Heftrucktoebehoren

Bekijk ons grote assortiment heftruck toebehoren bij Kruizinga

Diverse toebehoren voor heftrucks bij Kruizinga

Kruizinga biedt een breed scala heftrucktoebehoren aan. Denk aan accu-oplaadstation, beschermhoes, hulpmiddelen, veiligheidsspiegel, kantelaar en vorktandverlengers. Met ons assortiment heftruckaccessoires kunt u elke dag beter werken. Door accessoires aan uw vorkheftruck toe te voegen wordt het voor uw personeel ook gemakkelijker om te werken, waardoor ze tijd en energie besparen. Om uw team het hele jaar door operationeel en op volle capaciteit te houden, is dit essentieel.

 

Bekijk het assortiment of lees onderstaand voor meer informatie.

Slimme keuzes
Nieuw
Heftrucktoebehoren beschermhoes voor heftruck vorken
(4)
Vanaf € 160,45
16 juli bezorgd 

 

Heftruckaccessoires maken het verschil

Om uw logistieke productiviteit te verbeteren, rust u zichzelf uit met heftruckaccessoires. Denk aan een acculaadstation, beschermhoes, gereedschap, veiligheidsspiegel, vorkverlengingen en meer. Kies verlengstukken om extra lengte op uw heftruckvorken te creëren. Dus wanneer u producten moet verplaatsen die niet op uw normale vorken passen, is dit de perfecte oplossing. Schuif ze erop en zet ze gemakkelijk vast aan de truck met een pin erachter. U kunt ook kiezen voor een hydraulische of handmatige kipinrichting. Het is gemakkelijk aan het eind van de vorken te plaatsen en vast te zetten met een ketting. Voor het transporteren, legen en reinigen van grote aanhangwagens kiest u een hydraulisch apparaat. Wij bieden ook diverse accessoires aan: afdekzeilen, manoeuvreeroplossing, brandblusser en meer.

 

Waarvoor kunt u heftruckaccessoires gebruiken?

Er zijn diverse heftrucktoebehoren maar waar kunt u ze nou voor gebruiken? Lees hieronder meer over de verschillende types.

 

Vorkverlenging

Kies een vorkverlening om de vorken van uw vorkheftruck extra lengte te geven. Als u producten moet vervoeren die niet op uw normale vorken passen, is dit de perfecte oplossing. Schuif dit over uw vorken en maak het eenvoudig vast met een pin.

 

Rangeerhulp

Als u bijvoorbeeld veel aanhangwagens moet verplaatsen op het bedrijfsterrein of in de productiehal, kies dan voor een rangeerhulp. Deze kan gemakkelijk aan het uiteinde van de schep worden bevestigd en met een ketting worden vastgezet. Bevestig de aanhangwagen aan de kogel van de rangeerhulp en rijdt de aanhangwagen naar de gewenste plaats.

 

Hydraulische kantelaar

Voor het transporteren, legen en reinigen van containers met een groot volume kiest u een hydraulische kipper. Het kantelen gebeurt met vorkheftrucks, die een werkdruk van ten minste 130 bar vereisen. Eenvoudige montage door middel van slagbuizen en veilige bevestiging door middel van een veiligheidsketting.

 

Heftrucktoebehoren kopen

Wilt u heftrucktoebehoren kopen maar bent u er nog niet helemaal over uit welke het beste bij u en uw werkzaamheden past? Geen probleem! Neem hiervoor gemakkelijk contact op met een van onze specialisten.


FAQ

Kan ik gebruikte heftrucktoebehoren kopen bij Kruizinga?

Bij Kruizinga kunt u op dit moment geen tweedehands heftrucktoebehoren kopen. Wanneer u aan de linkerkant van de site bij artikelindeling “gebruikt” ziet staan hebben we wel weer gebruikte heftruck accessoires in het assortiment. Daarnaast verkopen we ook allerlei andere tweedehands producten. Meer hierover kunt u lezen op onze gebruikt pagina.