Ontmoet onze nieuwe specialisten bij Kruizinga.nl

15 maart 2022

Kruizinga.nl groeit hard door! In de afgelopen periode is Kruizinga.nl gegroeid met drie nieuwe toppers! Ontmoet Lennard, Megan en Peter. Bent u nieuwsgierig geworden naar wie onze nieuwe collega's zijn? En wilt u meer over hen te weten komen? Lees dan snel verder!


Commercieel medewerker binnendienst

Lennard van de Worp

lennard

Even voorstellen: mijn naam is Lennard van de Worp en ik ben 20 jaar oud. Ik ben geboren en getogen in Hattem en momenteel woon ik daar nog steeds.

In December 2021 ben ik begonnen bij Kruizinga.nl. Mijn functie binnen dit bedrijf is commercieel medewerker binnendienst. De werkzaamheden die bij mijn functie horen zijn onder andere het bijhouden van de mailboxen. Als er vragen binnen komen via onze mailboxen, help ik klanten verder om een passende oplossing aan te kunnen bieden. Daarnaast houd ik mij ook bezig met het verwerken van orders. Dit houdt in dat wanneer een klant een bestelling heeft geplaatst, ik de order doorzet zodat deze vervolgens verwerkt kan worden. Als laatste houd ik mij ook nog bezig met het opstellen van offertes voor klanten en heb ik op die manier veel klantcontact.  

Maar hoe ben ik eigenlijk bij Kruizinga.nl terecht gekomen? Toen ik mijn diploma Facilitair Leidinggevende heb gehaald ben ik op zoek gegaan naar een commerciële functie. Ik was opzoek naar een commerciële functie, omdat het contact leggen met klanten mij in deze functie erg aanspreekt. Via een uitzendbureau ben ik terecht gekomen op de vacature commercieel medewerker bij Kruizinga.nl. De taken en het bedrijf spraken mij aan en ik heb meteen gesolliciteerd. Het bedrijf Kruizinga.nl was namelijk niet onbekend voor mij, omdat mijn broer een aantal jaren geleden hier stage heeft gelopen en altijd erg enthousiast is geweest over Kruizinga.nl.

Ik vind het interessant om de verschillende producten die in ons assortiment te vinden zijn aan te bieden bij de klant en te vertellen wat een product allemaal kan. Zelf vind ik bijvoorbeeld een palletwagen een mooi product. Het is efficiënt omdat je gemakkelijk goederen van A naar B kunt brengen in een korte tijd. Een veel gebruikt transportmiddel voor magazijnen en distributiecentra. 

Visual Content Creator

Megan Lougheed

megan

Hoi hoi! Ik ben Megan Lougheed (27) en ben werkzaam als Visual Content Creator bij Kruizinga.nl. Nadat ik mijn MBO en HBO studie heb afgerond in 2020, besloot ik om verder te gaan als zzp’er. In die periode heb ik veel animaties gemaakt voor televisie, illustraties voor in kinderboeken en verschillende teksten geredigeerd. In December 2021 besloot ik om bij Kruizinga.nl te komen werken, omdat ik een nieuwe uitdaging aan wilde gaan.

Als Visual Content Creator ben ik voornamelijk bezig met het fotograferen en bewerken van (gebruikte) producten, maak ik verschillende grafische uitingen en zal ik in de toekomst meer animatie gerelateerd materiaal gaan maken. Ik merk dat ik de afwisseling in het werk heel prettig vind, omdat je dan vaker geprikkeld wordt over iets anders na te denken. Wanneer ik niet aan het werk ben voor Kruizinga.nl, houd ik me thuis veel bezig met illustreren, olieschilderen, schrijven, lezen of gamen. Daarnaast probeer ik graag nieuwe dingen uit op creatief vlak, zodat ik mezelf kan blijven ontwikkelen en het ook gewoon leuk vindt om te doen.

Tijdens het fotograferen van een Kruizinga.nl product, merk ik dat bepaalde producten me weten te inspireren. Vaak zijn dit producten gemaakt van hout of staal, bevatten ze veel kleuren en beschikken zij verschillende texturen. Deze elementen samen spreken mij aan en neem ik graag mee in mijn vrije tijd om toe te passen in mijn persoonlijke werk. Ik hoop nog veel creatief werk voor Kruizinga.nl te kunnen leveren en mijn passie van toevoeging voor het bedrijf kan laten zijn.

 

Commercieel medewerker binnendienst

Peter Jager

peter

Hallo lezer! Mijn naam is Peter (21) en ik ben werkzaam op de sales afdeling van Kruizinga.nl. Momenteel woon ik in Epe en dat is prima te doen qua reizen naar Wapenveld. In mijn vrije tijd houd ik mij graag bezig met voetbal en fitness, een sportieveling kun je wel zeggen.

Ik heb inmiddels de opleiding commercieel medewerker afgerond en ben daarna gelijk het bedrijfsleven ingestapt. Ik ben namelijk van mening dat je in de praktijk nog altijd het meeste kunt leren. Je leert door te doen en je leert van de mensen om je heen. De behoefte om verder te leren was er dus niet.

In Januari 2022 ben ik begonnen bij Kruizinga als verkoopmedewerker. Hiervoor ben ik werkzaam geweest als administratief medewerker, wat toch echt wel iets heel anders is. De overstap naar een verkoopafdeling was daarom zeker even wennen maar ik merk dat dit veel beter bij mij past.

Wat ik één van de leukste dingen vind tijdens mijn werk is het helpen van klanten bij het configureren van een stelling. Samen een stelling ontwerpen die helemaal past bij de wensen en behoeften van de klant. Je weet namelijk zeker dat je de klant dan echt iets heeft wat aansluit bij zijn of haar vraag. Het klantcontact zorgt voor veel afwisseling. Je helpt iemand met het vervullen van een vraag, maar het komt ook voor dat er zo af en toe eens een gezellig praatje ontstaat. Je merkt daardoor dat de interactie met klanten heel verschillend kan zijn en dat maakt het werken op de Sales afdeling bij Kruizinga.nl zo leuk!


Wil jij ook graag werken bij Kruizinga.nl? Kijk snel of er een passende vacature beschikbaar is! 


Lees meer..

Valkuilen bij intern transport: hoe kunt u ze voorkomen?

28 november 2022

Lees het volledige bericht

In 4 stappen uw magazijn voorbereid op Black Friday!

11 november 2022

Lees het volledige bericht

Topdrukte in uw magazijn! Bent u voorbereid?

10 oktober 2022

Lees het volledige bericht