Kiepbak

Bekijk ons grote assortiment kiepbakken bij Kruizinga

Kiepbakken bestellen bij Kruizinga

Een kiepbak, ook wel kantelbak of kiepcontainer genoemd, is ideaal voor het sorteren en vervoeren van afval. De kiepbak is verkrijgbaar als handige kiepbak, in verschillende maten en vormen. Sterke constructie met een sterke basis voor een stabiele bak. Onze kiepbakken zijn eenvoudig te verplaatsen met een heftruck. Daarnaast verkopen wij ook zelfkiepers op wielen. Deze kunt u handmatig verplaatsen.

 

Bekijk het assortiment of lees onderstaand verder voor meer informatie.

 

 

Slimme keuzes 

 

Toepassingen kiepbak

Een kiepbak maakt de werkzaamheden gemakkelijker. Op de bouwplaats, werkvloer, productiehallen of opslaghallen verzamelt u eenvoudig al uw afval en vervoert het met een kiepbak. Kiepbakken zijn ideaal voor interne transport van bijvoorbeeld productieafval.

 

De ideale oplossing

Een kiepbak is een echte oplossing voor het sorteren en verplaatsen van afval en materialen. U kunt namelijk met een kiepbak alle soorten bedrijfsafval sorteren. Denk hierbij aan: glas, papier, karton, kunststoffen, restafval en nog meer. Wanneer u afval sorteert

 

Waarvoor dient het kiepmechanisme? 

Kiepbakken zijn uitgerust met een kantelmechanisme die zorgen voor een soepel en rollend combinatie van bewegingen met een optimaal lastzwaartepunt. Het kantelproces wordt geactiveerd door een kabel die uit de cabine van de bestuurder komt. Met dit mechanisme wordt de container volledig en snel geleegd zonder schokken.

 

Kiepbak kopen? Kruizinga helpt u!

Wilt u een kiepbak kopen maar heeft u nog vragen over het product? Neem gemakkelijk contact op met 1 van onze specialisten. Zij helpen u verder met het maken van de beste keuze voor u en uw werkzaamheden. Kiepbakken van Kruizinga zijn van hoogwaardige kwaliteit met robuuste constructie voor een lange levensduur. Daarnaast ook verkrijgbaar met CE-certificering.


FAQ

Kan ik gebruikte kiepbakken kopen bij Kruizinga?

Het is mogelijk om gebruikte kiepbakken te kopen bij Kruizinga. Hiervoor kunt u gemakkelijk aan de linkerkant van de website filteren op “gebruikt”. Daarnaast kunt u ook naar de subgroep gebruikt gaan. Hier komt u allerlei gebruikte artikelen tegen welke onder de groep kantelbak gebruikt staan. Wilt u meer weten over ons gebruikte assortiment? Bekijk dan onze algemene gebruikt pagina.

Kunnen er wielen onder een standaard kiepbak gemonteerd worden?

Het is mogelijk om onder kiepbakken wielen te monteren. Klik hiervoor op het product wat u wilt en onderstaand ziet u “dit artikel is te combineren met”. Wanneer hier wielen tussen staan kunt u onder uw kantelbak wielen monteren.

Heeft Kruizinga ook accessoires voor kiepbakken?

Naast kiepbakken heeft Kruizinga ook allerlei accessoires voor kiepbakken. Denk hierbij aan stickers voor recycling, documenthouders, deksels, wielen etc. Kijk hiervoor naar de pagina kantelbak accessoires.