Kunststof stelling

Kunststof stellingen: De optimale opslagoplossing

Verbeter de efficiëntie en duurzaamheid van uw opslagruimte met onze hoogwaardige kunststof stellingen. Deze lichtgewicht, duurzame en corrosiebestendige stellingen bieden de perfecte balans tussen functionaliteit en modern design. Daarnaast zijn kunststof stellingen bestand tegen zouten en zuren. Ontdek de veelzijdigheid en duurzaamheid van onze kunststof stellingen voor uw magazijn. 

 

Bekijk het assortiment of lees onderstaand voor meer informatie. 
Wat zijn de voordelen van kunststof stellingen? 

Kunststof stellingen hebben verschillende voordelen, vooral in vergelijking met traditionele metalen of houten stellingen. Hieronder een van de belangrijkste voordelen:

 

  • Corrosiebestendigheid: Een kunststof stelling is bestand tegen corrosie en roest. Dit maakt ze ideaal voor gebruik in vochtige omgevingen, zoals magazijnen of opslagruimtes. 
  • Licht van gewicht: Kunststof stellingen zijn lichter dan metalen stellingen. Hierdoor kunt u ze gemakkelijk hanteren en verplaatsen.
  • Hygiëne: Zijn gemakkelijk schoon te maken en te desinfecteren. Daarnaast ideaal voor omgevingen waar hygiëne belangrijk is. Denk hierbij aan de voedselindustrie. 
  • Veelzijdigheid: Kunststof stellingen zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Hierdoor kunnen ze aangepast worden aan specifieke opslagbehoeften. 
  • Milieuvriendelijk: Kunststof stellingen zijn recyclebaar en hebben een lagere ecologische voetafdruk dan andere materialen.
  • Bestand tegen chemicaliën: Stellingen van kunststof zijn bestand tegen vele chemicaliën, waardoor ze geschikt zijn voor gebruik in industriële omgevingen en laboratoria. 

 

Kortom, kunststof stellingen bieden een goede balans tussen duurzaamheid, functionaliteit en kosten. Ze zijn een uitstekende keuze voor verschillende toepassingen

 

Kunststof stellingen kopen? Kruizinga helpt u! 

Een kunststof stelling is een handige manier om extra opbergruimte te creëren zonder dat u ruimte verspild. U kunt de kunststof stellingen gemakkelijk bestelling in onze webwinkel. Heeft u nog vragen over onze kunststof stellingen? Neem dan gemakkelijk contact op met een van onze specialisten. Zij helpen u graag verder bij het maken van de juiste keuze. 


FAQ

Zijn kunststof stellingen sterk genoeg voor zwaar gebruik?

Ja, kunststof stellingen zijn ontworpen om duurzaam en stevig te zijn. Bekijk altijd de specificaties hoeveel draagkracht een specifieke kunststof stelling kan houden. 

Waar kunnen kunststof stellingen worden gebruikt?

Kunststof stellingen zijn veelzijdig en kunnen worden gebruikt in magazijnen, kantoren, laboratoria, en zelfs in vochtige ruimtes zoals koelruimtes en zwembaden.

Hoe onderhoud ik kunststof stellingen?

Kunststof stellingen vereisen weinig onderhoud. Ze kunnen eenvoudig worden schoongemaakt met water en een mild reinigingsmiddel. Ze zijn bestand tegen corrosie en roesten niet. 

Tegen welke temperaturen zijn kunststof stellingen bestand?

Onze stellingen van REA zijn bestand tegen temperaturen van -40 tot +80 graden.