Proces van maatwerk producten

U kiest voor maatwerk wanneer standaardproducten niet voldoen. De vraag naar maatwerk ontstaat door een vraag of omdat u als klant al een keuze hebt gemaakt. Onze maatwerkspecialisten vertellen u er meer over. Ontdek het proces van maatwerkproducten.

Gepubliceerd op 9 november 2020 Laatst gewijzigd 7 maart 2024

Waarom maatwerk producten van Kruizinga?

Maatwerkvragen komen vaak voort uit specifieke wensen of vragen voor het herinrichten van uw magazijn of een andere logistieke omgeving. In eerste instantie kijkt u dan naar een standaardproduct. Omdat deze producten sneller en goedkoper leverbaar zijn dan maatwerkoplossingen.
 

Wanneer een standaardproduct echter niet de oplossing voor u is, kunt u een maatwerkproduct overwegen. We denken daarbij met u mee en samen met onze productie zoeken we de best passende oplossing in de vorm van maatwerk.

 

Daarna zorgen wij dat uw wens zo compleet mogelijk bij de producent terechtkomt. Vervolgens ontwerpen zij een tekening met een voorbeeld van een maatwerkoplossing. En als u al een uitgewerkte tekening heeft, sturen we deze direct door naar de producent. 
 

 

Joachim Wemmers, maatwerkspecialist bij Kruizinga.nl:

‘’De klant geeft vooraf zoveel mogelijk informatie en schetst een situatie over wensen en eisen van de producten. We bieden hen dan zo snel mogelijk een passende tekening met offerte. Hieraan zijn geen kosten verbonden. We doen dit uit good-will en service.

 

Mocht het onverhoopt dan toch geen juiste oplossing voor u zijn, dan hopen wij dat u een andere keer terugkomt. Zodat wij u alsnog kunnen helpen’’

 

Over maatwerk producten 

Door onze jarenlange ervaring en goede connecties met producenten en leveranciers, is het meedenken in oplossingenéén van onze sterke kanten. Er is bij ons dan ook veel mogelijk op het gebied van maatwerk. En kunnen wij aan veel wensen en vragen van u voldoen.


Wanneer is maatwerk rendabel?

Op het gebied van stalen goederen zoals rolcontainers, stapelracks en stalen stapelbakken kunnen wij vrijwel alles voor een goede prijs. Er zijn vormen van maatwerk die alleen rendabel zijn bij grote aantallen. Denk hierbij aan maatwerk met het materiaal kunststof.

 

Om kunststof in bepaalde vormen te gieten, heb je spuitgietmallen nodig. Deze zijn erg kostbaar. Maatwerk van kunststof is daarom zeer aan de prijs. Uiteraard kunnen we dit wel produceren en in grote aantallen kan het zeker ook rendabel zijn.

 

Proces van maatwerkoplossingen verbeteren

Omdat u als klant centraal staat, vinden wij het belangrijk om in kaart te brengen welke processen wij kunnen verbeteren. Zodat wij u nog beter van dienst zijn. Daarom analyseren wij onze processen regelmatig.  

 

Uit de analyse is naar voren gekomen dat we met onze maatwerkoplossingen meer de media moeten opzoeken om u te informeren. Daarnaast willen we ook vaker bij u langs komen zodat onze oplossingen aansluiten bij uw wensen.

 

 

Joachim Wemmers, maatwerkspecialist bij Kruizinga.nl:

"Het is onze wens om u als klant vaker op te zoeken. Op deze manier weten we nóg beter wie u bent, wat u precies doet en hoe processen verlopen binnen uw bedrijf. Dan zijn wij nog beter in staat oplossingen te bieden die optimaal aansluiten bij uw wensen en eisen.’’

 

Meer weten over maatwerk?

Stuur een e-mail met uw vraag naar: sales@kruizinga.nl of bel tijdens werkdagen 088 533 15 55.

 


Dit vindt u misschien ook interessant