij Kruizinga.nl hebben we diverse hulpmiddelen, zoals afvalbakken en minicontainers, die helpen om recyclen makkelijker te maken.

Hergebruik

Zo bieden wij een breed assortiment aan van gebruikte producten. Dit houdt in dat wij producten als stalen bakkengaascontainers of rolcontainers opkopen bij (inter)nationale bedrijven die daar worden gezien als afval- en overtollige materialen. Door overtollige producten op te kopen en opnieuw aan te bieden op de markt, wordt de levensduur van deze producten verlengd en zijn er minder nieuwe grondstoffen nodig voor het opnieuw produceren van deze producten. 

Met maar liefst 60 jaar lang ervaring binnen de branche zorgen wij ervoor deze gebruikte producten in goede staat aangeboden worden. Naast dat gebruikte producten duurzaam zijn, is het ook nog eens goedkoper. Zo kan je tot maar liefst 70% besparen op de nieuwprijs van een product.

 Verhuur_nl2

 

 

Verhuur

Naast ons aanbod van reeds gebruikte producten bieden we ook de mogelijkheid tot het huren van materialen. Kruizinga.nl heeft een uitgebreid aanbod op het gebied van logistieke hulpmiddelen. Voor bedrijven die op zoek zijn naar een tijdelijke oplossing op het gebied van capaciteit, opslag of vervoer is verhuur een geschikte optie. Snel geleverd en zonder een grote investering te doen. Bekijk hier ons actuele verhuuraanbod.

 

 


 Circuleer met ons mee

Bij Kruizinga.nl streven wij ernaar om continu een divers aanbod aan te bieden op het gebied van opslagsystemen en transportmiddelen. Binnen onze markt is duurzaamheid en circulariteit nog niet vanzelfsprekend. Mede hierdoor vinden wij het belangrijk om hier meer over te spreken, zodat wij met onze kennis andere bedrijven kunnen helpen en inspireren. Vind jij het als bedrijf ook belangrijk om toekomstgericht bezig te zijn? Circuleer dan met ons mee!


Lees meer..

Waarom autobanden wisselen belangrijk is

30 september 2022

Lees het volledige bericht

De voordelen van gebruikte producten

7 juli 2022

Lees het volledige bericht

Kruizinga.nl voorkeursleverancier van Xenos

5 juli 2022

Lees het volledige bericht